Brolly PL 10 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Kiedy powtórka? Chętnych brak? :( Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Dziś po 22 będę. Napisałem Wam wiadomość na live. Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 169 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Siemka. Kupiłem sobie Xbox one x żeby ograć grę w lepszej jakości, bo wcześnie grałem na one. Tylko nie wiem jak wykasować znajdzki, bo wszystkie dane przeszły z poprzednich sesji, a ja chcę gołą grę. Nie wiem jak usunąć stare dane powiązane z moim kontem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Musisz usunąć wszystkie swoje zapisane stany gry z poziomu konsoli i chmury Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Godzinę temu, GSPdibbler napisał: Siemka. Kupiłem sobie Xbox one x żeby ograć grę w lepszej jakości, bo wcześnie grałem na one. Tylko nie wiem jak wykasować znajdzki, bo wszystkie dane przeszły z poprzednich sesji, a ja chcę gołą grę. Nie wiem jak usunąć stare dane powiązane z moim kontem. Pamiętam, że chciałem zresetować sobie postępy z forzy horizon 5 to wykasowałem gre, zainstalowałem jeszcze raz i kiedy odpalasz gre to konsola pobiera sejwa z chmury. Musisz się zmieścić w tych mili sekundach, aż ten zielony pasek nie pobierze sejwa i kliknąć "anuluj". Wtedy odpalasz gre od zera i następny zapis zastępuje ten w chmurze. Musisz się po prostu wykazać turbo refleksem Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 nie trzeba robić takich akrobacji, Zapis w chmurze można normalnie usunąć w menu konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 169 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 No nie mam takiej opcji jak na filmie. Może to nie działa na gry z 360 tki. Coś tam słyszałem że mozna uruchomic w grze tryb 360tki i jakos wykasowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 169 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Dobra trzeba nacisąc select i start i wchodzi się do menu 360. Ale i tak nie wiem jak to gówno ogarnąć. Ciągle są moje osiągnięcia i znajdzki chociaż kasuje profil i dane gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Osiągnięć nie usuniesz, chyba, że nowy profil sobie założysz. Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 169 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Chodzi mi bardziej o znajdzki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 No to tak jak wyżej pisali - musisz wejść w profil gry i usunąć wszystko zarówno na konsoli, jak i w chmurze. Ja to normalnie robiłem przy okazji pierwszej Forzy Horizon, więc da się. Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 169 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 (edytowane) Ni chuja nie mam takiej opcji. Usuwam wszystko z konsoli i w opcjach 360 tki też profil cały i mi pobiera z chmury cały czas. Nowy profil chyba trzeba bo innej opcji nie widzę. Edytowane 20 Sierpnia 2023 przez GSPdibbler Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 10 godzin temu, GSPdibbler napisał: Ni chuja nie mam takiej opcji. Usuwam wszystko z konsoli i w opcjach 360 tki też profil cały i mi pobiera z chmury cały czas. Nowy profil chyba trzeba bo innej opcji nie widzę. No to w momencie jak Ci pobiera ten zapis z chmury kliknij "anuluj" zanim pasek się zapełni i wtedy sejwa Ci nie pobierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 45 minut temu, PanKamil napisał: No to w momencie jak Ci pobiera ten zapis z chmury kliknij "anuluj" zanim pasek się zapełni i wtedy sejwa Ci nie pobierze. Gdybyś miał kiedyś kontakt z rzeczywistym xboxem, to wiedziałbyś że takie okienko o pobieraniu zapisu z chmury występuje tylko jak grasz przez chmurę, na konsoli tego nie ma. Aż specjalnie pobrałem Gearsy 2 i usunąłem save'a z konsoli, by się upewnić że żadne okienko nie wyskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 (edytowane) 20 minut temu, ASX napisał: Gdybyś miał kiedyś kontakt z rzeczywistym xboxem, to wiedziałbyś że takie okienko o pobieraniu zapisu z chmury występuje tylko jak grasz przez chmurę, na konsoli tego nie ma. Aż specjalnie pobrałem Gearsy 2 i usunąłem save'a z konsoli, by się upewnić że żadne okienko nie wyskakuje. Oczywiście, że wystepuje i nie opowiadaj farmazonów. Jak skasowałem sejwa forzy horizon 5 z konsoli i chciałem zacząć od nowa to pobierało mi sejwa z chmury i wygląda to tak: Trzeba błyskawicznie wyrobić się i wcisnąć "cancel". Edytowane 21 Sierpnia 2023 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Celowo pobrałem Gearsy 2 i usunąłem save'a lokalnego by zobaczyć czy pojawi mi się to okienko i nic takiego nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 (edytowane) 8 minut temu, ASX napisał: Celowo pobrałem Gearsy 2 i usunąłem save'a lokalnego by zobaczyć czy pojawi mi się to okienko i nic takiego nie miałem Sprawdz z forzą horizon 5. Pamiętam, że nie było żadnego sposobu w forzie na reset postepów, wykasowanie zdobytych aut i zaczęcia gier od zera gdzie jest to skakanie z samolotu i te wyścigi na dzień dobry. Może w opcjach jest jakiś sposób aby gry się nie synchronizowały ale nigdy tego nie znalazłem. Sama konsola też w sumie informuje, że usunięcie sejwa z dysku nie ma większego znaczenia Edytowane 21 Sierpnia 2023 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 ale jesteśmy w temacie Gears of War 2 i użytkownik GSPdibbler ma problem z tą grą, a nie z Forzą Horizon 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 (edytowane) 15 minut temu, ASX napisał: ale jesteśmy w temacie Gears of War 2 i użytkownik GSPdibbler ma problem z tą grą, a nie z Forzą Horizon 5 Dlatego mówię, żeby zrobił to co ja. Jeśli mnie pamięć nie myli to jak skasujesz sejwa z dysku, ale masz go zapisanego w chmurze to tam też wyświetla się taki sam komunikat ale już w oprawie z dasha 360. Podejrzewam, że kolega kasuje sejwa lokalnie, ale za każdym razem mu się synchronizuje bo sejw wisi w cloudzie. Edytowane 21 Sierpnia 2023 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 169 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Mi, jak pobiera z chmury wyskakuje okienko xboxa 360 i nie ma opcji anuluj. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 5 godzin temu, GSPdibbler napisał: Mi, jak pobiera z chmury wyskakuje okienko xboxa 360 i nie ma opcji anuluj. Ale napełnia się pasek i jest coś o synchronizacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 169 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 No tak, ale nie ma opcji anuluj. Dobra stworzyłem nowy profil. Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 169 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Ale na xboxie to jest burdel. Nie wiadomo gry z 360 w jakich są językach. Gears of war napisane że angielski, a normalnie smiga po polsku. Assassins creed 3 tez po polsku, a napisane ze angielski. Jedynka assassin po angielsku. Ale te odswiezanie starych gier robi robotę. Gears of war 2 w 4k Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi