Kiler8888 0 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 "I think Baird just pissed himself" ( w kontekście że zlał się w gacie ze strachu) tłumaczone na : " Myślę że Baird się wkurzył" .... Tyyyaa zauważyłem ;] O ile kiedy nie tłumaczą dosłownie ale z sensem to może być, ale takiego błędu nie powinien popełnić nikt kto chociaż trochę umie po angielsku. Cytuj
opall 4 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 "I think Baird just pissed himself" ( w kontekście że zlał się w gacie ze strachu) tłumaczone na : " Myślę że Baird się wkurzył" .... Tyyyaa zauważyłem ;] O ile kiedy nie tłumaczą dosłownie ale z sensem to może być, ale takiego błędu nie powinien popełnić nikt kto chociaż trochę umie po angielsku. nie... no znowu.... "Speaking of the devil"... przetłumaczone na " To znowu ta diablica" serio chyba napiszę do ludzi odpowiedzialnych za lokalizacje... co oni nie znają polskiego " o wilku mowa" ? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 To jest akurat ... eee ... jak to się nazywa - slang? Tak, ale nie powinno być speaking about the devil? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Juz odblokowalem sobie te postacie za aczivy w 1, potrzebny byl Live, dodatkowo wyslalem fote Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Nie ukrywam ze jestem NOOB w grach FPS na x360 no ale bez przesady .... probije zrobic achiva online na mapie Skrzydlowy achiw "stoj obok mnie " chyba tak sie nazywa .. w prawdzie wygralem 2 mecze ale trzeciego za cholere nie moge wygrac.... ba nie moge zabic wiecej jak dwoch przeciwnikow WTF.... W pojedynkach 1 vs 1 zawsze dostaje dupe pomimo tego ze zaskocze przeciwnika z shotem od tylu czy zza rogu.. Ja sobie moge strzelac nie wiadomo ile i jak a przeciwnik 1-2 strzaly i pomnie WTF ... takie lagi ? No bez przesady zaczyna mnie irytowac ta sytuacja.Celuje w tlow przeciwnika z 1-2 m z shota 6 strzalow nic koles dalej biega ,ba zrobi jeden odskok jeden strzal ... nie mam glowy :E. Celuje kolesiowi w dynie i tez sie moge produkowac ile wlezie koles pociagnie serie JA juz leze . Ostatnio zdolowala mnie sytuacja (kilkakrotnie) wpada mi koles na mine dostaje ,lezy na ziemi ja podbiegam z shotem laduje w kolesia ,on wstaje i plasterkuje mnie pila WTF.... Co ja robie zle , bo nie wieze ze az tak zle celuje ! poradzcie cos . nie żebym był znawcą GOW ale w takiej sytuacji jade gościa pila i po sprawie Cytuj
opall 4 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 To jest akurat ... eee ... jak to się nazywa - slang? Tak, ale nie powinno być speaking about the devil? eee jak to sie nazywa - idiom(ang)/przysłowie/powiedzenie(pl)? I nie, nie powinno być "about" tylko "of". Przełączyłem się znowu na angielskie napisy tak więc pozbawiam się komedii z tłumaczeniami. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Nie ukrywam ze jestem NOOB w grach FPS na x360 no ale bez przesady .... probije zrobic achiva online na mapie Skrzydlowy achiw "stoj obok mnie " chyba tak sie nazywa .. w prawdzie wygralem 2 mecze ale trzeciego za cholere nie moge wygrac.... ba nie moge zabic wiecej jak dwoch przeciwnikow WTF.... W pojedynkach 1 vs 1 zawsze dostaje dupe pomimo tego ze zaskocze przeciwnika z shotem od tylu czy zza rogu.. Ja sobie moge strzelac nie wiadomo ile i jak a przeciwnik 1-2 strzaly i pomnie WTF ... takie lagi ? No bez przesady zaczyna mnie irytowac ta sytuacja.Celuje w tlow przeciwnika z 1-2 m z shota 6 strzalow nic koles dalej biega ,ba zrobi jeden odskok jeden strzal ... nie mam glowy :E. Celuje kolesiowi w dynie i tez sie moge produkowac ile wlezie koles pociagnie serie JA juz leze . Ostatnio zdolowala mnie sytuacja (kilkakrotnie) wpada mi koles na mine dostaje ,lezy na ziemi ja podbiegam z shotem laduje w kolesia ,on wstaje i plasterkuje mnie pila WTF.... Co ja robie zle , bo nie wieze ze az tak zle celuje ! poradzcie cos . nie żebym był znawcą GOW ale w takiej sytuacji jade gościa pila i po sprawie Nie po prostu GoW2 ma niedorobiony multi..Jednak Epic nie wzią lekcji z GoW1.... Choćby strzały z shota lecą często pod nogi zamiast przed siebie i to nawet gdy wykonujesz zoom..No i host dalej ma sporą przewagę..itd..można wymieniać...Czekam z niecierpliowścią na patcha... Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Jak pokonać tego wodnego stwora,gdy już jesteśmy w jego paszczy? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 wrzuc granat do otworu po zaatakowaniu macek Cytuj
canuks 63 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Nie ukrywam ze jestem NOOB w grach FPS na x360 no ale bez przesady .... probije zrobic achiva online na mapie Skrzydlowy achiw "stoj obok mnie " chyba tak sie nazywa .. w prawdzie wygralem 2 mecze ale trzeciego za cholere nie moge wygrac.... ba nie moge zabic wiecej jak dwoch przeciwnikow WTF.... W pojedynkach 1 vs 1 zawsze dostaje dupe pomimo tego ze zaskocze przeciwnika z shotem od tylu czy zza rogu.. Ja sobie moge strzelac nie wiadomo ile i jak a przeciwnik 1-2 strzaly i pomnie WTF ... takie lagi ? No bez przesady zaczyna mnie irytowac ta sytuacja.Celuje w tlow przeciwnika z 1-2 m z shota 6 strzalow nic koles dalej biega ,ba zrobi jeden odskok jeden strzal ... nie mam glowy :E. Celuje kolesiowi w dynie i tez sie moge produkowac ile wlezie koles pociagnie serie JA juz leze . Ostatnio zdolowala mnie sytuacja (kilkakrotnie) wpada mi koles na mine dostaje ,lezy na ziemi ja podbiegam z shotem laduje w kolesia ,on wstaje i plasterkuje mnie pila WTF.... Co ja robie zle , bo nie wieze ze az tak zle celuje ! poradzcie cos . nie żebym był znawcą GOW ale w takiej sytuacji jade gościa pila i po sprawie Nie po prostu GoW2 ma niedorobiony multi..Jednak Epic nie wzią lekcji z GoW1.... Choćby strzały z shota lecą często pod nogi zamiast przed siebie i to nawet gdy wykonujesz zoom..No i host dalej ma sporą przewagę..itd..można wymieniać...Czekam z niecierpliowścią na patcha... No dobra to jak nalezy strzelac?\gdzie celowac?? z tego co zaobserwowalem to wiara wali z shota od pasa w dol a łby ofiarom odpadaja :E wtf ?TO samo tyczy sie stzralow z lancera celuje typowi w dynie caly magazynek i koles stoi ba jeszcze przeladuje ,wychylka 2-3 strzaly i znowu do piachu Cytuj
kwachus 5 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Wczoraj gra włączyłem i niemogłem sie oderwac:) obietnice zostały spełnione chociaż zniszczenia prozaiczne ale wg.grafe znacznie poprawili moze nie jakos super ale ja przynajmniej widze poprawe dopiero dotarłem pod ziemie:) ale kilimat jest Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 No o ile pierwszy level srednio mi przypadl do gustu, to jazda platforma i podziemia, bo tez dopiero tam jestem daja rade pod wzgledem technicznym. Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 kurde pierwszy rozdział grałem z angielskimi napisami... potem przestawiłem na Polskie.... i powiem jedno: żal dupe ściska! tak psującego klimat tłumaczenia dawno nie uświadczyłem... teksty typu: "I think Baird just pissed himself" ( w kontekście że zlał się w gacie ze strachu) tłumaczone na : " Myślę że Baird się wkurzył" .... Wielka jaskinia, nikogo nie ma oprocz Doma i Marcusa i jeden krzyczy: "Incoming" przetłumaczone na "Kryć się"... jakby krzyczał co najmniej do oddziału 10 osobowego... nie chce mi się dalej wymieniać ale dzięki takim kwiatkom przypomniałem sobie czemu wszystkie filmy oglądam bez napisów, a gry wolę kupować 3x A... Zapewne masz rację, ale większość Polaków (w tym ja) nie zrozumie od razu każdego słowa jakie wymawiają członkowie oddziału Delta. Nawet jeśli wkradają się w polonizację błędy to i tak jestem zadowolony, że ta polonizacja w ogóle jest. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 (edytowane) No dobra to jak należy strzelać?\gdzie celowac?? z tego co zaobserwowalem to wiara wali z shota od pasa w dol a łby ofiarom odpadają :E wtf ?TO samo tyczy sie stzralow z lancera celuje typowi w dynie caly magazynek i koleś stoi ba jeszcze przeładuje ,wywala 2-3 strzały i znowu do piachu Ha!!...Chciałbym również wiedzieć jak strzelać..Nie ma na to sposobu..JA kolesiowi w d..pe wchodziłem shotem i z zooma waliłem...a tu nic...Koleś się odwraca po sekundzie i rozrywa mnie jednym strzałem..Po prostu raz normalnie się strzela a raz nie..Albo biegnę za kolesiem z piłą niby go tykam no nie mogłem go za cholerę przepiłować po chwili on się odwraca i mnie piłuje!!..Ponoć powinien chociażby być pojedynek pił a tu nic!! Edytowane 18 listopada 2008 przez Salwador Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Czasami się tak zdarzać - niestety jak gramy na publicznych łączach to takie kwiatki są - pograjcie na polskim prywatnych hostach. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Problem w tym, że w drugiej części prywaty z polakami nie są już tak ekscytujące, stąd ludzie częściej grają na publikach gdzie właśnie dzieki lagom, groteskowości niektórych akcji - adrenalina podskakuje i od razu jest weselej. Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Czasami się tak zdarzać - niestety jak gramy na publicznych łączach to takie kwiatki są - pograjcie na polskim prywatnych hostach. Na prywatach, też jest przewaga hosta. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Czasami się tak zdarzać - niestety jak gramy na publicznych łączach to takie kwiatki są - pograjcie na polskim prywatnych hostach. Na prywatach, też jest przewaga hosta. Akurat tu wypowiadałem się w kwestii lagów. Ale przewaga hosta jest - dość duża... coś o tym wiem :] Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 A nie wydaje wam sie ze grafika miejscami jest czasami taka - hmm PC'towa. Nie wiem, mam mieszane odczucia poki co - z jednej strony niektore lokacje technicznie miazdza, w innych miejscach jest szaro i sterylnie. Moze to przez lokacje, ale poki co nadal 1dynka robila na mnie wieksze wrazenie - nawet taki glupi deszcz. Mimo tego Gears cos w sobie maja, co nie pozwala sie od nich oderwac. Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Mnie rozwalił rozdział 3, pod względem wykonania, muzyki, i KLIMATU. No po prostu brak słów. Easye u mnie jest na odwrót, grafika nadal mnie powala, może nie tak samo jak przy I części, ale jak na razie najładniejsza gra generacji IMO. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 (edytowane) Patch już w drodze + statystyki Jak było to sorry. Edytowane 19 listopada 2008 przez Dark AlexX Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 raczej PATCH niz sciezka Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Taki mały błąd, już poprawione ; ) Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Mnie rozwalił rozdział 3, pod względem wykonania, muzyki, i KLIMATU. No po prostu brak słów. Easye u mnie jest na odwrót, grafika nadal mnie powala, może nie tak samo jak przy I części, ale jak na razie najładniejsza gra generacji IMO. Act 3 dopiero zaczynam, a glownie chodzilo mi o te pierwsze 2, ale moze to tez kwestia lokacji. W koncu wszytsko teraz jest zniszczone Cytuj
Thomas_PL 1 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Czy Polacy często grają na mapkach z pierwszych Gearsów? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi