miki77 16 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 (edytowane) Jedno Epic z(pipi)ało - wyszukiwanie meczy. W jedynce wszystko przechodziło sprawnie i szybko, a tutaj to jest katorga. Zresztą to nie jest już to multi co kiedyś. Ludzie nie chodzą już z shotami, tylko biegają z włączonymi piłami Edytowane 7 listopada 2008 przez miki77 Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 Dostałem gre o 13, dopiero się od niej oderwałem. Jeżeli ktokolwiek się zastanawiał nad kupnem niech bierze w ciemno. Tak bardzo jeszcze żadna gra mnie nie wciągnęła. Polecam! Cytuj
Gazi 0 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 (edytowane) Gra jest bardzo dobra! Na nowo listy zapełniły się polakami grającymi w gearsy:P. Multi tylko może wydać się trochę inne. Dobry jest patent z bajerkami na mapkach jak np lawina. Shoot z dzisiejszej gry Wygląda dobrze, ale można zauważyć "kanciastość" głowy Edytowane 7 listopada 2008 przez Gazi Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 Panowie, dwa pytanka: 1) jak uwalić robala morskiego? dostaje się już do jego paszczy, gdzie atakują mnie 4 "macki" i nie bardzo wiem co z tym robić (zakładam że trzeba podziałać coś z granatami)? 2) w nawiązaniu do pytania nr 1 - jestem już w połowie gry, czy raczej daleko przed/za? jutro wysyłam GOW2 do nowego właściciela, więc nie mogę pozwolić sobie na gdybanie. Cytuj
_tomek 2 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 1) jak uwalić robala morskiego? dostaje się już do jego paszczy, gdzie atakują mnie 4 "macki" i nie bardzo wiem co z tym robić (zakładam że trzeba podziałać coś z granatami)? Najpierw strzelasz w macki, ale te które świecą się na niebiesko. Potem, gdy otworzy "to coś" na środku, wrzucasz tam granat. I tak kilka razy. Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 2) Jest to koncowka trzeciego aktu (na piec). Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 (edytowane) Dostałem gre o 13, dopiero się od niej oderwałem. Jeżeli ktokolwiek się zastanawiał nad kupnem niech bierze w ciemno. Tak bardzo jeszcze żadna gra mnie nie wciągnęła. Polecam! coś w tym jest, właśnie się oderwałem od konsoli, była przerwa na żarcie o 7 ej (5min) i jazda dalej. Horda, multi. Co mnie się nie podoba ewidentnie. Niech już zostawią siłę hosta ale i też tym samym sposób w jaki ustalamy sobie meczyk na rankingu. Chcę powrotu ustawek jak w jedynce. Było to do nie zastąpienia moim zdaniem a i dodawało specyficznego klimatu. Lobby tutaj nie pasuje i tyle. Reszta to palce lizać. Singiel, multi z freakami i masa nowych rzeczy. Żyć nie umierać. Edytowane 7 listopada 2008 przez il capitano Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 Popieram Kobika, tak się składa, że graliśmy razem. Ja po 19 odpaliłem singiel na 15 minut. Dostałem zapro na multi i dopiero teraz odszedłem bo Szabla się popłakał, wyłączył grę (był hostem) i poszedł na singla ; )) Cytuj
skyblue 0 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 hmm, poszedłem dzis wymienić Dead Space na Far Cry 2 a skończyłem z GOW 2, a w ogóle nie miałem zamiaru tego kupować, nawet jedynki nie przeszedłem . Gram na wysokim poziomie trudności i muszę powiedzieć, że po luzackim DS to tutaj ginę notorycznie. Koszmarnie mnie w(pipi)iają błędy, z AI, z chowaniem się za murkiem (raz się schowa, raz nie ) i grafika nie ta (za bardzo widać podmianę tekstur jak podchodzi się blisko, albo bitmapowe bronie jak stoimy dalej), ale ogólnie fajna gra, chętnie bym obczaił współpracę, jak ktoś ma ochotę to niech pisze pm albo poszuka GT: SkyblueLIVE. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Bonus od Zercia http://zeratulpl.blogspot.com/2008/11/tryby-zeratula.html Cytuj
artur z londynu 0 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Hmm, moze cos od siebie. Gierka pekla w 10 h na poziomie normal ( jest bardzo latwy cos ala casual w jedynce ). Karabin obrotowy daje rade, chociaz moim ulubiony sprzetem mordu byl podstawowy karabin szaranczy. Ostatnia walka - hmmmmm, jakies zarty. Co sie tyczy pojazdow w grze - haslo Marcusa - hijack bumark ( czy jak sie to pisze ) dalo rade. Mocna i intensywna rozgrywka ale od online nie podejde, moze Horda mnie skusi, ale do TDM czy innych CTF zostane przy CoD4 albo beta CoD5. MOC, MOC, MOC Warto wydac kase i zagrac. Pozdrawiam Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Czyli gra jest ze 2x dluzsza niz GOW1 przy normalnym graniu? Cytuj
konan129 0 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 No może nie 2 razy ale na pewno dłuższa i intensywniejsza Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Wyszukiwanie trochę ssie, czasem 20 minut szuka. To żen ie można od razu ustawić czy chcemy grać Warzone czy Annex nawet mi się podoba, (losowo wybierają się 2 tryby i gracze głosują). To samo z mapami. Przynajmniej będzie różnorodnie ;] Chciałem wzmocnienia lancera... ok, ale z piłą troszkę przegięli. Zbyt łatwo kogoś pojechać. No ale wierze że łatka na lagi,bugi i balans jeszcze przed nami. Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 A orientuje się ktoś jak z cenami w Empiku? Bo na stronie jeszcze łaskawie nie uaktualnili. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Idź sobie sprawdź. A jak nie masz w mieście Empiku, to Ci nie robi różnicy czy All czy co innego. Miał być koniec wątku kto/gdzie/za ile kupił. Ja muszę przyznać, że gra jest najzwyczajniej w życiu łatwa na singlu. Wziąłem najwyższy poziom trudności i jedyne partie, które muszę powtarzać to te, gdzie trzeba ochronić coś przed czymś, jak np. pojazd Betty i okazjonalnie przy większej zadymie. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Przed premierą większość szybko zamawiała wersję z mapkami, a teraz okazuje się, że i tak nikt nie chce na nich grać Na szczęście nowe mapy są też niezłe. Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 (edytowane) A powiedzcie, bo jeszcze nie miałem okazji sprawdzić, czy w multi jest jakiś system rang, tzn. graczy początkujących dobiera się z początkującymi? I czy tryb "horda" jest tylko na multi? Edytowane 8 listopada 2008 przez DaBig Cytuj
miki77 16 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Tak, jest system rang. Wyszukiwarka dobiera graczy z podobnymi umiejętnościami. A w Hordę można też grać samemu (zdaje się, że z botami). Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 @DaBig- pisałem o tym parę postów wcześniej. Czy ktoś mógłby mi pomóc i powiedzieć jak zabić tego latającego robala kiedy już wylecimy z "Pustki", zestrzelimy inne Reavery i ten robal z troiką na plecach pojawia nam się znowu? Napierdzielam go z troiki albo tego drugiego działka w twarz i zawsze mnie "zjada" Cytuj
Dante 432 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 W pewnym momencie łapie cię czymś z gęby, trzeba to odstrzelić Cytuj
toel 0 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 @DaBig- pisałem o tym parę postów wcześniej. Czy ktoś mógłby mi pomóc i powiedzieć jak zabić tego latającego robala kiedy już wylecimy z "Pustki", zestrzelimy inne Reavery i ten robal z troiką na plecach pojawia nam się znowu? Napierdzielam go z troiki albo tego drugiego działka w twarz i zawsze mnie "zjada" On sie do Ciebie przyczepia mackami i w nie trzeba strzelać. Też na początku nei wiedziałem czemu cały czas mnie zjada Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Przed premierą większość szybko zamawiała wersję z mapkami, a teraz okazuje się, że i tak nikt nie chce na nich grać Na szczęście nowe mapy są też niezłe. bo mapy nie są wbudowane w resztę tylko jest to osobny tryb ;/ Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Kurcze, ale nie rozumiem. Wchodze na XBL w zakładkę Gearsów i nie ma tam żadnego packa z mapkami. Wciskam tez opcję w manu gry "elementy do pobrania" i też jakoś nie widze, ani złotego lancera, ani mapek. Konto mam na UK, zdrapkę tez mam. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 musisz wpisac kod w redeem code pewnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi