Fisiu 4 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 Wtopa Maciuch, miałem pare dni temu pisać (jak wyszedł update) że wtopiłeś kasę, ale zapomniałem Twojego nicku :E Może coś wydadzą żeby poprawić multi, bo póki co sprawa wygląda cieńko jak sik pająka Cytuj
Azakiel 1 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 Fimowe Gears of War mają być trylogią, reżyser nie lubi gier Serwisowi Bloody-Disgusting (chciałem od razu pogratulować nazwy) udało się przeprowadzić wywiad z Lenem Wiesemanem, reżyserem i współscenarzystą filmowej wersji Gears of War. Po przeczytaniu go włos zjeżył mi się na głowie, bo wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że znów za adaptację gry na ekran zabierają się nieodpowiedni ludzie. Ale po kolei: http://polygamia.pl/Polygamia/1,95336,6198...ezyser_nie.html Cytuj
canuks 63 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 pograłem dzisiaj nieco na multi prawie 5 h no i odziwo nie miałem ani razu laga i to zapisze po stronie plusów druga sprawa to lobby tu chyba sie nic nie zmieniło nadal szuka dośc długo graczy do druzyny ,więc minus sama rozgrywka a własciwie shot wolniejszy jak juz fisiu pisał ciężko zorbic skok do przodu w czasie biegu i oddać strzał do kolesia którego mamy przed sobą .Ale jest to do zrobienia udało mi sie 2-3 razy a kilkanaście razy pomalowałem sciany na czerwono po takiej akcji :E . faktycznie teraz z biodra bardzo cięzko trafic kogo kolwiek ,za to z przycelowania koleś pada po 2 -3 strzałach. No ale co mnie najbardziej cieszy to brak lagów . jak by nie było czekam na patcha numer 3 który ma się pojawić Cytuj
Evil-one 1 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 brak lagów dziś grałem z 4 mecze na każdym lag oczywiście bugi typu bieganie bez broni przydarzały mi się w 1 meczu 3 razy . A przeskoczyć przez osłonę na początku jacinto graniczyło z cudem . Jest jak było teraz jest gorzej bo przy lagach jeszcze szot wolniejszy brawo Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Ale jest to do zrobienia udało mi sie 2-3 razy a kilkanaście razy pomalowałem sciany na czerwono po takiej akcji :E . Co jest do zrobienia jak nie da sie oddac strzalu w biegu? Jak biegniesz trzymajac A i wyskoczy Ci przeciwnik zza sciany to mozesz albo zrobic melee i shot albo zatrzymac sie i strzelac z przycelowania. Z blinda w takiej sutuacji szybko strzala nie oddasz Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Mnie bardziej tommo interesuje, że zrobił to 2 razy a pomalował kilkanaście razy farbe, co - zabijali Cię? Cytuj
canuks 63 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Mnie bardziej tommo interesuje, że zrobił to 2 razy a pomalował kilkanaście razy farbe, co - zabijali Cię? o rany .. udało mi się to wykonać 2 razy po czym zabiłem kolesia.,a sam poległem od tego manewru kilka razy . Mam takie pytanie co do tego nowego MAP PACKA za 800msp . Jak go zakupie to będę miał dostępne wszystkie dodatkowe acziki czy musze też kupić ten drugi map pack za 400msp ?????? Cytuj
Wiiner 1 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 musisz zakupic oba mappacki zeby zrobic wszystkie achivy Cytuj
canuks 63 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 (edytowane) musisz zakupic oba mappacki zeby zrobic wszystkie achivy heh do przewidzenia ..... <_< a oba map packi sa dostepne dla nas czy znowu jakaś blokada regionalna ? Edytowane 25 stycznia 2009 przez canuks Cytuj
Wiiner 1 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 musisz zakupic oba mappacki zeby zrobic wszystkie achivy heh do przewidzenia ..... <_< a oba map packi sa dostepne dla nas czy znowu jakaś blokada regionalna ? ten za 800 jest (jeszcze) dostepny a ten za 400 ma juz blokade Cytuj
canuks 63 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 musisz zakupic oba mappacki zeby zrobic wszystkie achivy heh do przewidzenia ..... <_< a oba map packi sa dostepne dla nas czy znowu jakaś blokada regionalna ? ten za 800 jest (jeszcze) dostepny a ten za 400 ma juz blokade what :o to czyli jak kupie tego za 800mps to i tak nie będę mial wszystkich aczików dostępnych tak ? paranoja Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 A ty nie miałeś kodu dodanego do pudełka żeby pobrać Flashback? Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 A nie jest czasem tak, że kod do Flashback dodawany był tylko do wersji 3xA? Ja mam polską i go nie mam. Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Tak było, tylko wersje sprowadzane zza granicy miały flashbacki. Swoją drogą dodatkowe achivy dosyć proste, ale i nudne. Mogli lepiej się postarać. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 A nie jest czasem tak, że kod do Flashback dodawany był tylko do wersji 3xA? Ja mam polską i go nie mam. Ale żaden problem było zamówić wersje angielską. Cytuj
Wiiner 1 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 ja wlasnie sciagalem gierke z anglii zeby miec flashback map pack cenowo wyszlo tak samo Cytuj
canuks 63 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 (edytowane) A ty nie miałeś kodu dodanego do pudełka żeby pobrać Flashback? nie nie miałem gre kupiłem w sklepie psx i kodu nie było Panowie mam konto na USA i nie wiem czy jest blokada na ten tanszy map pack czy nie . Jak ktoś ma też konto na USA i sciagał to dziadostwo to prosze o info. bo nie chciał bym się władowac w kaszane ze sciagne jeden map pack a drugiego nie EDIT :FLASHBACK MAP PACK jest z blokadą da sie ściągnąć mapy ale trzeba kombinować z VPN -potęga google :E . Edytowane 25 stycznia 2009 przez canuks Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Właśnie przeszedłem singla. To co zrobili z ostatnim bosem woła o pomste do nieba. Jak można rozwalić finalnego bosa jednym strzałem? Paranoja i tyle... Na drugim koncie singla ukończył mój ojciec który nie czyta żadnych for itd. i mówił to co wszyscy, za mało akcji za dużo kombinowania i nadmuchiwania atmosfery. Singiel jest do du.py, dobrze że jedyneczka już sunie... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Moze nie tyle co 1 strzalem ale wiazka laserowa . Malo akcji? Niech zagra sobie na wyzszym niz Casual Cytuj
canuks 63 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 Moze nie tyle co 1 strzalem ale wiazka laserowa . Malo akcji? Niech zagra sobie na wyzszym niz Casual chciałem to samo napisać ,akcji jest w sam raz singielek palce lizać Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 Mówił to co wszyscy? Jakoś nie widzę tego narzekania ludzi na mało akcji w GoW 2. Jest tyle ile powinno być (czyli bardzo dużo), a już na pewno więcej niż w jedynce. Cytuj
wujakamil 1 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 Na drugim koncie singla ukończył mój ojciec który nie czyta żadnych for itd. i mówił to co wszyscy, za mało akcji za dużo kombinowania i nadmuchiwania atmosfery. Może tato grał poprzednio tylko w Contre Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 Zgadzam się ogólnie z tym co pisał Kali w zgrentgenie. Za dużo wyłączania różnych pierdół, przekładania dźwigni itd. Odpalę jeszcze singla na insane i może wtedy rzeczywiście zmienię zdanie . Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 Na drugim koncie singla ukończył mój ojciec który nie czyta żadnych for itd. i mówił to co wszyscy, za mało akcji za dużo kombinowania i nadmuchiwania atmosfery. Może tato grał poprzednio tylko w Contre Sory za offtop, ale wymiękłem hehehehe. Swoją drogą multi jest skopane, ale singiel to najwyższa półka. Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Haha, głupi byłem myśląc, że dam radę na insane solo xD Juz pierwszy etap dał mi popalić. Kurna, 250 GS kusi (wcześniej na normalu przeszedłem) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi