TheBesTia 11 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Bez zmartwień insane da Wam popalić :E Cytuj
Texz 670 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Gra ma bardzo nierówno rozłożony poziom trudności oraz same checkpointy, zwłaszcza na insane. Raz brniemy przez poziomy niczym burza, aby na jakiejś miejscówce ostro przyhamować i mało co pada nie zjeść ze złości. Kilkunastokrotne podchodzenie do bazy przed wejściem do jaskini w levelu gdzie jeździmy czterokołowym czołgiem potrafi doprowadzić do białej gorączki. Cytuj
Ozzy 0 Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 jak rozumiecie slowa Adama Fenixa po napisach koncowych z tym co wyscie zrobili zatapiajac Jacinto?? Czy przypadkiem nie byl to jego wlasny pomysl. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 (edytowane) jak rozumiecie slowa Adama Fenixa po napisach koncowych z tym co wyscie zrobili zatapiajac Jacinto?? Czy przypadkiem nie byl to jego wlasny pomysl. AF za grzechy ludzkości sprzeciwił się swojej nacji i w ramach odkupienia nasłał swoich ówczesnych sprzymierzeńców - Locustów na ludzkie metropolie. Chyba nie jest tajemnicą, że w GOW3 to właśnie On będzie głównym madafaką czekającym na spotkanie z Markusem. A skoro to jego ojciec, może być ciekawiej niż choćby przy spotkaniu Dominika z Marią. No i gdzieś tam jeszcze majaczy widmo królowej Locustów, którą przecież w drugiej części nie ubiliśmy. Zastanawiam się czy ostatnim bossem nie będzie bękart spłodzony właśnie z niej przez AF. Chyba że wybiegam zbyt mocno w przyszłość Edytowane 24 listopada 2008 przez t3xz Cytuj
milekp 78 Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 Skąd wiemy, że ojciec Markusa to będzie "ten zły"? To, że miał konszachty z królową o niczym nie świadczy. A może zatopienie Jacinto to był błąd? Rozwalenie ostatniej opierającej się bazy ludzkości to być może katastrofa. Może gorszym madafaką będzie ta świecąca substancja, przez którą locusty walczyły między sobą? Może to jest bardziej niewyobrażalne zło, które zagraża i ludziom i locustom? Nie wiadomo w którą stronę pójdzie scenariusz. Jedno jest pewne - może być ciekawie. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 (edytowane) Dziwne,że AF mówi podobne słowa na koniec,bo o ile się nie mylę do gdy oddział Delta jest w zamku Locustów to przesłuchali materiał w którym AF podsunął pomysł zatopienia Jacinto. Ja chciałbym,aby Epic wydało w niedalekiej przyszłości grywalną wersję Pendulum Wars(Gears of War Pendulum Wars The Battle of Aspho Fields),wiem że jest książka,ale ja wolałbym w to zagrać niż to przeczytać Edytowane 24 listopada 2008 przez MYSZa7 Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 Jest książka pt. Pendelum Wars? Po polsku? Chyba wybiore się do księgarni :E Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 (edytowane) Dziwne,że AF mówi podobne słowa na koniec,bo o ile się nie mylę do gdy oddział Delta jest w zamku Locustów to przesłuchali materiał w którym AF podsunął pomysł zatopienia Jacinto. A to nie jest tak, że Locusty zmusiły AF do nagrania tego materiału, a sam AF jest przez nich więziony? Edytowane 24 listopada 2008 przez Wampis Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 Mam dziwny problem (wczoraj jeszcze wszystko działało): nie działa mi slot na którym przechodzę grę. Próbowałem rozpocząć na nim nową kampanię, ale wtedy przy wyborze poziomu trudności kiedy wciskam "A" nic się nie dzieje. Identyczna sytuacja jest, kiedy próbuję grać na dwóch pozostałych slotach. Spotkaliście się z czymś takim? Znacie jakieś rozwiązanie (poza ostatecznym - usunięciem sejwów z poziomu dasha). Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 Restart gry i pomogło. Zdarzyło mi się to raz niedawno. Cytuj
MaxVarEmreis 0 Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 Dziwne,że AF mówi podobne słowa na koniec,bo o ile się nie mylę do gdy oddział Delta jest w zamku Locustów to przesłuchali materiał w którym AF podsunął pomysł zatopienia Jacinto. A to nie jest tak, że Locusty zmusiły AF do nagrania tego materiału, a sam AF jest przez nich więziony? AF w zamku Locustów mówi w odniesieniu do Migoczących. To jest pomysł na ich pozbycie się. Locusty chcą zatopic Jacinto nie po to, żeby zabic ludzkość ( chociaż nie pałają do nich miłością), ale po to żeby raz na zawsze pozbyć się Migoczących. Dlatego chcą się ewakułowac na powierzchnie ( Pustka miała być zalana przez wodę). AF mówi, że to ostateczność, bo koszty bedą wielkie ( po stronie ludzi jak i Locustów). Ot, to moja teoria Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 mam pytanko, oplaca sie na hdd zgrywac? textury sie szybciej doczytuja, czy to samo? mam 20gb dysk i bede musial fife 09 wywalic jak mam gow2 zarzucac i jak tam multi?poprawili przewage hosta? najpierw sie zajme kampania pewnie ale w multi tez pogram Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Nadal host wymiata , choć nie tak bardzo jak w jedynce. O wyrównaniu nie ma mowy. Cytuj
Gazi 0 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Po instalacji na dysk też doczytuje textury(mam konsolkę z 2006 i dyskiem 20gb), ale szybciej. Host jest wciąż przegięty(te shoty z shotguna i nie tylko;)). Cytuj
Ozzy 0 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 w dzienniku wojennym w dziale "do odblokowania" sa trzy rzeczy ktore mozna osiagnac poprzez przejscie gow1. Ja przeszedlem pierwsza czesc a i tak nie mam ich odblokowanych. O co chodzi?? Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Mnie rozwalił rozdział 3, pod względem wykonania, muzyki, i KLIMATU. No po prostu brak słów. Easye u mnie jest na odwrót, grafika nadal mnie powala, może nie tak samo jak przy I części, ale jak na razie najładniejsza gra generacji IMO. Po troche dluzszym graniu w 100% sie z Toba zgadzam - graficznie GOW nadal wymiata, a ACT 3 to male mistrzostwo takze dla mnie. Ciekaw jestem, czy dalej tez tak bedzie. Cytuj
Strong 2 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Kampania jest rewelacyjna, duzo efektowniejsza i urozmaicona od pierwszej czesci. Dziwie sie czemu spora czesc z was uwaza ze jest slabsza od tej z jedynki, ktora szybko mnie znudzila. Szkoda tylko ze kampania w GoW2 jest troche za krotka, no i Ostatni boss jest strasznym leszczem, chyba kazdy go zabil za pierwszym razem Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 (edytowane) w dzienniku wojennym w dziale "do odblokowania" sa trzy rzeczy ktore mozna osiagnac poprzez przejscie gow1. Ja przeszedlem pierwsza czesc a i tak nie mam ich odblokowanych. O co chodzi?? Musisz byc podlaczony do Live'a EDIT: poprawilem, dalem zly post do zacytowania, przepraszam... ;| Edytowane 25 listopada 2008 przez Master_Lukas Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 po co niby? zeby mu sie textury szybciej doczytywaly a co ma live do streamowania textur w gow lol no comment lipa z tym hostem:/ no ale pograc zawsze mozna, a jak mi sie nie spodoba to sprzedam i tyle Cytuj
Nyu 769 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Ostatni boss jest strasznym leszczem, chyba kazdy go zabil za pierwszym razem Da się na nim zginąć...? o.O Cytuj
Soban 4 052 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 czy to prawda ze wprowadzono blokade regionalna na kod ktory daje 5 map?Jeśli tak to zapoda ktoś linka do tematu jak to ominąć Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 czy to prawda ze wprowadzono blokade regionalna na kod ktory daje 5 map?Jeśli tak to zapoda ktoś linka do tematu jak to ominąć Tak http://www.psxextreme.info/Blokada-Regionalna-t71128.html Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 (edytowane) Takie pytanko. Czy można zahostować tryb "hordy", bo już mnie niemiłosiernie wpieniają hamburgery, którym jak slabo idzie, to wyskakują z hordy na np. 38 fali. Grrrrr. Ostatni boss jest strasznym leszczem, chyba kazdy go zabil za pierwszym razem Da się na nim zginąć...? o.O Nie wiem, czy się da, ale ja tez byłem w niezlym szoku! Edytowane 25 listopada 2008 przez DaBig Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Czy można pograć w polską wersję, jeśli gram w angielską? Zmieniłem locale na Poland i dalej po engliszu, a pragnę zobaczyć teksty vide Przodkowie w akcji. Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Zmien jezyk dashboardu na polski Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi