ping 9 042 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2009 Organizowany przez stronę dla złodziei? Dziękuje postoję Cytuj Odnośnik do komentarza
Komandos 21 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2009 E tam, jakby nie było to najpopularniejsze Polskie forum o xboxie w necie i dużo fajnych osób się tam udziela Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2009 Popieram pinga, nazwa forum mówi sama za siebie. Może i udzielają się tam "fajne osoby", ale ja ze zgrają piratów nie chcę mieć nic wspólnego. Żeby nie było offtopa - zagrałem sobie ostatnio kilka meczyków i nie było lagów, nawet pomimo faktu, iż w ten weekend można było za darmo zagrać w GoW2 online. Chyba więc jednak coś poprawili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 3 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2009 (edytowane) Tutaj macie turniej gowa 2 online, biora udzial raczej bardziej skilowi gracze niz na forum dla zlodzieji http://gearsofwar2.pl/forum/index.php?topic=340.0 Edytowane 3 sierpnia 2009 przez Tommo Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2009 Pyknąłbym chętnie, już wcześniej kuzyn mi trąbił o turnieju w jedyneczkę organizowanym chyba przez tą samą stronę ale niestety oboje mamy zbyt drewniane łącza przez co laguje niemiłosiernie. Anyway jeśli już była w tym temacie mowa o tej sprawie to możecie mnie opieprzyć ale czy All Fronts Collection wyjdzie w końcu w retailu czy zostaje zabawa w VPNy i kupowanie punktów? Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2009 nie wyjdzie. a przynajmniej nikt głośno o takich planach nie mówi. to co można kupić w detalu to jedynie kod do pobrania tego pakietu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2009 Dzięki za info, w takim razie zostaje mi kupno kodów. Cytuj Odnośnik do komentarza
htp 0 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2009 Poprawili coś czy nadal są te lagi itd? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2009 Lagi są zależne od łącza graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
htp 0 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2009 (edytowane) Aha, dzięki.A warto się w ogóle brać do gry bez tych płatnych mapek? Edytowane 8 sierpnia 2009 przez htp Cytuj Odnośnik do komentarza
garam 0 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2009 (edytowane) Jasne że tak ! Nie uznaję złodziejskich cen DLC a mimo to świetnie bawię się w GoW 2 przez XBL ! Edytowane 8 sierpnia 2009 przez garam Cytuj Odnośnik do komentarza
jojok21 0 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2009 (edytowane) htp --> lagi jak były tak są, może nieco mniejsze (zależnie od twego szczęścia, jakiś mega teleportów jak to bywało wcześniej już raczej nie uświadczysz), ale wciąz jest to skandalem biorąc pod uwagę jak wysokiego szczebla jest to tytuł.A szkoda, bo multi jest wyborne, pomijając te problemy... Nawet w takim Battlefield 1943 (gra z arcade za 1200 MSP przypominam), gdzie jest 12 vs 12, dużo większe mapki i 'poziom skomplikowania' rozgrywki serwery wyszukuje ekspresowo i jest ZERO problemów technicznych (lagów itp.) Edytowane 8 sierpnia 2009 przez jojok21 Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2009 BF1943 ma dedykowane serwery. Cytuj Odnośnik do komentarza
garam 0 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2009 A GoW 2 ma hostów, którzy czasami są do dupy <_< . Po to się płaci za golda, żeby były serwery, a nie takie awruk coś ! Mam pytanie - za co tak dokładnie jest incoplete match penality ? Zawszę kończę grę z innymi (nie uciekam) a mimo to bardzo często to dostaję :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2009 Aha, dzięki.A warto się w ogóle brać do gry bez tych płatnych mapek? Halo jak i GOW gra sporo Amerykanow wiec sa spore szanse na lagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2009 Akurat burgerami mniej bym się przejmował, gorsi są mexykańce, a najgorszego hosta mają azjaci (Tajwan, Hongkong SAR itp) a oni grają w tą grę i to sporo - o zgrozo... Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2009 Halo jak i GOW gra sporo Amerykanow wiec sa spore szanse na lagi. ostatnio zagrywam w owe HALO i lagów nie uświadczyłem .rozgrywka płynna i dynamiczna . owszem delikatne przycięcie się trafi ra na 10 meczy .Ale nie tak jak w GOW 2 gdzie co 3 mecz to lagi takie ze teleportuje z miejsca na miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 10 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2009 W takim razie proponuje zmienic internet, juz dawno nie pamietam meczu w ktorym lag byl wiekszy niz 1s i nie dawalem rady u(pipi)ac nic z szota. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2009 Moze poprawili usluge online w Halo bo jak pamietam gdy rok temu gralem to byly dosc spore szanse na matchmakingu ze bedziesz gral z lagiem w H3 Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2009 Być może nie wiem jak było kiedys ,Ale jeśli poprawili to umieli to zrobić nie jak w przypadku GOW 3 łatki i każda (pipi) dała .No ale fani wmawiają sobie na wzajem ze jest cacy miodzik i zyje im się lepiej W takim razie proponuje zmienic internet, juz dawno nie pamietam meczu w ktorym lag byl wiekszy niz 1s i nie dawalem rady u(pipi)ac nic z szota. no spewnością to wina netu ,akurat mam 4 mb więc to nie wina netu . dla porównania koleś ma 12MB net i też ma lagi ... więc sorry coś tu nie tak jest Jeśli nie jesteś hostem to twój net ma (pipi) do "gadania " czy będziesz miał lagi czy nie . Wszsytko zależy od hosta jaki on ma net a dokładniej jaki ma upload. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2009 Jak masz dobre pingi na łączu to możesz mieć mniejsze lagi niż inni. Wiadomo- lepsze łącze=mniejsze pingi, a u naszych polskich dostawców dosyć często jest z tym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2009 Halo 3 tak jak rok temu - działa wyśmienicie. grałem około 400 meczy w H3, 90% Social Slayer i lagów jako takich nie miałem, no chyba że używałem intensywnie neta na PC. Jeśli uważacie że 3 czy 4 łatki do GOW2 nic nie dały no to nie mam pytań. Progress jest widoczny, teraz raz na kilka (+/- 5 meczy) jest kiepsko. Ja wiem, że to nie jest ta sama jakość co H3/Call of Duty 4 ale nie uważam, żeby GOW 2 było na multi nie grywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 10 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2009 Jeśli nie jesteś hostem to twój net ma (pipi) do "gadania " czy będziesz miał lagi czy nie . Wszsytko zależy od hosta jaki on ma net a dokładniej jaki ma upload. No wlasnie nie bo wiele razy ktos z mojego teamu mowil, ze ma lagi na zagranicznym hoscie gdy dla mnie gralo sie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2009 I dlatego jak juz mowilem przed dolaczeniem do gry powinna byc lista dostepnych np. 20 hostow (X odswieza kolejne 20), patrzysz mapke, ilosc graczy, ping i tam wchodzil a nie jak cie wylosuja tam dolacza. W MK vs DC masz wygrac 30 walk rankingowych IN A ROW ale gdy przy 15 trafisz na kogos z niskim pingiem to cie odlaczy zaraz po FIGHT i restart sumy walk... Cytuj Odnośnik do komentarza
jojok21 0 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2009 (edytowane) Ma ktoś jakąś taktykę na przejażdżkę Betty na insane? Chodzi mi już o pierwszego Reavera do ubicia, pruję w niego ile się tylko da (próbowałem zarówno działkiem, lancerem jak i obydwoma na przemian) Zakładam, że w co-opie jak 2 osoby jednocześnie strzelają to się da to przejść spokojnie, ale w singlu zanim się go rozwali to niszczy pojazd (za 3 walnięciem)... Wycztałem w poradniku żeby zabić jeźdźców stwora, ok, szybko się z nimi rozprawiłem, ale reaver nadal uderza ciałem w Betty powodując game over.... Edytowane 15 sierpnia 2009 przez jojok21 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi