Skocz do zawartości

Gears of War 2

wiiboxstation

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A mnie tak zastanawia - moze jest juz ktos kto wczytal kod do mapek dodatkowych ? moze z mapkami szybciej wyszukuje przeciwnikow ?

Aniby czemu szybciej? Mapki z FB są jako oddzielny tryb coś jak horda. Też długo szuka, ale zależy od pory dnia.

Opublikowano
Prywaty to co innego. Choć w sumie mi to zwisa.

Ale najlepsze są publici gdzie grasz z fajną zgraną paczką. To jest coś :].

Wystarczy nie grać z debilami i już prywaty są o niebo lepsze od meczy publicznych.

Banda kretynów z piłami + 2 sek. opóźnienia=Publc

Opublikowano

Ja zrobiłem wszystkie achievy za multi - prócz "Baw się jak w 1999", ale już mam 1/5 tego achieva. I szczerze, wole dobrego prywata z Polakami niż publika na lagach.

Opublikowano
Do trybu Horde są oddzielne mapy, czy też można grać na planszach z zestawu Flashback?

Można grać w hordę na mapkach z flashback. Na starym/nowym Gridlock, mapce dosyć małej, to jest dopiero rzeź :D

Opublikowano
Do trybu Horde są oddzielne mapy, czy też można grać na planszach z zestawu Flashback?

Można grać w hordę na mapkach z flashback. Na starym/nowym Gridlock, mapce dosyć małej, to jest dopiero rzeź :D

Tyle, że musisz pamiętać, że każdy musi je mieć. Ale to chyba oczywiste :].

Opublikowano (edytowane)

Co do tych problemów z GoW u niektórych osób, to ja miałem podobny problem z Battlefield: Modern Combat. Tylko mi ta gra nie działała, u każdego kumpla śmigała aż miło. Problem się rozwiązał jak w grałem ten nowy soft co wyciekł do sieci, a gierka zaczęła się bez problemów włączać. Może GoW 2 też by mi nie chodziło jakbym nie wgrał wcześniej NXE.

BTW:

porównanie map z pierwszej i drugiej części

Edytowane przez Dark AlexX
Opublikowano
A mnie tak zastanawia - moze jest juz ktos kto wczytal kod do mapek dodatkowych ? moze z mapkami szybciej wyszukuje przeciwnikow ?

Aniby czemu szybciej? Mapki z FB są jako oddzielny tryb coś jak horda. Też długo szuka, ale zależy od pory dnia.

Niby tak, ale brat grał z hamburgerami w trybie "wybór gracza" i jedną z map do wybierania przed meczem był mansion.

Widocznie kiedy wszyscy mają stare mapki to automatycznie się wybierają

Opublikowano

Te lekko odswiezone mapki wcale nie prezentuja sie dla mnie lepiej - no moze jedynie tylko ta z pociagiem, bo jakby 3 dali w tej samej tonacji kolorystycznej to chyba bym sobie w leb strzelil...

Powiedzcie mi - malo gralem poki co, bo zbyt duzo gier mi sie nagromadzilo, ale czy w Multi zostala jakas mapa z deszczem ? w 1dynce wygladal kozacznie, wiec mam nadzieje, ze w 2 jest chociaz jedna... <_<

Opublikowano (edytowane)
dzis mi 15 minut mecz wyszukiwalo, niech to w koncu naprawia padaka ...

Gdyby to był jedyny problem;/. Na multi to mam wrażenie jakbym grał w jakąś wersję demo a nie full... grasz 5 min i czekaj 10 min w kolejce jak chcesz znowu ...

Edytowane przez Gazi
Opublikowano

Fakt, jest mapa z deszczem, ale nie wygląda to aż tak za(pipi)iście jak w pierwszej części. Po chwili spada grad, który Cię zabija, więc trzeba się schować na chwilę. Ogólnie to mapki w multi były ładniejsze w jedynce (oprócz Rzeki :) ), ale tu podobają mi się właśnie takie ekskluzywne rzeczy dla danej z map. Na Lawinie jest.. lawina :D . Na Bezpieczeństwie są lasery, które można włączać i wyłączać. Za to plusik :lol: .

Opublikowano

"headshot 1, headshot 2, headshot 3, headshot 4, headshot 5 maderfaker" - niektóre teksty są fajne w nowych Girsach. Dalej katuję online ale z przerwami na jedynkę ;) czasem trzeba się odstresować i na szybkensa wyżyć biegając po mapie jak świr. Co ciekawe, gdy ktoś rzuci granat dymny to zaczynam odruchowo odskakiwać, kurde dwójka wchodzi w nawyk.

Opublikowano

No, co do tekstów to jeden jest za(pipi)iście zawodowy. Rzadko się trafia, ale strzelając gościowi headshota usłyszałem "patrzcie, nie ma twarzy" :D .

Opublikowano (edytowane)

Spoiler bo jest to z kampanii tekst ;)

"Zaraz włącze cycuszki Betty"

:E

@The Ace... spojleruj...

Moim zdaniem Cole za szybko gadał - albo to ja byłem skupionym na tym jak on to gada. Ale fakt - niektóre teksty rozwalają :D.

Edytowane przez Fisiu
Opublikowano

Czy GOW2 odblokowuje postacie za aczivy z GOW1 poprzez save czy wzmianke na karcie gracza? Ja je zrobilem dawno temu lecz teraz ich nie posiadam jak rowniez save'u, a R6 Vegas czytal po aczivach ze gralem w R6V1