saptis 620 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 (edytowane) Niedawno udalo mi sie ukonczyc Gears Of War 2 po raz drugi - tym razem na Insane. Wczesniej przeszedlem na Hardcore od ktorego zaczynalem gre. Gralem sam, nie w CooPerative i musze przyznac, ze gra jest na tym poziomie na prawde trudna, jest troche miejsc w ktorych przeciwnicy dadza nam konkretny wycisk, trzeba ciagle siedziec za coverem i za bardzo sie nie wychylac bo kilka strzalow i dead. Poza tym "ostatni" szef - Skorge to bajka w porownaniu z przegietym Raam'em, jedynke tez ukonczylem sam na Insane i w samej grze bylo latwiej niz w drugiej czesci, ale ostatni szef to przesada. Gears Of War 2 to prawdziwa pierwsza liga - swietna gra, ktora trzyma poziom od poczatku az do samego konca. Online jest moim zdaniem slaby - beznadziejny Shotgun, z ktorym wszyscy biegaja i niewywazone bronie. Za to tryb Hodry rzadzi - jest super, wczoraj udalo mi sie przejsc cale 50 fal w ekipe 4 osob, sami Polacy, dobry squad i udalo sie, ale musze przyznac, ze w ostatnich falach na najnizszym poziomie trudnosci Horda dala nam niezle popalic. Edytowane 27 stycznia 2009 przez saptis Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Lepszy shotgun, niż piłowaty lancer, hehe. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Stary, to gdzie Ty trafiłeś do gry? Bo zazwyczaj jest na odwrót 9 pił i 1 shotgun Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 (edytowane) I Skorge to nie jest ostatni boss... ... w sumie może i jest , zależy jak kto patrzy Edytowane 27 stycznia 2009 przez TheBesTia Cytuj
saptis 620 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Dlatego napisalem "ostatni", ale tego juz chyba nie zauwazyles. Zreszta prawdziwy ostatni boss to zaden boss, jak dla mnie to po prostu taka scenka konczaca gre. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Podobno epic robi już trzeci patch: http://xbox-zone.pl/news.php?readmore=682 Cytuj
raulos 19 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Jestem w Abanded Facility, juz przeszedlem ten chapter co deszcz szkiel leci z nieba. Ile gry mniej wiecej przedemna? jestem w polowie? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Mniej więcej tak, a co, tak Ci się nie podoba że już chcesz by się skończyło? Nie rozumiem tego ... Cytuj
canuks 63 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Panowie jak to jest z tymi map packami do GOW 2 .Podobno jest blokada na ten pierwsyz map pack co była dodawana zdrapka na 5map do gow 2 . koleś wczoraj odebrał GOW 2 ze zdrapka wklepał zdrapkę i pobrał mapy bez problemu ,a podobno jest blokada i nie można tych mapek pobierać nawet mając kod . Wieć czy ktoś może to potwierdzić ? bo jesli można pobierać bez problemu mapki tok kupuje punty M$ zassam te dodatki. konto mam na USA tak jak koleś Cytuj
orion50 632 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Może zdjęli blokadę. Niech ktoś sprawdzi Cytuj
saptis 620 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Wlasnie sprawdzilem na koncie UK. i mapy w dalszym ciagu sa zablokowane. Co za bezsens - po co oni w ogole blokuja te mapy, przeciez to tylko dodatkowe mapy, a nie np. film. Cytuj
CODENAME 47 0 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 nie wiem czemu ale czy to wina tego ze gram jeszcze na crt czy co innego ale ta gra wyglada tylko dobrze nie okreslil bym jej jakim chiciorem grficznym po gearsach znow wlaczylem sobie bioshocka i nie wiem po co to zrobilem pozamiatalo gearsami nie samowicie mam nadzieje ze gameplay mnie wciagnie bardziej niz grafa Cytuj
Tyber 0 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 (edytowane) Jestem świeżo po przejściu single'a i...Gra mną pozamiatała!O ile jedynke przeszedłem tak dla zasady,tak dwójka wypłaciła mi solidnego strzała w pysk.Przeszedłem ją "jednym tchem",fabuła nie jest może jakoś szczególnie odkrywcza,ale dobrze splata całość.Btw.zdanie,które wypowiada ojciec Marcusa po napisach końcowych zwiastuje nam ciekawą 3 część Edytowane 29 stycznia 2009 przez Tyber Cytuj
Crusader 0 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Mój pierwszy post to niech będzie o grze, która zrobiła na mnie wielkie wrażenie... GOW 2 jest jak dla mnie lepsze od jedynki. Singla przelazłem szybko, teraz w pojedynkę próbuję grać w hordę nie jest łatwo... Przeszedłem na razie 7 fal. Nie wiem czy to dobrze czy żle jak na starego pryka. Może sprawie synowi drugiego pada i każe mu mnie osłaniać Cytuj
Gryzli 0 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Mam pytanie. Na jakiej mapie na lokalu znajde spluwe Młot Świtu ?? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Mozesz samemu sobie ustawic np. Rzeka - zamiast mozdzierza Cytuj
Gryzli 0 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 A widzieliście w autorach kto jest z People Can Fly ? Polak - Piotr Krzywonosiuk. Miłe. I zazdroszcze mu Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Ekhm ... People Can Fly — polski producent gier komputerowych. Firma została założona w lutym 2002 roku[1]. Obecnie zespół liczy ok. 50 osób[2]. 20 sierpnia 2007 został wykupiony przez Epic Games[3] i wykonał konwersję na platformę Windows gry Gears of War. Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Jemu pewnie chodzi o to że ktoś z PCF brał udział konkretnie w robieniu GoWa2 Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 No to no offence, nie wiedziałem o co do końca mu chodzi... Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 A to mozna bylo w ogole zrozumiec inaczej? Przeciez napisal jednoznacznie ;] Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 A to mozna bylo w ogole zrozumiec inaczej? Przeciez napisal jednoznacznie ;] Myślałem, że był zaskoczony że w People can fly jest Polak, czy coś takiego, ej nie pamiętam :E Cytuj
CODENAME 47 0 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 kurde nie wiem co jest niby swietna gra, jednak grafika lepsza, design pomyslowosc, oslony, pila itp. ale jakos to domnie nie przemawia jak gra mnie interesuje to nie zastanawiam sie wogole nad grą tylko gram, a przy gowie to tak mysle co bedzie za chwile jaka grafika ktora godzina za ile koncze granie nie wiem jakos sie nie moge skupic na rozgrywce, jestem w momecie walki na łódce z czyms co jest pod nią. nie wiem przejde tą gre ale naruto sie mi bardziej podoba:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi