Mani 685 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Rocznik 84 wiec aż taki stary to nie jestem Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma ? Czyli mam lubić okrojoną z kodów wersje gry ? Kiedyś była poczciwa amiga i commodore 64 i grała gitara hehe. Ciekawe kiedy łaskawy MS PL przyśle mi GOW2 hmmm pewnie im sie śpieszyć nie bedzie a kod na mapy załatwiłem juz sobie od znajomego, który online grac nie bedzie:) Cytuj
htp 0 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Czyli w sklepie psx będą kody tylko w edycji kolekcjonerskiej? Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Tak... przecież ciągle o tym wszyscy piszą. Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 (edytowane) ej jaki sens maja xtra mapy jesli kody nawet sa w zwyklych edycjach (w krajach w których jest live) czyli rozumuje ludzie z krajów bez liva bedą musieli kupić za punkty ? żenada - niemogli zmieścić na DVD ? Ludzie z krajow bez Live'a nie dostana kodow do map. O kupowaniu za punkty nie bylo mowy. Jakby dali na DVD, to wystarczylo by gre sciagnac z neta, a tak ten kto chce miec mapki musi kupic gre w sklepie. Jesli zdobeda gre z kraju, ktory ma Live'a, kod dostana. Proste! Inna sprawa to blokada ale to juz male piwo Jutro dzwonie do Swiata Gier i zapytam czy u nich beda kody. Edytowane 2 listopada 2008 przez Master_Lukas Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Ogólnie z tymi kodami to pojechali, przecież one mają być takim wabikiem żeby kupić oryginał, a w Polsce gdzie piractwo jest bardzo wysokie kodów nie dają. Bezsensu ta polityka Mircosoftu. Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Mam pytanie czy gra jest region free, czy trzeba kupić u nas? Odpada play asia itp? Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Jest region free, możesz kupić nawet z USA Cytuj
konan129 0 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Na hardcorze gierka pękła u mnie w 12 h ;] Cytuj
_tomek 2 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Na hardcorze gierka pękła u mnie w 12 h ;] To chyba i tak lepiej niż pierwsza część, na którą na hc wystarczała (niecała) noc. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Ciekawi mnie jak będzie wyglądać na żywo zabawa w multi z tą mapą w śniegu, chodzi mi o lawinę. Czy takie dodatki będą przeszkadzać czy ułatwiać rozrywkę? "łaa gdzie stare mapki, ja chcę stare mapki" - lament. Może najpierw lepiej opanować nowe? http://gearsofwar2.pl/news.php?readmore=134 Jeśli nie będzie blokady to ok ale jak będzie to i tak wszyscy w nowym GoW będą grać na dostępnych od razu. jak jest z hiddenami? ugadaj się z kimś na nowe mapy, "eee ja nie mam, ja też i ja" no to ciupiemy na starych. Norma. Na tym filmiku naliczyłem 10 słownie DZIESIĘĆ nowych map. Na ch.uj mi stare? Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Ok więc ukończyłem z kumplem nowe Gearsy. Cóż malutka recenzja bez spoilerów. Graficzne zbliżona do części pierwszej, kosmetyczne poprawki, jednak jest to tylko ten sam poziom. Fabuła przyjemna jednak denerwuję fakt licznych wstawek, i przerywania akcji w najlepszych momentach. Niestety ma się wrażenie że jest to tylko dodatek do jedynki niż kolejna pełnoprawna część. Miało być Bigger Better and Bad Ass, ale czy takie Better? razej to ten sam poziom Jednak gra jest bardzo dobra, polecam Plusy i minusy na ten czas. + Mimo wszystko audio-wizualna część gry + Wprowadzenie nowych rozwiązań jak czołganie, dobijanie przeciwników + Dopracowana w prawie każdym calu - Ma się wrażenie że to tylko dodatek a nie nowa gra - Denerwują wstawki które co chwilkę przerywają rozgrywkę jak dla mnie ocenka -9 Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 (edytowane) 13:00 - spotkanie na żywo z dyrektorem Microsoft Polska - moze warto napisac cos o Xboxie 360 w Polsce. Kto moze niech bedzie o 13 na tym spotkaniu. W Robsonie beda gry ze zdrapka. Na Allegro znajdziecie odpowiednia aukcje gdzie jest zaznaczone GRA + zdrapka. Uzytkownik: sklep-ROBSON. Jak cos to walcie na PW, podam linka, bo tutaj nie wiem czy moge. Edytowane 3 listopada 2008 przez Master_Lukas Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 (edytowane) I jak, dzwonił ktoś się dowiadywać kiedy wysyłają ze sklepu PE? Bo przydalo by sie mieć juz gowa 2 na długi weekend Edytowane 3 listopada 2008 przez Ferris71 Cytuj
coolkrzychu 0 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Ign zrecenzowało Gears of War 2 http://xbox360.ign.com/articles/926/926305p1.html Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Ocena, jakiej się spodziewano, ale że grafa nie na 10 O___o? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Pelipe, nie na 10? Za dużo w Crysisa się nagrali :E Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Bossem jest brat blizniak Raama http://www.gametrailers.com/player/42155.html ocena koncowa: 9,5 Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 9.5 na GT,można brać w ciemno :] Weekendzie zbliżaj się szybciej Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=5150&STR=3 Recka Gearsów 2 na GOLu. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Kontrolnie się upewniam, nawet amerykańska wersja jest spolszczona? No i kodziki na mapki to są do każdej wersji gry tylko nie do PL no i innych krajów gdzie nie ma oficjalnie Live'a - tak? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 (edytowane) Ciekawe tylko czy nie bedzie blokady regionalnej na mapy - jesli tak to kody w Polsce beda bezuzyteczne. Edytowane 3 listopada 2008 przez saptis Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Tak bo tak trudno wejść chociażby na OC i bawić się tak samo jak z gardenami i resztą w 1ynce Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 I jak, dzwonił ktoś się dowiadywać kiedy wysyłają ze sklepu PE? Bo przydalo by sie mieć juz gowa 2 na długi weekend 5-6 listopada. Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Przed sekundą aju powiedział mi, ze wysyłają jutro wszystkie edycje kolekcjonerskie, nie wiem jak ze zwykłymi Cytuj
Gazi 0 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Na pewnym serwisie aukcyjnym sklep robson sprzedaje podstawową edycję gry w 2A1PL z kodami ;p. Brać póki są. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi