danielskii 155 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2009 qubus nie pitol na laczu 20Mb/1.5Mb mam te same problemy co inni tutaj wiec nie ma zadnego better bigger na dobrym laczu. Gra ma spitolony kod siecowy zarowno jedynka jak i dwojka przy czym powiedzialbym ze dwojka duzo bardziej bo jesli zostawiam szukanie meczu (zaznaczam ze sam) to ostatni rekord wyniosl ponad 6 minut... to chyba mowi samo za siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2009 Ja dalej nie rozumiem narzekania na "hamburgerów" - co by o nich nie mówić, mają dobre łącza i z nimi gra mi się mega przyjemnie. Oni też chcą zapobiegać (przez wymuszanie) dawania hosta dla osób z netem 256kb/s. Jak trafisz na jakiegoś chińczyka czy innego meksykańca, to wtedy jest straszna lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2009 Choćby mieli i światłowody po 100Mbit to te dane trochę idą do Europy, nie? Już wiele razy o tym wspominałem- powinni zrobić tak jak z niektórymi grami na PS3- masz wersję PAL- nie pograsz z posiadaczem wersji NTSC i odwrotnie. A Daniel dobre łącze w Gearsach nie znaczy z dużym transferem. Ważne też są pingi i inne takie duperele. Ja mam 6Mbit z Netii na łączach TP i w 7/10 przypadków dostaję hosta bez żadnych wspomagaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krzychu_419 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2009 Powinni popracować ale nad kodem sieciowym, bo dziwne że w COD i BF gram z dzieciakami z drugiego końca świata a lag jest minimalny albo w ogóle go nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2009 (edytowane) Bo w tych grach masz serwery postawione przez MS, w GoWie zawsze jest nim jeden z graczy. Fakt, wszyscy liczyli na to, że w "dwójce" to się zmieni. Niestety doopa... Edytowane 27 sierpnia 2009 przez qb3k Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krzychu_419 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2009 Coś w tym jest ale to nie zmienia faktu że dla kogoś serwery są pewnie daleko za miedzą, a nie słyszałem jeszcze graczy narzekających na lagi. Wyszukiwarka też trochę ssie bo 1. wyszukiwanie trwa długo 2. dobieranie według umiejętności kiepsko działa Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2009 Mi tam wyszukuje bardzo szybko nawet jak gram sam, a dobieranie przeciwników wg umiejętności w ogóle nie działa. Na porządku dziennym jest dobieranie do drużyny z rangami 5-30 drużyny, gdzie wszyscy mają 40. lvl i wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2009 u mnie... 1. szukanie nigdy nie trwało jakoś szczególnie długo... no może raz czy dwa. 2. dobieranie poziomów istnieje tylko w teorii, chyba że gra do porównania bierze inne zupełnie staty. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2009 może mi ktoś napisać ile punktów trzeba na 50 level? Cytuj Odnośnik do komentarza
jojok21 0 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2009 qb3k mów co chcesz ale tego typu zabiegi (wymuszanie hosta) to już kompletne lamerstwo. No ale jak się chcesz zniżać do poziomu "wszystkich"... Gra jest za(pipi)ista, ale pomijając wszystkie problemy techniczne, nie pomijając ich jest po prostu....wkurzająca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Giewąt 0 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2009 (edytowane) Chyba sama nazwa mówi, nie? Zawsze masz hosta. Warunek - 5 osób w lobby do każdego trybu lub 2 osoby w Wingmanie. Nie powiem jak to się robi - masz na YT. Robiłem tak parę razy na wingmanie z kuzynem i zawsze miałem hosta. po 2k-2,5k na mecz. W sumie fajna sprawa, ja nie mam nic przeciwko, wole grać na polskim łączu niż na burgerskich szitach. Czitowanie? Nie powiedziałbym. Jeśli w tej grze dzieją się takie g.ówna, to albo przestajesz grać w tą grę, albo przystosowujesz się do warunków jakie panują. Ja tak jak qb3k wybrałem opcję nr 2. Takie jest moje zdanie. Edytowane 28 sierpnia 2009 przez Giewąt Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 28 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2009 a prywatow na dobrym laczu to (pipi) nie mozna grac?.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Giewąt 0 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2009 Można, ale my mówimy tutaj o publikach. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2009 qb3k mów co chcesz ale tego typu zabiegi (wymuszanie hosta) to już kompletne lamerstwo. No ale jak się chcesz zniżać do poziomu "wszystkich"... Gra jest za(pipi)ista, ale pomijając wszystkie problemy techniczne, nie pomijając ich jest po prostu....wkurzająca. No i następny. Tak, narzekaj na lagi, ale jak sam masz hosta to jesteś lamerem. Nie zwymyślam cię, bo nie chcę dostać warna. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2009 a prywatow na dobrym laczu to (pipi) nie mozna grac?.... Prywatów NIE! bo wszyscy lecą na punkty jak mucha do ... . Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2009 E tam. Ostatnimi czasy dużo osób gra. Ja tam nie wierzę, że dobiję do 100. rangi, więc pewnie reszta też tak zaczęła myśleć, stąd więcej prywatów. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2009 Mi tam wszystko jedno czy gram na publiku czy na prywacie , najważniejsze to doborowe towarzystwo , a wtedy nawet lagi nie przeszkadzają Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2009 I tu się z kolegą zgadzam w 100%, a jeszcze jak jest lekko na :piwo: to jest jazda na Maxa Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2009 Dokładnie , Darek wie o co kaman :E Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2009 Z ciekawości policzyłem wczoraj wszystkie mapki do GOW2 i łącznie podstawowe + DLC = 29 MAP !!! Bardzo dobry wynik na tle konkurencji :blow: Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2009 a ja dla odmiany z polakami grać nie lubię, chyba że ze znajomymi których znam z prawdziwego życia . Albo narzekanie że ktoś komuś zabrał broń, albo narzekanie na to że ktoś komuś ukradł killa, albo narzekanie na to że ktoś ma drewniane łącze - pieprzę takie historie gram dla zabawy i nie spinam się jak ktoś mnie zacznie piłować albo odbierze killa. Raz jak nie miałem headseta (lecę teraz na pożyczonym) to trafiłem przypadkiem na grupkę polaków którzy z miejsca okrzyknęli mnie piratem tylko dlatego że mam wysoki gamerscore. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2009 (edytowane) Widocznie słabych masz friendsów na livie ale rzeczywiście niektórzy mają nas.rane czepiając się o takie pierdoły ... Edytowane 30 sierpnia 2009 przez TheBesTia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 września 2009 Wiadomo już coś więcej o Gears of War 2 GOTY Edition, które dziś pojawiło się w USA ? DLC jest na płytce czy dodane są kody na pobranie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 1 września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 września 2009 mają być rzekomo kody. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 2 września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 września 2009 KOLEJNY DOUBLE XP WEEKEND! Od 4 do 8 września potrwa specjalny event Labor Day Double XP, w ramach którego fani sieciowej rozgrywki w Gears of War 2 otrzymają szansę zdobycia podwójnej liczby punktów doświadczenia. Nowe reguły będą obowiązywać w przypadku wszystkich publicznych meczów oraz zmagań w trybie Horde (defeaultowy poziom trudności ustawiony zostanie tu jednak na Hardcore). Dodatkowo zwycięska drużyna biorąca udział w sieciowych starciach pomiędzy żywymi przeciwnikami otrzyma bonus w postaci dodatkowych 500 punktów doświadczenia. 4 września będziemy również mogli powalczyć z deweloperami z Epic Games (wystąpią pod pseudonimami EpicDarkCornerX, gdzie X to cyfry od 0 do 9). http://news.teamxbox.com/xbox/20804/Gears-...ble-XP-Weekend/ http://gearsforums.epicgames.com/showthread.php?t=698580 No to kolejny weekend z GoWem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi