matrix_dk 1 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 A jaki problem w 10 się ustawić w swoim składzie? nie ma problemu żadnego, tylko czasem trafią się pseudo gracze co gliche walą, bo inaczej Killa nie umieją zdobyć i cała zabawa się pi.er.do.li. Osobiście czekam na patch który usunie te gliche z GOW2 bo już mnie to wk.ur.wia. PS. wie może ktoś kiedy to nastąpi?? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 A jaki problem w 10 się ustawić w swoim składzie? nie ma problemu żadnego, tylko czasem trafią się pseudo gracze co gliche walą, bo inaczej Killa nie umieją zdobyć i cała zabawa się pi.er.do.li. Pisałem, wychodzi się do lobby i wyrzuca takiego pacjenta - też tego nie toleruję, a gram w "obeznanym" zawsze składzie i gra się przyjemnie. Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 No coś nie za bardzo ostatnio grasz... <_< Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Nowe Achievmenty : http://www.onlinecenter.pl/4010/Aktualnosc...siagniecia.html Szczerze to prościutkie, do zrobienia w jeden dzień. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Rozumiem , że wygranie skrzydłowego nie jest konieczne na publicznym meczu , ta? Cytuj
Wiiner 1 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Combustible Map Pack jest zablokowany dla nas? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 (edytowane) No coś nie za bardzo ostatnio grasz... <_< Dziś grałem cały wieczór :E Ale te achievy... Jak Combustible Map Pack będzie kosztować 400 MSP to się zastanowię ... Edytowane 19 stycznia 2009 przez Fisiu Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 Rozumiem , że wygranie skrzydłowego nie jest konieczne na publicznym meczu , ta? Tak, tylko jest jeden achiv na na publiku za Annex. Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 Nowe Achievmenty : http://www.onlinecenter.pl/4010/Aktualnosc...siagniecia.html Szczerze to prościutkie, do zrobienia w jeden dzień. to jest jakaś aktualizacja?? sama się ładuje jak grę sie odpala, pytam bo grałem wczoraj do 1:00 i nic mi się nie pokazało nowego:( Cytuj
canuks 63 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 Nowe Achievmenty : http://www.onlinecenter.pl/4010/Aktualnosc...siagniecia.html Szczerze to prościutkie, do zrobienia w jeden dzień. to jest jakaś aktualizacja?? sama się ładuje jak grę sie odpala, pytam bo grałem wczoraj do 1:00 i nic mi się nie pokazało nowego:( tak jak zapłacisz 800MSP to ci sie zaktualizuje samo :E :P A teraz pytanie za 100 pts .Miał byc PATCH do gow 2 w tym miesiącu ,ajk do tej pory patcha ani widu ani słychu a dostalismy kolejny MAP PACK . Czy mam rozumiec ze owy MAP PACK zawiera również zapowiadany patch który miał połatac bugi i niektóre giltche ??? Jesli odpowiedz brzmi tak to ja serdecznie dziękuje złodziejom z EPIC i M$ Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 tak jak zapłacisz 800MSP to ci sie zaktualizuje samo :E :P to są jakieś nowe mapy :co: myślałem ze to MAP PACKA z stacją benzynową, kopalnią złota i tą dziwna zieloną cieczą Cytuj
Thomas_PL 1 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 Ech...nerwicy dostanę przez tą grę...przycina, laguje i zawiesza całą konsolę...czasami jest dobrze, a czasami dramat...ech... Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 Nowe Achievmenty : http://www.onlinecenter.pl/4010/Aktualnosc...siagniecia.html Szczerze to prościutkie, do zrobienia w jeden dzień. to jest jakaś aktualizacja?? sama się ładuje jak grę sie odpala, pytam bo grałem wczoraj do 1:00 i nic mi się nie pokazało nowego:( Nie można robić jeszcze tych achivów, są napisane jak wejdziesz w osiągnięcia ale nie można ich jeszcze robić. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 Nowe Achievmenty : http://www.onlinecenter.pl/4010/Aktualnosc...siagniecia.html Szczerze to prościutkie, do zrobienia w jeden dzień. to jest jakaś aktualizacja?? sama się ładuje jak grę sie odpala, pytam bo grałem wczoraj do 1:00 i nic mi się nie pokazało nowego:( Nie można robić jeszcze tych achivów, są napisane jak wejdziesz w osiągnięcia ale nie można ich jeszcze robić. Ja nawet ich zapisanych nie mam. Może to różnica kont, moje to Wielka Brytania? Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 canuks- chyba żartujesz. Wraz z map packiem nie ma żadnego patcha... Dostaniemy go kiedy będzie gotów i tyle w tym temacie. Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 (edytowane) Fisiu chyba nie, ja mam na Irlandię, kumpel na GB, a jeszcze paru innych na US i wszyscy mają już pozapisywane nowe achivy. Nie wiem, nie wiem o co kaman. Edytowane 20 stycznia 2009 przez Slupek88 Cytuj
Wiiner 1 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 czy Combustible Map Pack ma blokade regionalna? Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Fisiu chyba nie, ja mam na Irlandię, kumpel na GB, a jeszcze paru innych na US i wszyscy mają już pozapisywane nowe achivy. Nie wiem, nie wiem o co kaman. ja mam USA i nic nie mam więc nie łapie jak to jest Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 wlasnie sciągnąłem jakiegoś update'a, ciekawe czy to jest wlasnie ten patch od epica? krótko mi sie sciągał, a mam słabe łącze więc mam pewne wątlipowści... Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 wlasnie sciągnąłem jakiegoś update'a, ciekawe czy to jest wlasnie ten patch od epica? krótko mi sie sciągał, a mam słabe łącze więc mam pewne wątlipowści... sam ci sie włączył czy coś do GOW2 z Marketplace kupowałeś?? Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Tak, druga aktualizacja do GoW 2 ujrzała światło dzienne. Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Po chwili testów i zrobieniu 2ch acziwów jestem przekonany,że wymienię ten shit jedyna zmiana in plus to możliwość blind fire z shoota//booma nawet jak nie masz hosta w teamie.Reszta to samo od czasu szukania przez lagi i bugi/glitche. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 czy Combustible Map Pack ma blokade regionalna? Nie Chyba chciałeś napisać: jeszcze nie ma... Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 wydaje mi sie, że patch pomógł. Nie jest idealnie ale na pewno jest lepiej. Znalezienie ludzi do Hordy albo zwykłego 5v5 trwa dużo krócej. Ze Skrzydłowym nadal jest lipnie, bo sporo sie trzeba naczekać czasami ale lepsze to niz 30 minut gapienia się w lobby. Co do lagów to tez widze ze jest duzo lepiej. Co do glitchów - i tak wiekszosci nie znałem, ale właśnie na Pawilonie widziałem, jak gościu za pomocą tarczy przelazł przez takie duze drzwi... aha i jeszcze cos http://img84.imageshack.us/img84/9963/0762...caa11420ht3.jpg biegał sobie bez broni biedak... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi