Skocz do zawartości

Gears of War 2

wiiboxstation

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na osttanim bossie da się zginąć, ja sie przyznam, ze raz zawaliłem bo nie wiedziałem co sie dzieje. Ten Hammer of Dawn jakos dziwnie pracował (nie wydawał dźwieków?). Myslałem, że coś robię nie tak no i po sprawie, za długo czekałem. :P

Opublikowano (edytowane)

Kurcze, dawno się nie udzielałem.

Szkoda że nie dali kogoś takiego jak RAAM. Z bosów kłopotów przysporzył mi problemów tylko

Skorge

, i tylko na coopie. Tutaj troche dali ciała.

Ktoś chętny na przejście Hordy?

Edytowane przez Tosh
Opublikowano
O co chodzi z tą przewagą hosta bo mało spostrzegawczy jestem? Silniej strzela?

I drugie pytanie, jest jakiś ranking ogólny tj. żeby sobie sprawdzić ile się rund/meczy rozegrało etc.?

1. Taa, hostowi wchodzą dupszoty po jednym strzale, gdzie ty musisz nawet i kilka strzał z odległości 2-3 metrów, żeby w ogóle zabić.

2. Tak, po meczu naciśnij Y na padzie, najedź na swój nick i naciśnij A.

Opublikowano
O co chodzi z tą przewagą hosta bo mało spostrzegawczy jestem? Silniej strzela?

Zahostuj sobie mecz i zobacz. Różnica jest wyraźna - brak jakichkolwiek opóźniej to raz - dwa, dziwnym trafem silniejsze strzały ;)

Opublikowano

Nie zawsze , ale jest. Wszystko zależy od łącza. Jak masz drewniane to hostując możesz przyjąć dużo ołowiu na klate , a oddasz 1 strzał i przeciwnika ni ma, i wcale nie musi być active. Nie jest to tak odczuwalne jak w jedynce , ale mimo wszystko irytuje.

Konan- czasami host nie ma przewagi , bo albo grać nie umi , albo ma normalne łącze.

Opublikowano
no ja nie za bardzo pojmuja cala ta przewage hosta, jak to jest mozliwe z tymi silniejszymi strzalami... mniejsze opoznienia no ok to mozliwe, ale sila strzalu? nie sadze, a to ze z active reload strzaly sa o wiele silniejsze to inna manka

Widać mało grałeś w jedynkę jak i w dwójkę. Host ma przewagę na każdym polu a zwłaszcza jak gra się mecze publiczne i hosta ma drużyna przeciwna, wtedy co najwyżej możesz narobić pod siebie i wyjść z meczu.

Opublikowano (edytowane)

Kobik, grać się da na burgerskich łączach - niestety, nie zawsze jest tak dobrze. Czasami są takie lagi, że strzelamy w kolumne przed nami, omijamy ją, a tam dopiero słychać strzał...

Edytowane przez Fisiu
Opublikowano (edytowane)

Wiem, że się da ale odbiera mi to chęć do grania. W fifce np. były problemy z lagami ale teraz nie mam do czego się przyczepić. GoW 2 sieciowo niestety ssie i loteria na kogo trafimy, bądź "ołyeaa mamy hosta" jest zdeka irytujące. W (pipi)e mam rangi i wolałbym system wyszukiwania meczu ten z jedynki. Komuś to przeszkadzało? Wg. mnie twórcy powinni zmieniać coś w grze jeśli nie bardzo funkcjonuje. Czy naprawdę więcej było głosów od fanów jedynki ZA tym aby wrzucić lobby i wyszukiwanie meczy nie na korzyść łącza lecz IDIOTYCZNIE przyznawanej rangi?

Edytowane przez il capitano
Opublikowano

Dokładnie, niektórzy dostają 4 range po 2-3 dniach grania. Ja gram od dnia premiery i dalej mam 3 range :E

Bardziej wole grać na prywatnych łączach, z 8-10 Polakami i rozmowa w Party, to jest to.

Opublikowano

normalne ze je.bac ranking :) wchodzac na pierwszy lepszy mecz to zawsze beda lagi ;) w kazdej grze

ale mi chodzi o prywatne mecze , z polakami, przy dobrym polaczeniu ;)

dobra mam juz gow2 ;) multi nie gralem narazie bo kampanie ogarniam i przypominam sobie jak celowac ;)

Opublikowano (edytowane)

Panowie, krótka piła - czy jeśli przejdę grę na normalnym poziomie trudności (nie na hardkorze), to odblokuje mi się insane?

To fajno, dzięki za odpowiedź ;]

Edytowane przez Sztajniec
Opublikowano

pogralem troche kampanie ;) jestem po przebojach na lodce ;p

ryje beret giera i to ostro , siedzial bym do rana, ale jutro/dzis salka w kosza to bym chyba padl bez snu ^^

oswietlenie poprawione elegancko(szok) texturki zyleta, z dysku prawie zawsze zdaza sie doczytac na czas :) czasem ok sek i wskocza(narazie pare razy zauwazylem)

miodzio, jak przejde to bede musial z kims pocisnac INSANE w co-op :)

ps. mam zdrapke z mapami na sprzedarz tanio - puszcze za 35-40zl jak kogos interesuje to na pm ;)

Opublikowano
Krótka piła - odblokuje się.

A jak odblokuje poziom Insane i bede chcial zagrac w cooperativie z kims, kto gra na Hardzie to odblokuje achivment ? ;)

Odblokuje achiev za harda, za insane i za co-op.

Opublikowano

W alternatywie na problemy i czekanie na na mecz z ludzmi odpalam boty , dobrze ze dodali je na wyzszych pozomach niz normal na dobrzy ,chociaż pasywni jesli chodzi o akcje ataku i biegniecia w strone przeciwnika wola postac za osłona i postrzelac...Ale jak sie niema czasu to dlamie jest to ok, raz grałem z ludzmi i debil z mojego teamu walił do swojich.... no jak by to nazwac...idiota granie bez fajnej paczki jest czesto wkurzaące, albo po meczu szukamy ekipy na nastepny mecz mozemy czekac z 10min .....

Opublikowano

Aktualizacja zwieksza (z tego co zauwazyłem) szybkość szukania meczy i samego shotguna (wreszcie sie porządnie kosi, tak jak w jedynce, no może ciut gorzej).

Pewnie pare innych rzeczy tez poprawiono, ale odnotowałem te najważniejsze.