DaBig 1 Opublikowano 13 marca 2009 Opublikowano 13 marca 2009 Ostatnio jak pykałem w multi na hordzie, to wyskakiwała mi w prawym dolnym rogu informacja, której wcześniej nie widziałem grając w hordę, a mianowicie - "Trup w szafie 1/50". O co kamman? Co to zlicza? Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 13 marca 2009 Opublikowano 13 marca 2009 Zapewne grałeś horde na jednej z map flashback. Jest to info do dodatkowego acziwa , na każdej z map flashback musisz zaliczyczyć 10fal , wtedy go odblokujesz. Data title update #3 - 24 marca, Snowblind Map Pack - 31 marca. Dojdzie system rang oparty o punkty doświadczenia, Osiągnięcia i kilka innych rzeczy. Śniegowe (wśród nich Fuel Depot)... - mniam - wracam do "gry" Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 13 marca 2009 Opublikowano 13 marca 2009 NOOO, Fuel Depot moja najlepsza mapka z jedynki. Kurde to teraz już ciśnienia nałapałem dawać ten update i nowe mapki. Tym bardziej długo nie grałem, a może poprawią trochę rozgrywkę więc będzie dobry powód by znów pomęczyć Girsiki. No i te rangi, brzmi ciekawie. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 (edytowane) Panowie mam wielki problem z zakończeniem 4 aktu. To pier.dolone, latające coś mnie za każdym razem rozwala gdy po raz trzeci na jej grzbiecie wyskakuje koleś z minigunem. Jakieś sugestie w co mam w tym momencie celować by mnie ta cholera nie zabiła? Gram na poziomie... chyba hardcore. Nie wiem bo nie pamiętam co wziąłem W każdym razie albo hardcore albo normal i jest to jedyny moment, który w kilku sesjach powtarzałem już około 30 razy. PS: Jeśli jest możliwość przejścia tego etapu w co-opie to z miłą chęcią skorzystam z tej opcji. Edytowane 15 marca 2009 przez Gooralesko Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 (edytowane) Wal w niego ile wlezie ,cały czas lataj (lewy analog) , a jak cię chwyci , to wal w tą łape (tzn. w to coś czym cię chwyciło, cokolwiek to jest- już nie pamiętam). Ogólnie jeden z prostszych momentów w grze, rozumiem że brak ci weny Edytowane 15 marca 2009 przez TheBesTia Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 Ruszaj lewą gałką dookoła. Ja nie wiedziałem że jest taka możliwość. Poza tym Bestia, to jest jeszcze moment w tunelu pewnie Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 Bestia chodzi mi o walkę w tunelu z tą raszplą. Za trzecim razem gdy wyskakuje szarańcza z minigiunem na jego plecach po dołśownie 3 sekundach ginę, bez względu na to gdzie strzelam. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 Właśnie sprawdziłem to na biegu. Jest tak jak mówiłem wcześniej , machaj nieprzerwanie lewym analogiem dookoła , postaraj się przymierzyć w gościa z minigunem, ten trzeci to już koniec tunelu . Pamiętaj o chłodzeniu działka (RB). Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 Udało się. Wcześniej nie ruszałem się na boki i dlatego mnie dopadał. Kto chce się sfrustrować przy walce z hydrą niech nie rusza lewej gałki w ogóle Wku.rw gwarantowany. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 (edytowane) I właśnie dlatego już wczoraj o tym napisałem , wiele osób nie zwróciło na to uwagi , tak samo jak na chłodzenie działka przyciskiem RB , co znacznie utrudnia rozgrywke. Wal w niego ile wlezie ,cały czas lataj (lewy analog) ... Teraz już będzie z górki... Edytowane 16 marca 2009 przez TheBesTia Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 zastanawiam się kiedy wyjdzie taki patch żeby można było zabić nożem,albo egzekucję nożem zrobić bo to że je posiadają nie ulega wątpliwości ale na razie dla ozdoby chyba może w GOW3 o tym pomyślą.. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 Wiesz, muszą sobie coś zostawić, żeby to w GOW3 wprowadzić :-) Ja też już myślałem nad nożem i jeszcze widzi mi się strzelanie z dwóch rewolwerów na raz :-) Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Data title update #3 - 24 marca, Snowblind Map Pack - 31 marca. Dojdzie system rang oparty o punkty doświadczenia, Osiągnięcia i kilka innych rzeczy. oby blokady nie dali bo się wqrwie Cytuj
canuks 63 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Panowie jak tak GOW2 wygląda obecnie ,pytam o multi ..dalej długo czekamy na znalezienie obsady do druzyn ? dalej lagi w meczach ? dalej przewaga po stronie hosta ? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 24.03 ten temat ożyje. Ciekaw jestem czy jeszcze bardziej spieprzą tę grę... Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Skoncz juz marudzic. Ja mam pytanie - czy dalej jest blokada na te mapki flash. , na ktore zdrapka byla dolaczona do niektorych wersji gry? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Niestety dalej jest blokada na flashback'a. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Ja dopiero niedawno zaczalem grac w gow2 i musze powiedziec ze jest naprawde fajnie. Dziwie sie ze tak duzo osob narzeka Faktycznie jest pelno pilowania i nie zawsze az tak latwo tego uniknac... czesto jest tak ze strzela i nawet to slychac a koles mnie piluje po moim strzale... WTf? lag czy i tak pila mocniejsza lol... anyway, jakby kto jeszcze gral to dawajcie FR Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Żaden lag, po prostu trzeba mieć je,bnięcie w shotgunie by gościa odrzuciło Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Jak sie strzela jak gosciu jest kawalek ode mnie to go odrzuci, problem w tym jak strzeli sie z bardzo bliska, tuz przed tym jak on zaczyna pilowac... wydaje mi sie ze poprostu wtedy on nie 'uznal' nawet tego ze ja strzelilem, ze strzelilem przed tym jak on mnie zaczal pilowac, ale doszlo to do serwera dopiero w momencie kiedy on zaczal pilowac wiec wtedy juz nie moglo zaprzestac to jego pilowaniu... Mam nadzieje ze wiadomo o co mi chodzi xd Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Tja, na poczatku tez nie robilo mi to roznicy, potem wkur'wialo tak, ze po jednym meczu wylaczalem konsole ;] Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 No wkurzac troche wkurza ale zawsze mozna lepiej celowac i byc bardziej ostroznym Zreszta pare razy tak mialem na swoja korzysc wiec nie jest tak zle Cytuj
slayer79 0 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 ja grając w gow2 ziewalem kawalkami nudny, monotematyczny wcale mnie niezachwycil.Nie jest zły ale to powtarzające sie sytułacje..biegniemy,biegniemy miejscówka strzelamy jak wszystkich wystrzelamy to... biegniemy,biegniemy miejscówka strzelamy jak wszystkich wystrzelamy to...itd.spodziewalem sie czegos lepszego 7,5/10 Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 To pisz od razu , że nie lubisz szuterów ,a nie owijasz w bawełne. W takiej sytuŁacji polecam platformówki ... Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Lol jaki zarzut, tak niby jest w kazdej strzelance Ale gow2 jednak to dosc urozmaica - walki z wiekszymi potworkami a nie tylko zwyklymi malymi locustami , atrakcje typu jazda wielkim transportowcem i strzelanie z dziala, jezdzenie mniejszym wozem po zamarznietym jeziorze, bieganie pod gradem ze szkiel itp. + fabula i filmiki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi