Wiolku 1 592 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 (edytowane) Kurde wyprzedzili mnie Co do gameplayu ciekawy, fajna wydaje się możliwość przesuwania podczas "zdychania". Edit: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/234210.html Edytowane 26 czerwca 2008 przez Wiolku Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 źle: -trochę za duże mapy, hamburgery znowu będą się chować -wymiana ognia przeważnie lancerami, bez starych, dobrych szotganów dobrze: -rozgrywka stała się bardziej taktyczna -ruszanie się w czasie downa -nowe rodzaje dobijania i samych Curbów -błaganie o litość -przyczepianie granatów -flamethrower też daje radę -wszystko inne Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 juz widze jak bedziemy klnac w grach gdy zostanie 2 graczy, albo ktos na respownie bedzie siedzial ( odszedl na chwile od konsoli ) co do wykonczen, widze wielki minus, mianowicie ni to bedziemy przy teksturze ni to obok, nacisniemy wykonczenie, a nasza postac sie "minie" i nie wykonczy, ze wzgledu iz nie rozpoznala gdzie jestesmy, na jakiej powierzchni. tarcza? moze byc fajna, w wielu grach byl ten patent, ale malo w jakiej to wyszlo tak jak mialo. Cytuj
okens 541 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 Nowe screeny wywolaly na mnie piorunujace wrazenie( lufa miotacza rozgzana do czerwonosci, to najza(pipi)istrza po(pipi)ka miesiaca!), sledze rowniez newsy i uswiadamiam sobie, ze tak gra czesc moze stac sie naprawde pogromca sezonu, pierwsza czesc brdzo lubie aczkolwiek zawsze mi w niej brakowalo czegos, nei pytajcie czego. Wyglada na to, ze dwojka powinna nadrobic straty i dozucic mase radochy. Cytuj
wiiboxstation 0 Opublikowano 26 czerwca 2008 Autor Opublikowano 26 czerwca 2008 (edytowane) Nie ma bata grę zamówię w specjalnej edycji (jak wyjdzie taka:P).Słyszałem ,że online będzie podobny do tego z halo, czyli to by znaczyło rangi , a co za tym idzie to ,że ci ,którzy najwcześniej dostaną grę najszybciej wyrobią sobie wysokie rangi (pewnie dziewczynki z USA) Edytowane 26 czerwca 2008 przez wiiboxstation Cytuj
Słupek 2 130 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 Fuck nowe zajawki, o multiplayerze (filmiki), pokazują jakim mega hitem będzie Gow2. No kurde nie moge wyjść z podziwu, tyle nowych za(pipi)istych patentów, to mi się podoba. Widać, że panowie z Epic przyłożyli się, i nie będzie to odcinanie kuponów. Byle do listopada. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 Lancer z chainsawem do kolekcjonerskiej i biorę . Cytuj
cichy_ 1 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 Nie ma bata grę zamówię w specjalnej edycji (jak wyjdzie taka:P).Słyszałem ,że online będzie podobny do tego z halo, czyli to by znaczyło rangi , a co za tym idzie to ,że ci ,którzy najwcześniej dostaną grę najszybciej wyrobią sobie wysokie rangi (pewnie dziewczynki z USA) Nie będzie żadnych rang... z H3/CoD4 zaczerpnięta zostanie jedynie wyszukiwarka. Zbierasz ludzi do party i szukasz meczu, Epic potwierdziło także, że nie będzie dodatkowej opcji "klanów". Do podstawowych map jakie znajdą się w drugiej części oprócz Gridlocka dochodzi również Subway. Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 Nawet jeśli byłyby rangi to na co one komu ? Jak jesteś dobry to i tak szybko awansujesz. Lobby to dobre rozwiązanie. Nie wiem jak innym, ale mnie podoba się zwiększenie siły lancera. Shotguny stawały się trochę nudne. I żeby nie było lagów (co za tym idzie - opóźnień w strzelaniu) w multi. Aha, i koniec z przewagą hosta. Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 Pojedynki na shotguny to jedna z najlepszych rzeczy, jakie ta gra oferowała, mimo, że shoty były uber randomowe. Ech, łezka sie kręci jak w kwietniu podłączyłem się do XBL i zacząłem cisnąć w gyrosy. Co do pojedynków na shotguny- błagam, nich oni ich nie wykluczaja Przeciez txty typu - "WTF? Jak to (pipi)a weszło! Cichy ty (pipi)u, rewanż na troice!" przejdą do historii polskiego konsolowego gamingu Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 Jak zwykle mi się podobają oceny wstępne..gra jeszcze nie wyszła ..przwiddywalnie jest w 75% skończona a gracze już oceniają....Gra będzie potężna!!ja jestem tego w 100% pewien!! Cytuj
slonik 1 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 Nie będzie to żadna rewolucja, lecz konsekwentna ewolucja sprawdzonych mechanizmów, czyli "bigger and better" Ciekawe czy zmiany w multi nie wpłyną na ogólny charakter rozrywki, tak unikatowy i charakterystyczny w jedynce. Cytuj
cichy_ 1 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 "WTF? Jak to (pipi)a weszło! Cichy ty (pipi)u, rewanż na troice!" Dziobson... to się nazywa skiiil, bijatcz :crazy: PS. Chłopaki nie gadajcie takich głupot, że fajnie by było gdyby lanser był mocniejszy bo to byłaby bzdura. Na LANie lanserami gra się tak jak na hoście online... A to już się robi chore.. ja tam wole rozwalać ciała przeciwników na kawałki szotem niż lamersko kłaść karabinkiem przeciwnika.. To tyle Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 GoW obok PES6 byl najczesciej granym w moim domu produktem dzieki ktorym zdobywalem skill w multi oraz poznalem mase ludzi. Pierwsza gra w ktora mlocilem online i zapadla w mojej dyni bardzo gleboko. GoW2 pozamiata, jedynka jest dla mnie kultowa. Cytuj
jarken 33 Opublikowano 28 czerwca 2008 Opublikowano 28 czerwca 2008 (edytowane) Gears of War 2 - New Gameplay Footage http://gameplanets.blogspot.com/2008/06/ge...y-from-ut3.html Fatality za pomocą łuku miażdży. Edytowane 28 czerwca 2008 przez jarken Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 28 czerwca 2008 Opublikowano 28 czerwca 2008 nie chodzi mi o wyeliminowanie pojedynków na shotguny ;] na krótki dystans i tak będą najlepsze, ale chciałbym aby było lepsze zastosowanie lancera. nie będzie opóźnienia w strzelaniu i będzie dobrze Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 28 czerwca 2008 Opublikowano 28 czerwca 2008 (edytowane) Bunch of Lancelots aka Hiszpans... oh, jeeee Ale ok, nie wyrokuję, bo nie grałem, moze teraz granie na lancery będzie przyjemnijesze w co mimo wszystko wątpie EDIT: Z tego co widzę na filmiku zapodanym przez Jarkena to podczas bling-firingu nadal nie ma żadnego celownika, punkciku, czy coś. Szkoda, bo nadal będą kropkarze i teksty "przecież trafiałem!" (i tym razem nie będzie to miało wiele wspólnego z kodem sieciowym gry) Edytowane 28 czerwca 2008 przez Dziobak_ Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 28 czerwca 2008 Opublikowano 28 czerwca 2008 (edytowane) Widać dużo nowości : - osłanianie się przeciwnikiem - tarcze - przyczepiane/przyklejane miny czułe na ruch - możliwość przerżnięcia przeciwnika od tyłu ( w 1 była ZAWSZE jedna animacja , z przodu ) - miotacz ognia Ale : - ( chyba ) dalej nie można ( w przykucu ) strzelać , chodzić i turlać się na boki kiedy się nie jest "przyklejonym" - rzucanie granatów dalej jest rozwiązane tak GÓWNIANIE jak było - interakcja z otoczeniem/możliwość jej rozwałki dalej jest praktycznie zerowa - mam przeczucie że kuszy i snajperki nie poprawią Edytowane 28 czerwca 2008 przez Paweł Dziuba Cytuj
cichy_ 1 Opublikowano 28 czerwca 2008 Opublikowano 28 czerwca 2008 Lepsza rozdziałka: KLIK! Ogólnie wypas, lecz pozostaje pewny niedosyt przez te lanserki, za mało walk 1v1 na szoty Cytuj
Orange 0 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 (edytowane) pod filmikiem ktory dal cichy jest takie cos jak "download options" i tam po kliknieciu mozna sciagnac filmik ktory zajmuje cos ponad 500mb czyli w calkiem przystepnej jakosci,polecam. Mnie najbardziej z nowosci cieszy to ,ze zrezygnowali z downowania active reloadami ze snajpy . Edytowane 29 czerwca 2008 przez Orange Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 Paweł dziuba uwierz mi, że środowisko będzie zniszczalne.(TIP: spójrz na poprzednie wrzucone w tym temacie filmiki). Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 Lepsza rozdziałka: KLIK! Ogólnie wypas, lecz pozostaje pewny niedosyt przez te lanserki, za mało walk 1v1 na szoty IMO Lancer nie będzie przegięty. Obejrzyj każdy jeden trailer, jak graja burgery w GoW. Chociażby ten promujący Raven Down'a i Old Bones'a. Oni na ravenie popierdzielali z lancerami . Tak jest na każdym trailerze i ten równiez kontynuuje tę tradycję. IMO polska scena bedzie zadowolona Cytuj
cichy_ 1 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 No ja myślę, że tak będzie Dziobson :vincencik: ------------ Snajpa bez aktiva, cud malina Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 Snajpa bez aktiva- do dupy! Z aktivem trzeba było mieć skilla, żeby bawić się snajpą. A tak? Pierwszy lepszy weźmie snajpę i 1 kill gwarantowany. Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 Ale w GoWie chyba nie chodzi o to żeby biegać na boki turlać się i strzelać z shotguna. Więcej taktyki i coverów. I nie, lancer nie jest lamerski, raczej "bieg + strzał z shotguna", i inne wykorzystywanie glitchy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi