Dziobak_ 1 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Którą można już jutro odebrać u nich osobiście Cytuj
wiiboxstation 0 Opublikowano 4 listopada 2008 Autor Opublikowano 4 listopada 2008 Chwila... czyli jak zamówiłem wersję kolekcjonerską w ultimie to będzie kod na stare mapki i złotego lancera czy nie? Cytuj
carlos 0 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Chwila... czyli jak zamówiłem wersję kolekcjonerską w ultimie to będzie kod na stare mapki i złotego lancera czy nie? marne sznse, że będzie. Ja też tam zamówiłem, więc może to cię pocieszy, że nie ty jeden. Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Ultima tez jutro wysyla Gyrosy. Cytuj
Gryzli 0 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Pytanie Ważne są dla was rankingi w GoW 2 ? Będziecie walczyli o jak najwyższe miejsce na świecie, czy gracie 4fun?? BTW. Wie ktoś czy jakis polak jest gdzieś w jakiejś ścisłęj czołówce w pierwszym GoW? Zazdroszcze Wam, kurde, mi konsola padła, i uj wie kiedy bede mial sprawną.. :closedeyes: Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 (edytowane) Pytanie Ważne są dla was rankingi w GoW 2 ? Będziecie walczyli o jak najwyższe miejsce na świecie, czy gracie 4fun?? BTW. Wie ktoś czy jakis polak jest gdzieś w jakiejś ścisłęj czołówce w pierwszym GoW? Zazdroszcze Wam, kurde, mi konsola padła, i uj wie kiedy bede mial sprawną.. :closedeyes: A czy jest jakaś różnica każdy gra jak lubi. Ci co nie mają czasu dużo grać (jak moja skromna osoba) grają tylko dla zabawy i odstresowania się. Ci hardkorowi gracze co spędzają więcej niż 10 h tygodniowo przy konsoli (chodzi mi o średnią roczną a nie zaraz po premierze jakiegoś bardzo miodnego tytułu:)) mają czas na trening, spotkania klanowe etc. Czytaj jeszcze im życie w kość nie dało 8) Żeby być naprawdę dobry i w czołówce to trzeba duużo trenować . Wiem to z czasów moich treningów klanowych (quake 1 i 2). Edytowane 4 listopada 2008 przez blantman Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Ja kupuję Gearsy dla doskonałej przygody przygotowanej pod jednego gracza i jednocześnie świetnie się sprawdzającą w co-opie z kumplem na chacie. Poza tym klimat, grafika i DIALOGI !!! A multi to lajcik. Teraz po zwiększeniu ilości graczy w meczu będzie jeszcze większa beka Tak, Fisiu, możesz z powrotem zacząć wysyłać zaproszenia !!! GoW fo' eva ! Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Wcale nie trzeba az tak duzo trenowac. Gralem troche moze troche wiecej niz troche w U3 na ps3 jak sie pojawilo. I jako polak wygralem 2 turnieje europejskie FFA i Singles oraz ladder na consolegaming. Nigdy oficjalnie nie przegralem. Jak sie chce to mozna. Teraz robie przesiadke na gearsy Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 (edytowane) i na 99% będą kody. Przepraszam , ale co to ma do ku... znaczyć? Wie ktoś czy jakis polak jest gdzieś w jakiejś ścisłęj czołówce w pierwszym GoW? Tak wiem. Najwyższe miejsce z Polaków w rankingu światowym w GOW zajmuje Pacos M3 - 84.miejsce . BTW. a ty Fisiu pisz mi tutka na PW jak ominąć blokade (mam routera). Edytowane 4 listopada 2008 przez TheBesTia Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 ważniejsze od "ilości grania w ogóle" jest systematyczność, czasem zrobisz sobie tygodniową przerwę pograsz w inne gry i już heady nie wchodzą tak samo mnie ranking sam w sobie nie kręci, bardziej jestem zadowolony kiedy udaje mi się wygrywać z "lepszymi" Cytuj
jarken 33 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 dvd.co.uk wysłał preordery już dzisiaj. Ciekawe, czy paczka z UK dojdzie w trzy dni, jeszcze przed długim weekendem. Cytuj
Nyu 769 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Jutro wysyłają w PSX Extreme zwykłe edycje? Bo coś nie doczytałem chyba. A jak nie to czy jest możliwość anulowania zamówienia (pytam dlatego, bo zamówiłem w sklepie PE, ale przez Allegro i nie wiem jak to jest)? Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 i na 99% będą kody. Przepraszam , ale co to ma do ku... znaczyć? Wie ktoś czy jakis polak jest gdzieś w jakiejś ścisłęj czołówce w pierwszym GoW? Tak wiem. Najwyższe miejsce z Polaków w rankingu światowym w GOW zajmuje Pacos M3 - 84.miejsce . BTW. a ty Fisiu pisz mi tutka na PW jak ominąć blokade (mam routera). Nie wiem, o co ci chodzi. Rozwiń bajer... Ja liczę na to, że nie będzie blokad, przynajmniej na początku, jak to miało miejsce z pierwszymi mapkami do Gow-a. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Nie ma blokad na mapy- informacja od posiadacza polskiej oryginalnej kopii. Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 gram.pl dzisiaj wysłało mi Girsy ! Niestety w polskiej, 'okrojonej' wersji. Na złotych broniach mi nie zależy, szkoda mapek, ale to się najwyżej jakoś skołuje Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Nie wiem, o co ci chodzi. Rozwiń bajer... Zaniepokoiło mnie te 99% , a jeżeli ja będe tym 1/100 I pytanko , skąd ta niepewność? Bo mnie Aju zapewniał , że 100% , czyżby się coś zmieniło, czy tylko twoje obawy(mam nadzieje)? Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Nie wiem, o co ci chodzi. Rozwiń bajer... Zaniepokoiło mnie te 99% , a jeżeli ja będe tym 1/100 I pytanko , skąd ta niepewność? Bo mnie Aju zapewniał , że 100% , czyżby się coś zmieniło, czy tylko twoje obawy(mam nadzieje)? Nie, nie tak Aju mówił, nie moje obawy. Ten 1 % to wiesz, na zapas, np. jakby ktoś buchnął kody, hehe. Qb3k NO TO JEST WSPANIAŁA INFORMACJA. Cytuj
Hlipo 3 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Nie dali blokady bo oficjalnie kodów nie dają. Cytuj
Gazi 0 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Mam pytanko. Czy w GoW 2 można już grać online bez obawy bana? Oficjalna premiera jest w piątek, ale grę już można dostać wcześniej np u Robsona. Czy MS już za to nie rozdaje banów? Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 No raczej nie, poniewaz gre juz dostali recenzenci i oni online pocinają. Jak masz oryginałke to nie masz sie czego obawiac. Ja dzisiaj wlaczam sie do gry Cytuj
jarken 33 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Można grać bez obaw, ale równo z premierą zostanie zresetowany ranking (obietnica cliffa). Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 w jakich sklepach można już kupić GOW2? empik? media markt ? Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 U Robsona już jest. Jadę dziś odebrać Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 MEGA LOL, w sklepie PSX-a nawet w limitce nie ma kodow! Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Chyba sobie jaja robisz. o.O Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi