Velius 5 698 Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 DM nie pasuje do GoW i mam nadzieje ze tego nigdy tam nie bedzie,system rund sprawdza sie znakomicie imo Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 16 maja 2008 Opublikowano 16 maja 2008 z tego co pamiętam to ma być nawet 1v1 Cytuj
cichy_ 1 Opublikowano 16 maja 2008 Opublikowano 16 maja 2008 1v1 spoko tylko specjalną mapę musieliby zrobić Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 16 maja 2008 Opublikowano 16 maja 2008 ja powiem z mojej strony tylko tyle, pare dni temu po raz kolejny skonczylem z kumplem COOP w GOW i po obejrzeniu na drugi dzien trailerka, tego z gameplayem to jestem tak nabuzowany ze pekne chyba do premiery, multi mnie nie interesuje (wole COD albo H) ale na kampanie w kooperacji jestem bardzo napalony i juz obgryzam piety, podobnie z Mirror`s Edge, te dwie gry to dla mnie must-have tego roku, inne olewam...pozdrawiam fanow radosnego, kooperacyjnego pilowania Locustow Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 16 maja 2008 Opublikowano 16 maja 2008 jesli wam sie DM/TDM nie podoba nie musicie grac w ten tryb :} ale przydaloby sie wg mnie (niech bedzie ten TDM) Velius - jak ktos nie gra na Live to granie na rundy 1vs na splita to masa straconego czasu Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 18 maja 2008 Opublikowano 18 maja 2008 ta gra z TDM, ale bez elementow skradania to istny UT, wiec ten tryb nie sprawdzil by sie w grze. Ale mozna sprobowac, lecz tylko by to spowodowalo problem, podczas wyszukiwania sie w rankingach... dla "nowicjuszy" nontoper tlumaczyc czy TDM czy DM i sie szukac. Cytuj
Othis 29 Opublikowano 18 maja 2008 Opublikowano 18 maja 2008 powinni zrobic tryb ze stalym hp 100 ile razy bylo ze juz prawie konczylem typa kilka razy a z relacji lepszego lacza i regeneracji hp on mnie (pipi)na. 1 strzalem...tak samo kto kampi za murkiem nie powinien widziec zza niego oponentow(bylyby fajne akcje na zywiol) ..tyle bym chcial od nowego gowa ale mozna tylko pomarzyc.... Cytuj
kiender 25 Opublikowano 19 maja 2008 Opublikowano 19 maja 2008 w nowym Newsweeku jest spory artykuł o nowym silniku unreal i screeny z Gears of War 2. I to w środku numeru ! Widać że gry traktuje sie u nas coraz normalniej ^_^ Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 19 maja 2008 Opublikowano 19 maja 2008 hmmm co do tego widzenia "z za murka" to wydaje mi się że powinny być 2 możliwości 1. nasza postać jest całkowicie niewidoczna dla przeciwnika ale ekran jest troszkę zamazany 2. nasza postać trochę wystaje, widzi wszystko normalnie ale wtedy może dostać heda ;] z hp się nie zgodzę, teraz brak stałego poziomu życia to standard i mnie się podoba liczy się stracie w danej chwili, a nie przewaga "bo ja go tam ostrzelałem 10 minut temu" DM ? ok ale tylko nie rankingowo i z normalnymi respami. Aktualne tryby wystarczą (ale nie obraziłbym się na S&D) Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 19 maja 2008 Opublikowano 19 maja 2008 Kiler- S&D w GoW? Oo, podkładanie lightmass bomb? Cytuj
Hummer 0 Opublikowano 19 maja 2008 Opublikowano 19 maja 2008 Gry nie mogę się doczekać, ale szkoda że I trailerze nie zawarto elementów destrukcji ala czaje się za murkiem i po chwili go niema to podkręciło klimat. Z tego co ujrzałem w trailerze jestem zadowolony grafa zaje****a, moty w tarcz na pewno sie przyda na otwartej lokacji bez osłon.Teraz czuć epickość wojny, jedynce brakowało tego co miało halo że nie działają z nami tylko nasi kompani ale że to jest wielka wojna i bierze w niej udział ogrom ludu. Pojedynki na chainsaw rwią beret i zapowiadane finishery dopełnią całości żeby tylko singiel był naaaapraaawdęęęęę dłuższy tak jak zapowiadaja bo dla nigo kupuje tę grę. Cytuj
Słupek 2 130 Opublikowano 20 maja 2008 Opublikowano 20 maja 2008 (edytowane) No nie wiem, nie wiem, też się nie spodziewałem takiego opadu szczeny jak przy pierwszej części, ale to co dziś zobaczyłem w nowym Extremie. Fuck, jak ta gra wygląda, o niebo lepiej, niż jedynka, to nie tylko sprawy kosmetyczne. Najlepsze są fotki porównują mapkę Gridlock. Z tego co można wyczytać, gra przeszła, ładną metamorfoze, dużo nowych rzeczy,. Jestem tego pewien gra znowu skopie tyłki jak pierwszy GoW. Edytowane 20 maja 2008 przez Slupek88 Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 Podoba mi się patent z miotaczem ognia i tarczą. No i te wioski... alpejskie? Skąd na Serze Alpy xD ? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 24 maja 2008 Opublikowano 24 maja 2008 http://forums.gametrailers.com/showthread.php?t=409620 info Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 24 maja 2008 Opublikowano 24 maja 2008 Większość info jest przecież w nowym PSXE . Cytuj
Wafrzo 0 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 Trailer z gameplayu zabija... myślałem, że GoW mną zamiótł, ale od tego trailera szukam szczęki. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 Czy mi sie wydaje czy nie: -Czy to dwóch cogów kroi jednego tego samego locusta(jeden z przodu drugi z tyłu)?? -Kowboj strzelający z karabinka sieka z daleka locusta na kawałki(latające części ciała w tle)?? Cytuj
Orange 0 Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 czy mi sie wydaje czy dzwon wrocil :] Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 Jeszcze jedna zapowiedź gry Tak, dwóch kroi jednego. A Gość z brodą to niejaki Dizzy. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 ta konsola jeszcze ma sporo możliwości, zobaczycie:) pozdro Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 2xJJ przypomnij sobie jak bylo z Doomem 3 a Q4 oraz GTA3 - VC. D3 jak i GTA3 bylo "mniej zaawansowane" (tzn mozliwosci,itp) i te gry mialy duze wymagania zas Q4/VC na tym samym komputerze dzialal 2x lepiej niz poprzednik Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 14 czerwca 2008 Opublikowano 14 czerwca 2008 Świeże info o grze. Po 12 modeli postaci na stronę konfliktu, nowy tryb gry w multi oraz nowa miejscówka, a także zmodyfikowane działanie już znanych broni. Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 14 czerwca 2008 Opublikowano 14 czerwca 2008 Patent z Hammer of Down może być niezły. Dajmy na to, że wystrzelimy już 3 razy, podrzucamy taką bron jako "jajko niespodziankę". Gostek podlatuje, łapie, celuje i BACH. Rozrywa go na strzępy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi