barcelona fan 33 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 Tak, ponieważ teraz zmienili nieco wyszukiwanie meczy, które zakłada że posiadasz albo tylko mapki z podstawki, albo All Fronts. Chociaż jeżeli masz szczęście to raz na jakiś czas wyszukuje dodatkowe mapki nawet jeżeli szukasz w podstawowych. Miałem tak kilka razy jak miałem jeszcze tylko Flashbacka ściągniętego. A jeżeli jesteś zainteresowany kupnem pozostałych mapek to najlepiej się pośpiesz bo do 18 paź. jest zniżka na All Fronts i kosztuje jedynie 400MSP. 1 Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 Dzięki, z zakupem miałem zaczekać na polski Live ale jak dają po taniości to racze kupię jeszcze w tym tygodniu. Cytuj
Wredna 2 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 Minionej nocy skończyłam kampanię w coopie na Hardcore. Gra jest mega! Ani trochę nie żałuję, że dla serii Gearsów "kupiłam" Xboxa. Teksty, oprawa, bronie, fabuła, postaci...wszystko to razem i z osobna zgrywa się w genialną całość. Jedyne elementy, które mnie zawiodły to momentami cover system (tak wiem, wiem, dla wielu to jeden z większych plusów gry, ale mnie do końca nie podchodzi; wolę ten z Uncharted), ostatni boss (pomysłu nie mieli?! słabizna) i to, czego świadkami możemy być po napisach końcowych. Motyw niczym w jednej z Pił, bezczelne pozostawienie furtki otwartej tak szeroko, że wyjście kolejnej części jest jasne, a w niej samej wszystko może być możliwe. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 Spróbuj pograć na Insane. Moim skromnym zdaniem dość łatwo przebrnąć przezeń z wyjątkiem paru motywów...jak ten je%$$#y w mordę moment przy spotkaniu żony Doma !! Daje mnóstwo satysfakcji i miodu. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 Heh, ale fail. Kupiłem sobie All Fronts, szukam gry...5minut...10minut...20minut...nic. Chyba ostatni TU wszystko zepsuł. Znalezienie graczy, nawet na podstawowych mapach, graniczy z cudem. Nie wspominając o lagach. Dodam, że próbowałem sposobem przedstawionym stronę wcześniej i to samo. A szkoda, bo giera jest za(pipi)ista. Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 u mnie po zmianie regionu na Wielką Brytanię wszystkie problemy z multi zniknęły, zero lagów, średnio mecz wyszukuje 20s. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 Ja mam Region na UK i język PL w konsoli(co chyba nie ma znaczenia) ale to i tak niczego nie zmienia. Teraz udało mi się zagrać dwa mecze w krótkim odstępie czasu, w trybie Warzone na podstawce. Widać jakiś progress. Cytuj
Wredna 2 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 Spróbuj pograć na Insane. Moim skromnym zdaniem dość łatwo przebrnąć przezeń z wyjątkiem paru motywów...jak ten je%$$#y w mordę moment przy spotkaniu żony Doma !! Daje mnóstwo satysfakcji i miodu. Zaczęłam wczoraj wieczorem. Na razie w ogóle nie odczuwam szaleństwa. Zobaczymy jak będzie dalej Cytuj
krzywy1121 0 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Mam Pytanko,. Pożyczyłem ostatnio od kolegi Gearsy 2 i gram sobie w kampanie, ale chodzi o to że jak chce sobie wyszukać na multi jakiś meczyk ( nie mam map packów więc choidzi o ranked) to nie może mi znaleźć żadnego gracza. Więc chciałem się zapytać tych co też w to grają na jakim trybie gry mam szukać?? chodzi mi o np. chordy itp. Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Jeżeli chcesz grać przez neta to musisz sobie zmienić w ustawieniach początkowych Xbox Live na Brytyjską lokalizację. Ale Hordę najlepiej jest pograć ze znajomymi. Cytuj
krzywy1121 0 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 Tyle że ja mam Brytyjską. Cytuj
htp 0 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 gra ktoś jeszcze? łatwo znaleźć w lobby? Cytuj
Wredna 2 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Gra. Ze znalezieniem nie jest źle, choć bywa, że trzeba poczekać dłuższą chwilę. Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Jest jakiś sposób aby poprawić jakość wyszukiwania meczów? Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Jak masz region konsoli na UK i otwarty NAT to więcej nie zrobisz. Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 7 grudnia 2010 Opublikowano 7 grudnia 2010 Przez jakiś czas grałem w Hordę offline, brat zalogował się na drugi profil, bo sam nie dawałem rady, nagle zonk, wyzerowali mi rangę z 53 do 1 i praktycznie wszystko (achievementy z poziomu gry, postacie do odblokowania, stan gry, fale w hordzie) Ogólnie bym się nie przejął, ale problemem jest to, że część achievementów z hordy wymaga tam któregoś lvlu w multi, więc raczej ich nie zdobęde. Co robić? Kur,a mać! Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 Czekać na Świąteczny exp event. Patrząc na ostatnie posunięcia Epic można się spodziewać 50x exp. Więc nie ma co lamentować nad straconą rangą. Cytuj
ashka 219 Opublikowano 9 grudnia 2010 Opublikowano 9 grudnia 2010 Tylko bez Wretchów z shotgunami i Piesków z miotaczami ognia, błagam. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 22 grudnia 2010 Opublikowano 22 grudnia 2010 wiadomo coś o jakiś nowym evencie z powiększeniem XP czy coś? Myślałem że z okazji świąt coś zarzucą. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 23 grudnia 2010 Opublikowano 23 grudnia 2010 Na TA podali: • December 22nd "Concussion from a smoke grenade" - 12x XP Concussion grenades are making a return for the day. • December 23rd "2 Flaming Bloodmounts" - 13x XP Two Bloodmounts with flamethrowers appearing on every Horde wave. • December 24th "3 Extra Clips" - 14x XP Three extra clips of ammo in every weapon. • December 25th "4 Frag Grenades" - 15x XP Every frag grenade pick-up now includes four grenades instead of the usual two. • December 26th "5 Torque Bow Tags" - 16x XP Many creatures who usually carry rifles in Horde mode will now carry torque bows. • December 27th "6 Melee monsters" - 17x XP Horde waves will now entirely consist of melee creatures. • December 28th "7 Sires a Storming" - 18x XP This one isn't explained, though my guess would be Sires on every Horde wave. • December 29th "8 Old School Gears Heads" - 19x XP The old 4 vs 4 multiplayer mode makes a return. • December 30th "9 Boomers Booming" - 20x XP Boomer squads in every Horde wave. • December 31st "10 Waves of Tickers" - 21x XP Horde enemies will be Tickers only. • January 1st "11 Wretches Wretching" - 22x XP Wretches with shotguns will make an appearance. • January 2nd "Some of the Above" - 23x XP This is a combination of concussion grenades, extra clips of ammo, extra frag grenades in each pickup, 4 vs 4 multiplayer mode, and Ticker horde waves. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 23 lipca 2011 Opublikowano 23 lipca 2011 Do poniedziałku jeszcze trwa mnożnik exp. x20. Szykują się kolejne sesje z hordą . EDIT. Jest trudniej, wrogowie mają troszkę inne bronie, ale spotkałem na XBL dwie świetne ekipy składające się ze starych gearsowych wyjadaczy. Bardzo fajni kolesie, z którymi i pogadałem, i pośmiałem się, i rozwaliłem dwie mapy do 50ciu. Za każdym razem przy ostatnim wrogu na polu jeden z nas zaczynał strzelać seriami w niebo. Fajnie wygląda piątka zakutych w zbroję zakapiorów ostrzeliwująca chmury w akcie triumfu. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 Pytanko małe, czy ten myk z King of The Hill i grindowaniu expa dalej działa? Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 możesz nakreślić o jaki myk chodzi? Cytuj
Mani 686 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 Jezeli chodzi o boosting z kumplami na KOTH na socialu (ok 400k exp - zalezy od mnożnika- za "mecz") to tak dziala nadal. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 możesz nakreślić o jaki myk chodzi? 2 drużyny ustawiają się wokół kółka. Raz jedna przejmuje, raz druga i tak w kółko, wygląda to jak jakiś taniec ale można ponabijać pareset tysięcy punktów przy mnożniku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi