Gość Marvelous Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 Bo multi właśnie wyszło Epic całkiem przypadkiem, kontynuacja siadła na (pipi)e. Dziś tłukłem od rana do wieczora. Masterując swoje drewno Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 14 listopada 2009 Opublikowano 14 listopada 2009 I chwała Bogu, ze wprowadzili teraz coś takiego. Jak zjadą tę koncepcje na forach, to może wreszcie się obudza i zobaczą, ze to nie jest najlepsze rozwiązanie i trójka powróci do starego, mega miodnego i co najważniejsze skillowego shotgun festu z jedyneczki <3. Wierzysz w to? Bo ja po tym co czasem widziałem w 1ce, nie wspominając już o tym co widziałem często w 2ce szczególnie po każdym kolejnym updajcie, po którym już tylko gorzej się grało - nie ufam już tym partaczom. Nic od nich nie kupie więcej, a ich żałosnego singla też mam w d. :confused: Wole dać 200 za takie coś jak teraz Dragon Age, a nie za "szczelanke" w singlu na 5h + najbardziej zbugowane, zlagowane i ogólnie spier#^& multi w grach ever. I nie mówie tego z perspektywy niedzielnego gracza w tą gre. Staty są na stronie i możecie sobie looknąć, żeby mi ktoś nie wmawiał, że tak "płacze" bo noob jestem i wszyscy mnie jadą. Miszczu nie, ale nub też nie Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 Może rzeczywiście jestem naiwny, ale Gearsy to moja ulubiona gra i ciągle wierzę, ze coś z tego będzie Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 Ja też ją lubię i dlatego bardzo mi żal, że twórcy mają tak mało umiejętności w tworzeniu kodu sieciowego w swoich grach i bezsensowne pomysły przy kolejnych aktualizacjach. No nic, zobaczymy co w 3ce pokarzą. Ja nabrałem dużego dystansu do gier ze stajni Epic.. Cytuj
Scatebra 7 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 Coś na rozładowanie waszych niezbyt entuzjastycznych nastrojów;p(i wczytajcie się w tekst:)): Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 (edytowane) A ja po pół roku przerwy sprawiłem sobie GoWa 2 za bezcen i jestem w szoku. Matchmakning trwa u mnie góra 15 sekund, zero lagów. Shotem rozwalam jednym strzałem, nic tylko grać... Nie wiem czy to zasługa patchy, serwerów, czegokolwiek - grunt że gra się zaje.biście. Edytowane 18 listopada 2009 przez maciucha Cytuj
Narkus 2 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 ja mysle, ze po prostu trafienie na dobrego hosta, jakbys gral na laczy z mexicu to bym nie pisal, ze jest tak wspaniale Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 Teraz jest o troszeczke lepiej niż bezpośrednio po premierze. Lagi zdarzają się średnio w 3/10 meczy , wcześniej było to 7/10. Duża oczywiście w tym doza losowości na jakiego się trafi hosta, ale ogólnie jest lepiej. Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 Jaki by host nie był, to i tak GoW2 ma najbardziej wciągającego multi, przeklinam w tej grze syndrom jeszcze jednego meczu bo ciągle się wyspać nie mogę Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 Kwetia gustu , ja natomiast jako jeden z nielicznych stawiam GOW1=GOW2 (na równi). Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 W sumie podbijam, dużo czasu spędziłem i z pierwszą, i z drugą częścią. Z tego co pamiętam z grania w dwójkę nie miałem nigdy jakichś strasznie zlagowanych meczów, było dużo fajnych map, podobnie jak w jedynce. Jedynie spowolnienie szota trochę mi dokuczało, ale i tak z dobrą ekipą fajnie było bunkrować się w tych wagonikach na 'Gradobicu' Niebawem ponownie kupuję dwójeczkę i znów sobie będę ciorał ;] Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 Miesiąc po poprzednim poście dalej utrzymuje to co pisałem - gra się zaje.biście. Brak, lub minimalne lagi, w bród ludu, nic tylko grać. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 co moze byc przyczyna,ze od poludnia siedze i probuje znalezc czlonkow druzyny i nawet jednej osoby mi nie wyszukuje? wczoraj wszystko bylo ok Cytuj
snoorski 0 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 co moze byc przyczyna,ze od poludnia siedze i probuje znalezc czlonkow druzyny i nawet jednej osoby mi nie wyszukuje? wczoraj wszystko bylo ok Najpierw powiedziałbym, że ludzie poszli po rozum do głowy i przestali w ten syf grać ale.. wczoraj wszystko bylo ok Problemy z netem? Kiedyś tak miałem jak mi łącze skakało, raz wyszukiwało w kilka s a innym razem mogłem czekać godzine i nawet jednego członka teamu nie znalazło Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 w inne gry lacze sie normalnie wiec problem z netem odpada. teraz gram z kolega ktory hostuje i wszystko smiga. Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 Witam posiadam Flashback Multiplayer Map Pack Combustible Multiplayer Map Pack ( nie wiem który to mappack ze zdrapki - gow1 ) teraz widzę jeszcze 3 mappacki Snowblind Multiplayer Map Pack All Fronts Collection Dark Corners Multiplayer Map Pack czego mi brakuje aby posiadać wszystkie DLC? bo z tego co się orientuje to All Fronts Collection jest zbiorem wszystkich 4 mappacków w jeden, czy mam zakupić All Fronts Collection + te dwa mappacki, czy wystarczy sam All Fronts Collection do pełni szczęścia? Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 All Fronts Collection zawiera wszystkie mapy do GOW2, tak mi się wydaję. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 Edycja GOTY zawiera wszystkie DLC w postaci kodu czy sa one na DVD już ? NO i jesli jest to kod to czy nie bedzie blokady po mimo jego wklepania ? Pytam bo mam okazje nabycia gry za 99zl więc chyba warto . Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 Nie. Tysiąc razy było wałkowane, że GOTY ma kody na wszystkie mapy, i żeby je ściągnąć trzeba ominąć blokadę regionalną. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 Jeżeli posiadasz Flashback i Combustible , to dokup Snowblindy i Dark Corners i będzie komplecik, no chyba że All Fronts taniej cię wyniesie , to wtedy weź samo All fronts. Zresztą masz tu więcej info http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=13311 Cytuj
arek_51 2 Opublikowano 16 marca 2010 Opublikowano 16 marca 2010 Mam pytanie co do jednej misji w Gow'ie, a mianowicie: jeśli jest taki wielki potwór w wodzie i trzeba wejść do jego paszczy to co trzeba tam w niej zrobić??? Plis pomóżcie. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 16 marca 2010 Opublikowano 16 marca 2010 (edytowane) strzelaj w te macki co tam wychodza i jak mu sie tam taka dziura rozszerzy to cisnij tam granat. Chyba tak to bylo moglem cos pokrecic bo dawno w to gralem tu masz wszystko pokazane Edytowane 16 marca 2010 przez Damian. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 (edytowane) Koniec GoW2- jeden łokieć=down. Przynajmniej na Guardianie, zaraz sprawdzę Execution. Aha i smołki znowu "wywracają"- brawo Epic! Poprawili lagi, ale zje.bali gameplay, gratulacje. e: oj przepraszam, KAŻDA broń downuje z łokcia. e2: LOLOLOL "april fool's day event"- zaje.biście śmieszne jak wszyscy latają i machają łokciami Edytowane 2 kwietnia 2010 przez qb3k Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi