Gość Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Jedynka czasem przesadzala z "niby wypuklymi teksturami" teraz jest lepiej. Co do klimatycznej ciemnosci, wole ogladac plonace miasta o zmierzchu, roznorodna paleta barw to jest to. Jest idiotyczny bug, gdy z guboat'a walczymy z podwodna maszkara. Czesto po tym jak rozpiluje jej macke nie moge sie Marcusem wogole ruszyc ;f Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Jest idiotyczny bug, gdy z guboat'a walczymy z podwodna maszkara. Czesto po tym jak rozpiluje jej macke nie moge sie Marcusem wogole ruszyc ;f znam ten ból powtarzałem to z 30 razy. najczęściej Marcus zawieszał się w powietrzu. prz.eje.bane. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Jest idiotyczny bug, gdy z guboat'a walczymy z podwodna maszkara. Czesto po tym jak rozpiluje jej macke nie moge sie Marcusem wogole ruszyc ;f Mialem tak nieraz, zauwazylem, ze dzieje sie tak gdy za szybko zaczniemy pilowac ta macke. Kiedy odpalilem pile zanim jeszcze macka pojawila sie na platformie to Marcus sie zawieszal i nie mozna bylo sie ruszyc, trzeba bylo rozpoczac pilowanie dopiero po tym jak macka znalazla sie na pokladzie. Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Do macki można też zawsze strzelać. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 (edytowane) Ooo, nie wiedzialem - myslalem, ze mozna sie jej pozbyc tylko przy pomocy pily. Edytowane 7 lutego 2009 przez saptis Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Ja właśnie odwrotnie, dopiero przy drugim przechodzeniu gry, dowiedziałem się, że można piłować Cytuj
Gość Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Jak np w Hordzie chcialem zrobic fotke, to wyskakuje info ze dysk jest pelny, ale wcale tak nie jest. WTF? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Ortega zapowiedział także niejako (chociaż nie bezpośrednio), że wkrótce fani drugiej odsłony Gears of War mogą spodziewać się bliżej niesprecyzowanej nowej zawartości DLC, skupiającej się na rozgrywce dla pojedynczego gracza. http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=45054 Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 No i na dodatek nie możność strzału wraz ze skokiem - fail. Jak dla mnie to właśnie ten skok i rolle ze strzałem były z dupy. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 (edytowane) Nie mogę teraz sprawdzić, ale jeżeli wyłączyli strzał + przyklejenie do ściany, w czasie wślizgu kucnięcie + strzał to również fail. Sorry, dla mnie ta gra to w tej chwili to pomyłka. Zupełnie straciła na dynamice. Edytowane 8 lutego 2009 przez Fisiu Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Co dalej z serią Gears of War http://xbox-zone.pl/news.php?readmore=728 Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 "Tak więc można wywnioskować, że całe info dotyczące E-Day na pewno się pojawi i wciągu tych 10 lat saga Gears of War będzie rozwijana. Joshua porównał nawet ową serię do Gwiezdnych Wojen przybliżając, że miecz świetlny jest jak Lancer." Taaaa do Gwiezdnych Wojen, chyba się facet zagalopował, no bez przesady. A szczególnie lancer w multi... Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Wszystko fajnie, tylko że magia tego tytułu po drugiej części - nieco zbladła. I ja tych napakowanych kanapek już się obżarłem i pier.dole, odstawiam. Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 9 lutego 2009 Opublikowano 9 lutego 2009 "Rod Fergusson z Epic Games zaproponował graczom do rozważenia pomysł przebudowania systemu rang zawartego w Gears of War 2. Obecnie widzimy jedynie obrazek, będący wizualnym przedstawieniem osiągniętego poziomu TrueSkill. Algorytm jest skomplikowany i nie zawsze można być pewnym jak się zachowa. Deweloperzy myślą o wprowadzeniu punktów doświadczenia, którymi gracz byłby nagradzany po zakończeniu meczu, zależnie od jego wyniku. W sumie można byłoby dojść do 99 poziomu, a ujemne XP przewidziano jedynie za wychodzenie z trwających gier. Liczba przyznawanych punktów zostałaby odpowiednio rozłożona między trybami rozgrywki, by nikt ich w prosty sposób nie nabijał. Przy okazji wydania następnej paczki z mapami mogłyby pojawić się także Osiągnięcia za postępy w nowym systemie." skopiowane z www.onlinecenter.pl co by mnie Wróg nie zjadł . Kurde mogli tak od razu zrobić, niczym w Cod-zie. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 9 lutego 2009 Opublikowano 9 lutego 2009 To sobie poczekacie pewnie ze 2-3 miesiące... Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 10 lutego 2009 Opublikowano 10 lutego 2009 Chodzą ploty, ze ma wyjść przed eventem MLG w Meadowlands, czyli 3-5 kwietnia, ale ja bym w to nie wierzył. Obstawiam koniec kwietnia Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 10 lutego 2009 Opublikowano 10 lutego 2009 W poniedziałek wieczorem pograłem w multi i była z nami jedna kobieta wcześnie j też grały inne swoja droga nieźle wymiatały, ale tutaj nasunęło mi się spostrzeżenie że sa one lekko dyskryminowane w tej grze a przecież w singlu występują jako nie grywalne postacie co prawda. Powinni przy następnym patchu o tym pomyśleć i dać postać kobiety/kobiet tylko nasuwa się jak kobiety Locastów wyglądają. Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 10 lutego 2009 Opublikowano 10 lutego 2009 Patrząc na ich królową, nie były by takie złe . A tak na poważnie, też się często zastanawiałem, jakby to było grać babą w Girsach. Nawet myślałem z w 2 będzie, jak przed premierą czytałem nazwy achivów "Dziewczyna w mieście" czy coś takiego. Myślałem, że chodzi o jakąś babkę, a nie o pojazd Betty hehe. W multi można byłoby grać zajechaną Marią, żoną Dom-a hehe. Ale z drugiej strony np. grać typiarą z barami Marcusa hmmm... Temat ciekawy do rozwinięcia. Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 grać typiarą z barami Marcusa hmmm... e no bez przesady nie musi być jak Arnold S. wystarczy normalnych rozmiarów i żeby była sexi Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 Tylko wtedy wszyscy by nią grali , bo trudniej by było trafić małą lale , niż napakowanego Marcusa Cytuj
CODENAME 47 0 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 i z gearsow brudnej wojny chcecie zrobic kolejna gre dla debili którzy tylko patrza na cycki.dajcie sobie spokuj Cytuj
Thomas_PL 1 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 Kobieta i od razu gra dla debili...idz pan. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 Może ktoś zinterpretować zdanie Codename'a? Bo albo mi się zdaje, albo ten pan (?) nie przepada za kobietami <_< Zobaczyć Anye z Shotgunem, mmm :E Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 On lubi klimaty wojene ale GOW2 mu nie podszedl, jak rowniez cover system ale ciagle to samo jest - idz, przykamp, zabij, itp. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 Może dlatego kobiet nie lubi? Idź do klubu, przykamp, puknij i uciekaj. Znudziło mu się? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi