Fisiu 4 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 To czego z nami na prywacie nie pograsz Signap? Ślij zapro i gramy! Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Gra MP mnie nie kreci wiec nie oplaca mi sie szukac friendow do GOW2 ktorego i tak sprzedaje na korzysc innej gry ktora mi przypasuje na multi. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Mam nadzieje, że będzie to L4D :E Możecie napisać mi czy "warczy" wam napęd z płytą Gearsów jak jesteście w dashboardzie? Jak się rozkręca to spoko, Nadrill pisał o takim przypadku, to jest powszechne czy rzadkość? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Ja sie z takim czyms nie spotkalem - gorzej jest w Halo3 ktore nie oplaca sie zgrywac gdyz loadingi sie wydluza Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Ja sie z takim czyms nie spotkalem - gorzej jest w Halo3 ktore nie oplaca sie zgrywac gdyz loadingi sie wydluza Wiesz co, kiedyś tak miałem z Arcade Disc również, że warczał napęd o ile można to tak nazwać Wkładam płyte któregoś dnia, a tu armagedon normalnie w napędzie :wkurzony: Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 http://gearsforums.epicgames.com/showpost....amp;postcount=1 Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 We’ve also fixed another bug whereby shotgun and boomshot rounds could strike the ground when firing from the hip. W koncu bedzie mozna strzelac jak jedynce, bez tego pedalskiego przymierzenia ;] Wiadomo kiedy bedzie nowy pakiet map( Wm, FD i escaletion) i flashback za ms points? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 We’ve also fixed another bug whereby shotgun and boomshot rounds could strike the ground when firing from the hip. W koncu bedzie mozna strzelac jak jedynce, bez tego pedalskiego przymierzenia ;] Wiadomo kiedy bedzie nowy pakiet map( Wm, FD i escaletion) i flashback za ms points? A co to jest ta mapa Stacja Paliw - to ta z nowego mappacku co wyszedł za 800MSP? Będzie Warmachine i Fuel Depot? Bosko. Cytuj
kAos 1 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 (edytowane) dzis na rynku pojawily sie map pack flashback oczywiscie kosztuje 400 mp i oczywiscie zabezpieczone sa regionalnie wiec nie da sie ich sciagnac to sa jakies kpiny normalnie... myslalem ze jak pojawia sie mapy na rynku i jeszcze za punkty microsoftu to bedzie zdjete zabezpieczenie regionalne a tu lipa... Edytowane 6 stycznia 2009 przez kAos Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 We’ve also fixed another bug whereby shotgun and boomshot rounds could strike the ground when firing from the hip. W koncu bedzie mozna strzelac jak jedynce, bez tego pedalskiego przymierzenia ;] Wiadomo kiedy bedzie nowy pakiet map( Wm, FD i escaletion) i flashback za ms points? A co to jest ta mapa Stacja Paliw - to ta z nowego mappacku co wyszedł za 800MSP? Będzie Warmachine i Fuel Depot? Bosko. Tak, teraz są dostępne: gold rush, fuel station i flood za 800msp a na dniach ma sie pojawic nowy pack z war machinem rowniez za 800msp Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 na dniach ma sie pojawic nowy pack z war machinem rowniez za 800msp jakaś konkretna data?? jest znana?? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 Girsy 2 mają jedną fajną rzecz która na pewno jest lepsza od pierwowzoru a przynajmniej idzie łeb w łeb. SOUNDTRACK. Jablonsky zaszalał. Polecam. Reszta to ścierwo - o ile nie brać pod uwagę singla który jest mocny. Cytuj
Velius 5 705 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 Doszly mnie plotki ze coraz wiecej osob narzeka i odpuszcza sobie Gears of War 2,bo jest "z(pipi)ane",czy ktos moze mnie oswiecic czy to prawda i o co dokladnie chodzi? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 LAGIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lagi i jeszcze raz lagi. Singiel naprawdę za(pipi)isty, pompatyczny z niezłą akcją. Ale multi ssie. Serio, sporo grałem (gram nadal) w jedynkę i spora część ze starej gwardii przerzuciła się na multi do jedynki. Tam się aż chce zabijać. W dwójce nie bardzo. W dodatku jest masa gliczy które hamburgery stosują a ustawki z Polakami jak to było w jedynce już takie za(pipi)iste nie są. Bo ludzie bez karnie wchodzą i wychodzą. Zresztą nie ma o co walczyć, bo to tylko mecze prywatne, na rankingu się ustawić nie da. Lipa. Lagi, lagi, lagi, lagi i spora część pomysłów nie wypaliła. Granaty dymne, przyczepianie do ścian etc.etc. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 Doszly mnie plotki ze coraz wiecej osob narzeka i odpuszcza sobie Gears of War 2,bo jest "z(pipi)ane",czy ktos moze mnie oswiecic czy to prawda i o co dokladnie chodzi? Główne bóle GOW2 : 1 wyszukiwanie graszy do drużyny ~5min ,wyszukiwanie przeciwników kolejne 5 min ,często jest tak ze czekasz ~10 min zanim znajdzie cała ekipe do rozgrywki 2 LAGI!!!! jeśli nie masz w drużynie hosta zapomni o miłej grze ,ty strzelasz do pzreciwnika z 1 metra 3-4 kule z szota on Ci laduje 1-2 i jestes martwy :E 3 GILTCH'e wpisz na YT GOW2 Giltch o popatrz . Między innymi powalanie przeciwnika przez mur (FAKE WALL) i dziesiątki innych giltchy które są wykorzystywane bezkarnie . 4. wychodzenie graczy z gry podczs meczu także bezkarnie .gość zginie jako pierwszy lub dwa razy z rzędu i wychodzi z gry bo mu staty polecą w dół ..... Jesli chesz kupić GOW2 to owszem polecam z czystym sumieniem dla samego singla jest świetny a co do multi to jedynie HORDA pograsz normalnie i to tyle. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 Doszly mnie plotki ze coraz wiecej osob narzeka i odpuszcza sobie Gears of War 2,bo jest "z(pipi)ane",czy ktos moze mnie oswiecic czy to prawda i o co dokladnie chodzi? Prywaty z rodakami są na poziomie , Polecam. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 na dniach ma sie pojawic nowy pack z war machinem rowniez za 800msp jakaś konkretna data?? jest znana?? Mówi się o tym piątku ale nie jest to potwierdzone. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 8 stycznia 2009 Opublikowano 8 stycznia 2009 dzis na rynku pojawily sie map pack flashback oczywiscie kosztuje 400 mp i oczywiscie zabezpieczone sa regionalnie wiec nie da sie ich sciagnac to sa jakies kpiny normalnie... myslalem ze jak pojawia sie mapy na rynku i jeszcze za punkty microsoftu to bedzie zdjete zabezpieczenie regionalne a tu lipa... Staniał stary map-pack, czy to jest ten co dorzucali do Gearsów? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 8 stycznia 2009 Opublikowano 8 stycznia 2009 (edytowane) Wlasnie gralem na Insane level w ktorym jedzie sie ta duza platforma (ta na ktorej sa kapsuly do zjezdzania do podziemia) z dzialkiem. Ostrzeliwalem sie dzialkiem i zauwazylem ze podczas celowania przy pomocy przycisku L2 naboje z dziala zatrzymywala jakas niewidzialna bariera, nawet bylo widac jakby kule trafialy w cos od razu po wystrzeleniu, nie moglem niczego trafic. Dawalem loading, ale dalej to samo, czasami bylo ok, a czasami nie dalo sie nikogo normalnie trafic. Jakos udalo mi sie ukonczyc ten level, ale dziwna sprawa z tym dzialkiem. Pozniej sprawdzilem na nowym save i wybralem ten level na poziomie insane i juz wszystko bylo w porzadku - dzialko strzelalo jak nalezy. Map packa, ktory dostalem z gra nie mozna pobrac przez ta glupia blokade regionalna, a sposoby opisane na forum w odpowiednim temacie niestety nie dzialaja. Zna ktos jakis dzialajacy sposob na pobranie dodatkowych map ? Edytowane 8 stycznia 2009 przez saptis Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 Trzeba VPN na kraj, na który ZAREJESTROWAŁEŚ profil. (chyba*) Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 http://gearsofwar2.pl/news.php?readmore=165 Widział ktoś to? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 taa, nic odkrywczego - i tak nie przesłoni daremnego multi :f Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 Multi w dwójce nie jest takie złe, jeśli gra się na dobrym hoście, to imo jest lepszy multi niż w jedynce. Chociaż te mapy to są takie sobie, tylko rzeka daje rade i jest moją ulubioną mapą w serii. ^_^ Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 Dla laika i dla gracza który nie miał za dużo wspólnego z jedynką to może i multi jest fajne. Ale co to za frajda grać na hoście kiedy to drużyna przeciwna ma potężne lagi i wygrywasz mecz 5:0. Co w tym fajnego? Raczej żałość. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi