Skocz do zawartości

Gears of War 2

wiiboxstation

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do curb stompa- pamiętacie przecież, że robimy go przyciskiem X, zaś 'tarczowanie' oznaczone było A na tym gameplay'u. Może zostawili stompa ;).

Co do broni- na GT jest filmik opisujący wszystkie nowości. Bronie też są wspomniane. Jest też o Brumaku- piszą coś tam, że widzimy go jako normalne stworzenie w armii, a nie jakąś super-hiper-bosso-kreaturę.

Opublikowano

Chetnie kupilbym dla tej gierki x360, bo jest kapitalna!! Jednak inwestowac w sprzet, aby pograc w kampanie kilka godzin, jak dla mnie, nie ma sensu. Online mnie nie interesuje (placanie za granie przez neta dwa razy uwazam za czysty debilizm)

Ps. Pozyczcie m X360 :)

Opublikowano

Jedyna gra ,której w pełni zazdroszczę posiadaczom x360.

Ciekaw jestem jak prezentować się będzie zniszczalne otoczenie i wielkie tereny bo choć jako taki występuje w tym fragmencie to jest on cholernie oszukańczy :) Bo cały zakres terenu działań w tym gameplayu ogranicza się do powierzchni 4m2 (czyli terenu na aucie) a cała reszta otoczenia,postacie,horyzont itp jest doczytywany z konsoli-podobnie było w jedynce w pociągu,można to też porównać do sekcji strzelanych w chociażby ostatnim etapie CoD4,jazdy jeepem przez dżuglę w Uncharted itp.Tak skonstruowany gameplay jaki nam pokazano nie daje jeszcze gwarancji ,że dane nam będzie wbić się w walkę z tyloma postaciami na ekranie i zwiedzać bardzo rozległe lokacje.Ogółem poziom to taki GoW1 z podrasowaniem pod epickość(a to w takiego typu gierkach lubię najbardziej)

Opublikowano

Racja , grafa grafiką ale licze bardzo na to ze będa to duże bitwy które zostaną w pamięci przez długo.Kto to wie co tam sie szykuje , po tym gameplayu mysle ze jest to mozliwe do otrzymania

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Mam nadzieje, ze nie bedzie spotkan z berserkerem :)

Opublikowano

Oj berserk musi byc. Walka z nim an co-opie to faktycznie bylo mistrzostwo. U mnie byly teksty pokroju "Ku...a downie nie idz do niego tylem!... Spie....aj! ... Game Over" :D

Opublikowano (edytowane)

'Finishery' mają teraz podobno zależeć od broni, jaką w danym momencie się posługujemy. I ma ich być trochę :P. Tak mówi Cliff w tym wywiadzie.

Edytowane przez qb3k
Opublikowano (edytowane)

5 vs 5?

zastanawiam sie czy to lepiej czy gorzej,chociaz wkoncu jakas zmiana do rozgrywki i wiecej mozliwosci,ciekawe czy przez to mapy do multi beda wieksze.

Edytowane przez Velius
Opublikowano (edytowane)

Moim skromnym zdaniem 5v5 jest idealnie dobrane. Mapy wątpię aby zostały powiększone, teraz GoW2 będzie tym co prawdziwy Girsomaniak oczekiwał :rolleyes: Jestem spokojny o wszystko i czekam z wywieszonym jęzorem na ten mega hicior (stawiam stówkę, że to będzie gra roku).

Edytowane przez cichy_
Opublikowano

Źle się wyraziłem chodziło mi o zwykły DM (free for all), dlatego też tak napisałem. TDM jak najbardziej mógłby się pojawić ale bardziej jako odstresowanie się (czyt. rzeźnia) od zwykłego trybu, który mogę porównać do Search & Destroy (tylko bez bomb) z COD4.