Skocz do zawartości

Gears of War 2

Featured Replies

Opublikowano

mnie tez to zastanawia - koles gran a INSANE pakuje juz 3 magazynek z Locusa a znajomy gra na easy i 1 magazynkiem go wykancza jak to bedzie wygladalo :?

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 339,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Beka Wnusiu
    Gość Beka Wnusiu

Zjawisko ruchania nabierze nowego wymiaru ;]

• Jeśli komukolwiek po zmianie regionu gra szuka meczu dłużej niż 5 min to znam sposób aby temu zaradzić.   Mianowicie:   1.Włącz konsole.   2 Wyloguj się.   3. Włącz GoW 2. (nie loguj się, wciś

• Tak, ponieważ teraz zmienili nieco wyszukiwanie meczy, które zakłada że posiadasz albo tylko mapki z podstawki, albo All Fronts. Chociaż jeżeli masz szczęście to raz na jakiś czas wyszukuje dodatkowe

Opublikowano

może poziom trudności będzie wtedy się przekładał na wytrzymałość gracza a nie przeciwnika? :( nie, nie... to bezsensu

według mnie to zrezygnują z tego pomysłu bo jest raczej niewykonalny

Opublikowano

Gdybyscie wczytali sie w text, ktory jest na tych skanach to byscie wiedzieli, ze ten patent z roznymi poziomami trudnosci bedzie dzialac tylko w momentach gdy bohaterowie sa rozdzielani i kazdy ma osobna sciezke (pamietacie ? byly takie momenty w jedynce).

PS. Nowy Gridlock daje rade :(

Opublikowano
Gdybyscie wczytali sie w text, ktory jest na tych skanach to byscie wiedzieli, ze ten patent z roznymi poziomami trudnosci bedzie dzialac tylko w momentach gdy bohaterowie sa rozdzielani i kazdy ma osobna sciezke (pamietacie ? byly takie momenty w jedynce).

PS. Nowy Gridlock daje rade :)

No ja mam nadzieję, że takich momentów będzie niewiele. Już nie chodzi o to, że były trudniejsze niż normalna gra (to właściwie nawet plus :twisted2: ), ale o to, że były jednym słowem trochę zje.bane ;]

Z drugiej strony jakby takich motywów w Girsach 2 było mało, to podejrzewam, że twórcy wspomnieliby o tym, dopiero w okolicach premiery :) Jednak mam nadzieję, że 'rozdzielań się' będzie jak najmniej :]

Opublikowano

niektórych podniecają skoksowani latynosi z kolczykami...

Opublikowano

No niby tak... ale w takim razie trzeba by było wybierać jeszcze jeden poziom trudności działający gdy bohaterowie są razem... no i jeszcze nie wspominając o problemie, jak gra policzyłaby level, który w 90% przechodzisz na powiedźmy hardcore z kumplem, a w 10% (w tym krótkim epizodzie gdy się rozdzielasz) na insane. No chyba, że całe levele byłyby oddzielnie, ale to właściwie żaden co-op :)

Opublikowano
niektórych podniecają skoksowani latynosi z kolczykami...

o idealnie kwadratowych szczekach kajtku :P

Opublikowano

jak je zobaczyłem to myślałem ,że to Fable 2 ;x

bog1.jpg

bog2.jpg

bog3.jpg

Opublikowano
Bezkitu, Gow2, robi obrót o 360 stopni,

Normalnie mistrz, nie mam pytan.

A nowe lokacje prezentuja sie swietnie

Edytowane przez komar737

Opublikowano

W nowych lokacjach podoba mi się tylko wizja rozwalania ich Torque Bowem ]:->

Opublikowano

Kowboj jest spoko,juz go polubilem.Jesli jeszcze bedzie sadzil tekstami jak Cole to mam drugiego ulubienca.

A co do lokacji,prze ZARABISTE

Opublikowano
ta zona doma chyba slepa je, ze poslubila faceta z takim ryjem...

liczy się wnętrze... :wink1:

Gridlock daje radę (a co się zmieniło : O ?)

Opublikowano
Gridlock daje radę (a co się zmieniło : O ?)

Najprościej mówiąc, to mapka się postarzała...

Opublikowano

9 maja wyłącznie na gametrailers.com będzie pokazany pierwszy gameplay z GoW2 ;]

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Trochę gameplayowa fotka:

0804251622131.jpg

A chatycka na prawyj mańce tako śliczno że HEEEJ!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na GT skończyło się odliczanie i pod banner GOWa jest podlinkowany materiał o Brothers in Arms...

Opublikowano
Na GT skończyło się odliczanie i pod banner GOWa jest podlinkowany materiał o Brothers in Arms...

Na GT nadal jest licznik. 40 minut zostalo... jaki banner biA????

Opublikowano

W PL odliczanie się zakończyło, a w UK zostało 40min :) Także Polacy muszą czekać jeszcze te niecałe trzy kwadranse, bo jak na razie można obejrzeć tylko BiA.