Opublikowano 17 października 201113 l Jestem chętny na Hordę. Czas na granie mam często - dogadajmy się na PW lub przez XBL - mój GamerTag : Dok22 . Zauważyłem że dalej niż do 40 poziomu nie dojdzie się bez współpracy (headset) i trza mi zebrać ekipę , w sumie , 3-5 graczy .
Opublikowano 1 stycznia 201213 l Pytanie ; czy mając pakiet 19 map "All Fronts Collection " i grając w HORDĘ na rankingowym meczy wystarczy abym ja miał wykupiony ten pakiet aby mapy z tego pakietu były do wyboru przez ekipę czy też wszyscy 5 graczy musi mieć wykupione dane mapy aby były one (jedna z 2) do wyboru ? Bo jak cała 5 graczy musi mieć to nie ma sensu tego kupować .
Opublikowano 19 kwietnia 201212 l Ktoś chętny na HORDę (50 fal) na dodatkowych 19 mapach ??? Jeśli jest ktoś chętny na HORDę w GOW2 (na dodatkowych 19 mapach) to proszę dać znać , bo ja i kolega Gregg85 POLAND mamy te 19 map i wstępnie umówiliśmy że zagramy na nich w hordę - z chęcią przejścia 50 fal na jednym posiedzeniu , więc trochę czasu na to zejdzie . Jeśli ktoś jest chętny na HORDę na tych 19 dodatkowych mapach to zapraszam i proszę o info - na PW lub przez XBL (mój Gamertag: Dok22) .
Opublikowano 22 czerwca 201212 l chetnie zagram coopa w kampanie na insane jesli ktos chetny ! Horda tez niepogardze ! Moj epic tag to Perss86 ! zapraszam
Opublikowano 15 października 20168 l No moge pomóc na jakimś Normalu Albo Horde dograć. pozdro Na najwyższym byśmy mogli pojechać
Opublikowano 22 listopada 20168 l Samemu. Kiedyś przeszedłem pół jedynki i pierwszy układ dwójki. To było po premierach tych szpilek. Teraz mam wszystkie oprócz czwórki, to sobie na spokojnie single w całości skończę.
Opublikowano 22 listopada 20168 l Ja własnie dzis zacząłem GOW Ultimate i też mam wszystkie, prócz czwóreczki, to zobaczymy czym się tak ludzie jarają.
Opublikowano 22 listopada 20168 l Samemu. Kiedyś przeszedłem pół jedynki i pierwszy układ dwójki. To było po premierach tych szpilek. Teraz mam wszystkie oprócz czwórki, to sobie na spokojnie single w całości skończę. no to polecam drugie podejście na split screenie, we dwójkę smakują jeszcze znakomiciej
Opublikowano 23 listopada 20168 l Zapytam się sąsiada Pleja czy posiada drugi pad do konsoli Xbox One.
Opublikowano 28 stycznia 20178 l Gram od godziny i jest kórva bajka. Od samego początku akcja. Wielka szkoda ze nie pokusili się o remake jak "jedynka" na xone.
Opublikowano 28 stycznia 20178 l MS ma politykę wydawania swoich remak'ów z okazji 10-lecia gier, tak było w przypadku Halo 1 i 2, Gears of War i Fable. Można wiec przypuszczać, że odświeżone Gears of War dostaniemy więc w 2018 roku
Opublikowano 16 lutego 20178 l Jakiś mam problem z osiągnięciami... W pierwszej części remasterze musiałem powtarzać jeden akt a tu mi nie zaliczyło za przejście w coopie. Wszystkie akty zaliczone we dwoje i d.pa. Ktoś miał coś podobnego? Tego nie wiem jak sprawdzić. Aczika za insane dostałem czyli powinien wpaść. Zgliczował się?
Opublikowano 17 lutego 20178 l Może być tak jak nie przeszliśmy szkolenia w coopie to nam nie zaliczyło aczika za przejście?
Opublikowano 13 kwietnia 20178 l Jest ktoś chętny na hordę na mapach z dodatku All Fronts Collection (jest aktualnie w przystępnej promocji)?
Opublikowano 13 kwietnia 20178 l Ja mogę pograć, jestem ogarnięty znam motyw z blokowaniem przejscia tarcza tylko musimy znaleść 3 inne osoby. Mapka na pustyni? Dzisiaj wieczorem? Tag dla przypomnienia: C4P4RSO x PL
Opublikowano 13 kwietnia 20178 l Dziś odpadam. Jutro wieczorem i do rana mogę grać. Brolly jest jeszcze chętny ale musi się upewnić, czy ma ten dodatek.