mord00k 0 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Ale Electronic Dreams oraz Robson będą mieli limitkę z kodami w piątek. Przed chwilą dzwoniłem. Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Amen....tym bardziej cieszę się,że wziąłem w Robsonie. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Właśnie Pan Wojtek z PSX Extreme napisał mi, że nie będzie mapek w edycji kolekcjonerskiej. No to kur.wa za(pipi).iście. Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Hohohoho, to ja już panom podziekuję. Ładnie nas wydymali. Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 (edytowane) nie uważam żeby zrobili to specjalnie, co nie zmienia faktu że zawalili zobaczymy co z Robsonem edit: a jeszcze wczoraj chciałem zamówić w PE edycję kolekcjonerską, ale już nie było więc zrezygnowałem ;p Edytowane 5 listopada 2008 przez Kiler8888 Cytuj
Pawcio4 0 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Wyslali juz komus LE z Ultimy ? Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Ja już dzisiaj dostałem swoją Limitkę z gram.pl : D. Kodów nie ma, ale to wiedziałem. Dzisiaj wracam o 20 do domu i nie odchodzę od konsoli Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 W konkurencyjne gazetce piszą, że Mapki będą do zassania w dniu premiery za free. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Panowie to prawda ze sklepy juz wysylaja GOW 2 ? slyszalem ze Wirtus ,Robson i chyba ultima wysylaly gry do klijentow ? A jak nasz PSXextreme ? tez juz wysyla . jest szansa ze dostane gre j eszce przed dlugim wekeendem jak kupie dziisaj ? Cytuj
wrog 608 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 W konkurencyjne gazetce piszą, że Mapki będą do zassania w dniu premiery za free. Will some of the old Maps (or all of them) be playable, perhaps as an additional Download Content? Cliff Bleszinski: Sure, we’re offering the Flashback Map Pack for free download via Xbox LIVE at launch as a token of thanks to our fans for buying a new copy of the game. The Flashback Map Pack contains our five favorite Gears 1 maps: Gridlock, Subway, Canals, Mansion, and Train Station, each specially updated for Gears 2. Cytuj
cylob 0 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 (edytowane) Ultima wysyła dzisiaj, właśnie przyszedł mi mail potwierdzający. Edytowane 5 listopada 2008 przez cylob Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 W konkurencyjne gazetce piszą, że Mapki będą do zassania w dniu premiery za free. Will some of the old Maps (or all of them) be playable, perhaps as an additional Download Content? Cliff Bleszinski: Sure, we’re offering the Flashback Map Pack for free download via Xbox LIVE at launch as a token of thanks to our fans for buying a new copy of the game. The Flashback Map Pack contains our five favorite Gears 1 maps: Gridlock, Subway, Canals, Mansion, and Train Station, each specially updated for Gears 2. Aha, dzięki wrog. Tak czy siak, kod będzie :] Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Wiadomo jaka bedzie dokladna cena w empikach i MM? Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 (edytowane) Wiadomo jaka bedzie dokladna cena w empikach i MM? Gears of War 2 (X360)Epic Games Cena empik.com: 189,99 zł MM nie wiadomo oficjalna cena i dzień sprzedaży w Empiku "Gears of War 2 " przewidziana jest na 07.11.2008 i od tego dnia powinna być możliwość dokonania zakupu gry. Cena rynkowa produktu którym jest Pan zainteresowany wynosi: 199.90 złotych. Edytowane 6 listopada 2008 przez matrix_dk Cytuj
Szabla8 11 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Ja pojechałem zaraz po szkole do robsona. Kod działa Mapy zajmują 116 MB. Pierwsze wrażenia to że gra jest powolna. To wogóle inna gra niż 1. Nie ma co porównywać tych dwóch tytułów. Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 (edytowane) W konkurencyjne gazetce piszą, że Mapki będą do zassania w dniu premiery za free. Ta konkurencyjna gazeta to za(pipi)iście rzetelne czasopismo. Pamiętam jak o trybie execution przy okazji recki GoW1 napiali "w tym trybie zdobywa się punkty za spektakularne egzekucje". Szacun..... Chyba nie doczytaliście. Tam jest napisane "as a token". Chodzi właśnie o ten kod. Nie ma kodu=nie ma mapek Co do GoW2, właśnie mam kopię gry w domu, ale w nią nie zagram. Funny? Nie za bardzo. Po odwołaniu przeze mnie zamówienia ze sklepu PE, dzwonię po sklepach żeby się zorientować co i jak. Padło na ŚG, bo mam najbliżej i zapewniono mnie, że kody są. Przyjeżdżam do sklepu, mówię mu, że już 3 pre-ordery odwołałem, pytam czy są na bank kody. Mówi, że tak, są. No to za(pipi)iście. Jadę do domu, otwieram grę. Guess what?! CH*J!!! NIE MA KODÓW!!!! Zadzwoniłem, zapowiedziałem, że jutro zwracam grę, bo to nie jest towar zgodny z zamówieniem. Trochę sie speszył i walił teksty "właśnie się dowiedziałem", "w piątek na pewno będzie wersja z kodami". NIGDY nie spojrzę nawet w tamta stronę. Aha- polskie tłumaczenia to ŻAAAAAAAAAAAAAL (przynajmniej w instrukcji). Edytowane 5 listopada 2008 przez Dziobak_ Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Giera wypas pograłem dziś 4 h w kampanie gdyby nie terminy na uczelni pograłbym dłużej ale w długi weekend będzie się działo! Kampania po prostu genialna Pierwszy chapter bardziej epicki niż cały GoW1 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Giera daje radę nie ma co właśnie co jestem pod ziemią o ja jak to wygląda!!! Shocked Surprised Cool Póki co grafa na mocne 9 ,momentami są takie tekstury które nie pasują do tej gry (żal PS2) ,ale teraz co się dzieje po ziemią jest prze śliczne;) muza lepsza epicka bierze za serce ,a sama gra jak już pisałem KOZAK Smile Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Robson mnie oszukał :| Myślałem, że do 20 otwarte, zadzwoniłem tuż przed 19 i powiedziałem, że za chwilę będę. Podbijam na dzikiej k**wie Polonezem pod sam sklep, a tam CLOSED :o Szarlatany małe... A może ktoś powiedzieć, czy choćby odrobinę zwiększono w tej części wpływ na otoczenie albo ilość efektów typu latające odłamki itp. Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Chyba nie doczytaliście. Tam jest napisane "as a token". Chodzi właśnie o ten kod. Nie ma kodu=nie ma mapek Myślę że się mylisz, token of thanks (token of gratitude) nie oznacza dosłownie kawałka papieru czy czego tam, odnosi się do uczuć. token : 1. round piece of metal or plastic used instead of money to operate some machines or as a form of payment: 2. a piece of paper that you pay for and that sb can exchange for sth in a shop 3. gift token - piece of paper that you can collect when you buy a particular product and then exchange for sth: 4. something that is a symbol of a feeling, a fact, an event, etc. "Please accept this small gift as a token of our gratitude." Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 W konkurencyjne gazetce piszą, że Mapki będą do zassania w dniu premiery za free. Ta konkurencyjna gazeta to za(pipi)iście rzetelne czasopismo. Pamiętam jak o trybie execution przy okazji recki GoW1 napiali "w tym trybie zdobywa się punkty za spektakularne egzekucje". Szacun..... Chyba nie doczytaliście. Tam jest napisane "as a token". Chodzi właśnie o ten kod. Nie ma kodu=nie ma mapek Już nie drap. Przecież czytałem to co napisał wrog... Cytuj
Intotherain 20 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Cliff Bleszinski: Sure, we’re offering the Flashback Map Pack for free download via Xbox LIVE at launch as a token of thanks to our fans for buying a new copy of the game. The Flashback Map Pack contains our five favorite Gears 1 maps: Gridlock, Subway, Canals, Mansion, and Train Station, each specially updated for Gears 2. "AS a token of thanks"-4. something that is a symbol of a feeling, a fact, an event, etc. "Please accept this small gift as a token of our gratitude." Z tlumaczenia wynika ze bedzie za free w piatek mozna sciagnac poniewaz jest to w ramach gestu z ich strony za to ze to zakupilismy. tyle Cytuj
Gość Soul Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Kupiłem w Robsonie razem z kodem ,mapy zassane bez problemu:) Cytuj
wrog 608 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Cliff Bleszinski: Sure, we’re offering the Flashback Map Pack for free download via Xbox LIVE at launch as a token of thanks to our fans for buying a new copy of the game. The Flashback Map Pack contains our five favorite Gears 1 maps: Gridlock, Subway, Canals, Mansion, and Train Station, each specially updated for Gears 2. "AS a token of thanks"-4. something that is a symbol of a feeling, a fact, an event, etc. "Please accept this small gift as a token of our gratitude." Z tlumaczenia wynika ze bedzie za free w piatek mozna sciagnac poniewaz jest to w ramach gestu z ich strony za to ze to zakupilismy. tyle No to może warto dorzucić fragment starej notki prasowej żebyś sobie nadziei niepotrzebnie nie robił: "Everyone who purchases a copy of “Gears of War 2” will receive an Xbox LIVE token to download the Flashback Map Pack for FREE." Bez kodu nie dostaniesz mapek, nie ma zmiłuj. Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 (edytowane) No i ja tez mam u siebie gierkę. Oczywiście od Robsona ze zdrapką. Na razie buszuję po szpitalu, a więc sam początek. Fajny motyw z cząganiem się, jak padniesz na kolana oraz jak zrobisz active reaload, czy jakoś finezyjnie zatłuczesz gościa, to wyskakuje okienko z komentarzem i oceną twojego wyczynu No nic, Idę pykać dalej PS. Jako, że ktoś pisał, że w trakcie GOW2 wyskoczył mu ROD, a że moja konsolka chodzi bezawaryjnie od 2 lat, ustawiłem ją przy oknie, co by zasysała chłodne powietrze Edytowane 5 listopada 2008 przez DaBig Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi