Adamus84 0 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Jest jakiś bug z tym.W prosty sposób można to zrobić (google wie jak:P) Dziś grałem z dwiema osobami z najwyższą rangą a jak wszedłem w ich staty to inaczej nie mogli tego osiągnąć niż skorzystać z tego buga. Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 (edytowane) No tak ale najpierw musisz znać kogoś z setną rangą, a widziałeś ile kolesie krzyczą sobie za tego boost-a. Edytowane 6 kwietnia 2009 przez Slupek88 Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Dzisiaj na Livie przesłał mi wiadomość gościu , oferując tą range za 1600MSP lub 1m-c GOLD. Tyle se życzą. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 (edytowane) Czy te rangi odblokowuja bronie jak w COD4? Jesli nie to po co sobie nimi zawracac glowe Edytowane 7 kwietnia 2009 przez signap Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Dzisiaj na Livie przesłał mi wiadomość gościu , oferując tą range za 1600MSP lub 1m-c GOLD. Tyle se życzą. Właśnie, ok. 80 dych za jednego-dwa achivy warte około 80 punktów no ja jeszcze nie zwariowałem. Nie nic nie odblokowują. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Skusi się kolega? No na pewno , patrz jak płace 8) Cytuj
orion50 632 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Na Strażniku za(pipi)iście się nabija Level. Wczoraj miałem 1 już ma 9. Ej jak to jest. Grałem cały meczyk w Guardiana. 1 Typ wyszedł i był bot. Miałem ponad 3k pkt a dostałem 0 na koniec meczu. WTF Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Zdarza się tak ,a boty nic do tego nie mają. Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Ta gra w multi na publiku to jeden wielki bug i tyle Widziałem dzisiaj kilku kolesi z max rangą którzy grali tak żałośnie, że masakra. Lagi dalej są w co trzecim meczu takie, że jedyne co da się robić to odpalić piłę i lecieć przed siebie (a i to nie zawsze) Z kupowaniem rangi to już w ogóle parodia, a nabijanie tego mija się z celem. Myślałem, że patch coś naprawi ale dalej jest taka chujnia jaka była. Można zagrać dla jaj dwa albo trzy meczyki dziennie i to wszystko. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Ja ostatnio gram sporo i wsiąkłem na poważnie:) jest elegancko Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Po patchu lagi na publikach zdarzają się sporadycznie (tylko podczas gry z rasowymi kanapkami) , u mnie raz na 10-15 meczy. Jest dobrze , o wiele lepiej. Dla wszystkich narzekających jajko poświąteczne. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Gram gram. Aż jestem w szoku bo sprawia mi to frajdę. Nie to co wcześniej. Absolutnie nie żałuję, że kupiłem od nowa GoW'a 2 Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Mam to samo po patchu gra mi się lepiej i bardziej mi się chcę w nią grać , nawet Kill Zone 2 zaczyna przegrywać z GOW2 więc coś w tym jest Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Opublikowano 15 kwietnia 2009 (edytowane) Wlaczylem w ostatni weekend po tych wszystkich ochach achach i : Szot dalej niezmieniony - bez zoom nie ma co walic IMO. na szybko walone szoty nic nie dawaly...sprobowalem z zoomem niebo lepiej ale przez to ciezko jest sie przestawic. Lokciowanie troche irytuje ale i na to mozna znalesc sposob. Gra dobra ale dalej uwazam ze multi to kompletny niewypal w porownaniu do jedynki Mam cicha nadzieje ze 3 bedzie miala bardziej grywalne multi Edytowane 15 kwietnia 2009 przez danielskii Cytuj
orion50 632 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Teraz walę tylko z biodra jeśli chodzi o shota Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Opublikowano 16 kwietnia 2009 pograłem po dłuższej przerwie i powiem jedno, hammerburst rządzi a piły czasami przegięte Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Zapomniałeś dodać : ...tylko na większych otwartych mapach. Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 na max bliskich odległościach z kimś dobrym nie mam szans, ale w innych sytuacjach spisuje się 100 razy lepiej od lancera Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 pograłem po dłuższej przerwie i powiem jedno, hammerburst rządzi a piły czasami przegięte Tak, szczegolnie jak hamburgery uzywaja turbo pada i w 2s wystrzeliwuja caly magazynek... Cytuj
cureman 1 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 (edytowane) Wreszcie zagralem ....Uff.Poczatek gry pogralem z jakies 50 minut i mysle no nie ,gra mnie rozczarowala niby grafa na maxa ,wiecej i wiecej -schematy tak myslalem po tej godzinie .Wieczorem zagralem znow ,no zagram chwilke i ...po 5 H POKLONY,POKLONY.plansza z robalem i 4 sercami ...masakra!!!!Gra jest bardzo dobra .Im dalej tym lepiej ,poczatek gry jest slaby,nijaki.Potem jest lepiej i lepiej ,troche humoru ,krew<Postac mlodego>,krew!!Zobaczymy co dalej.. ^_^JEDEN MINUS TO POLSKIE NAPISY NA MOJEJ 42 CALOWEJ PLAZMIE SA KOSZMARNIE MALE!!!Jesli ktos ma maly tv no to ... Edytowane 17 kwietnia 2009 przez cureman Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Wróciłem wczoraj do drugich Gearsów i... naprawdę respekt dla Epic. Grałem w tę grę od premiery, ale multi było dla mnie beznadziejne głównie ze względu na lagi oraz słabego shotguna. Jednak, zmotywowany waszymi pozytywnymi opiniami, postanowiłem dać grze jeszcze jedną szansę. Kupiłem ponownie GoWa, odpaliłem wczoraj wieczorem, ściągnąłem patcha. Nie ta sama gra. Lagi miałem tylko w pierwszym meczu (a zagrałem z 10), szot w końcu strzela, a nie pierdzi. Dopiero teraz mogę docenić ten tytuł. Widziałem w nim potencjał, ale błędy wszystko niszczyły. Wczoraj nawet chcąc znaleźć team na Flashback Map Pack nie miałem problemu- znajdywało mi pełny team i rozpoczynało grę w 2 minuty. Jest jednak parę rzeczy, które dalej mnie wku.rwiają, mianowicie: pilarze (to już od jedynki )- przykład: gość używał samej piły na Execution bodajże, a miał najwięcej killi ze wszystkich. Druga rzecz, która mnie irytuje to jakby lagi pomiędzy tym, co wciskam na padzie, a reakcją gry. Nie pamiętam, czy tak było zawsze, ale dla mnie niemożliwym do zrobienia jest strzał z szota + "fikołek" w przód (w GoW- wiadomo- RT+A+gałka do przodu). Koleś robi mi albo strzał, albo skacze. Takie samo "opóźnienie" mam, gdy chcę oddać szybszą serię z szota. Czasami, pomimo wciśnięcia triggera, szot najzwyczajniej nie chce strzelić. Możliwe, że tak już było, pewnie się odzwyczaiłem. All in all- patch dodał dużo miodu grze, nareszcie za słabą mogę winić jedynie swoje palce, a nie zrzucać wszystko na lagi i głupich hamburgerów. Patch zdecydowanie w moim Top 50 Najlepszych Łatek do Gier Komputerowych Cytuj
Szarku 0 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Gra jest dobra ale jedyne co w niej popsuli to rangi ponieważ ja mam pierwszą i nie mogę przez godzine gry znaleść -,- Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 a tam gadasz, ja nie widzę różnicy między moją rangą (levelem) a szybkością wyszukiwania meczy spytam o to samo co reszta: masz otwarty NAT? Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Oj różnica jest. Na setce wyszukuje błyskawicznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi