orion50 632 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Ja mam już prawię 16 rangę. Jak dla mnie zmiana belek na liczby in plus. Bo teraz zasady są jasne:) Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Fajne.... Przeszedłem w 15 godzin... Ostatni bos byl super .....Polecam Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Ostatni boss był super ? To znaczy który prościutki Skorge? Czy zmutowany brumak? Obydwa były do bani, Raam to był kozak. Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Ooo ale zamuliłem pomyliło mi sie z pierwsza czescia... :o Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Wróciłem wczoraj do drugich Gearsów i... naprawdę respekt dla Epic. Grałem w tę grę od premiery, ale multi było dla mnie beznadziejne głównie ze względu na lagi oraz słabego shotguna. Jednak, zmotywowany waszymi pozytywnymi opiniami, postanowiłem dać grze jeszcze jedną szansę. Kupiłem ponownie GoWa, odpaliłem wczoraj wieczorem, ściągnąłem patcha. Nie ta sama gra. Lagi miałem tylko w pierwszym meczu (a zagrałem z 10), szot w końcu strzela, a nie pierdzi. Dopiero teraz mogę docenić ten tytuł. Widziałem w nim potencjał, ale błędy wszystko niszczyły. Wczoraj nawet chcąc znaleźć team na Flashback Map Pack nie miałem problemu- znajdywało mi pełny team i rozpoczynało grę w 2 minuty. Jest jednak parę rzeczy, które dalej mnie wku.rwiają, mianowicie: pilarze (to już od jedynki )- przykład: gość używał samej piły na Execution bodajże, a miał najwięcej killi ze wszystkich. Druga rzecz, która mnie irytuje to jakby lagi pomiędzy tym, co wciskam na padzie, a reakcją gry. Nie pamiętam, czy tak było zawsze, ale dla mnie niemożliwym do zrobienia jest strzał z szota + "fikołek" w przód (w GoW- wiadomo- RT+A+gałka do przodu). Koleś robi mi albo strzał, albo skacze. Takie samo "opóźnienie" mam, gdy chcę oddać szybszą serię z szota. Czasami, pomimo wciśnięcia triggera, szot najzwyczajniej nie chce strzelić. Możliwe, że tak już było, pewnie się odzwyczaiłem. All in all- patch dodał dużo miodu grze, nareszcie za słabą mogę winić jedynie swoje palce, a nie zrzucać wszystko na lagi i głupich hamburgerów. Patch zdecydowanie w moim Top 50 Najlepszych Łatek do Gier Komputerowych Ale co najważniejsze , a nikt jeszcze o tym nie wspomniał , wyeliminowano glitche!!! Koniec z kombem tarcza+szot , koniec z niewidzialnością i strzelaniem przez ściany, YEAH !!! Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 (edytowane) Od momentu patcha , czyli przez ok. 200meczy na publiku nie spotkałem ani razu (sam nie próbowałem) , o czymś to świadczy , nie? Wcześniej zdarzało się to notorycznie, co drugi mecz ktoś glitchował. Nie wiem co epic zrobiło (że jak twierdzisz można nadal glitchować) , że ludzie się tego obawiają. Pewno jakieś kary lub bany , się domyślam , w każdym razie to skutkuje i jest git, a w moich oczach jest to zwyczajne wyeliminowanie z rozgrywki glitchów. Edytowane 18 kwietnia 2009 przez TheBesTia Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Ja ten myk z tarczą i shotem chyba ze trzy razy zrobiłem i to całkowicie przez przypadek, bo nawet nie wiedziałem, że coś takiego istnieje A mój kumpel Pitrex, Kung-Fu Flipa potrafi zrobić nawet 8) Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Opublikowano 19 kwietnia 2009 ja się nie znam, ale amerykańce krzyczały że przeciwnik zrobił glicza z piłą - cokolwiek to znaczy Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Chyba chodzi o krojenie bez animacji. Cytuj
Action 1 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Ostatnio mi się coś takiego przytrafiło... nie będę mówił od kogo. A mój kumpel Pitrex, Kung-Fu Flipa potrafi zrobić nawet 8) Zrobił w końcu? a na poważnie, na yt można znaleźć filmiki potwierdzające, które glitche patch wyeliminował a które nie. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 To co się czasem dzieje ostatnio to ludzkie pojęcie przechodzi. Mówię o hiperlagach. Brak broni w ręku, przenoszenie z jednego końca mapy na drugi, pływanie w powietrzu i inne cuda. Ze 2 razy tak ostatnio miałem. Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 ja największe lagi mam na canalsach, ale może to zbieg okoliczności no i wkurza mnie opóźnienie w shotgunie czy jak wyjdę z lobby (bo np. głosowanie mi nie spasowało) to dostaję minus do exp? Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 To co się czasem dzieje ostatnio to ludzkie pojęcie przechodzi. Mówię o hiperlagach. Brak broni w ręku, przenoszenie z jednego końca mapy na drugi, pływanie w powietrzu i inne cuda. Ze 2 razy tak ostatnio miałem. Widać, że gra wybitna. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 A tobie żal dupe ściska, że sprzedałeś i nie możesz nawet sprawdzić poprawek z patcha Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 czy jak wyjdę z lobby (bo np. głosowanie mi nie spasowało) to dostaję minus do exp? Nawet podczas meczu jak wyjmiesz kabel sieciowy nie tracisz expa. Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Jak nie przecież tracisz przy następnej rozgrywce odejmuje ci punkty. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Fajne.... Przeszedłem w 15 godzin... Ostatni bos byl super .....Polecam A to spałeś przez 10 godzin? :E Cytuj
orion50 632 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Exp'a nie zabiera tylko wtedy jeśli host wyjdzie z gry lub wy(pipi)ie połączenie z hostem. Jakikolwiek disconnect = -1500 expa Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Jak nie przecież tracisz przy następnej rozgrywce odejmuje ci punkty. Ja kilka razy wyciagalem kabel i nie pisalo po nastepnym meczu ze stracilem co innego jak zrobilem logout Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 lol co to jest 1500 exp jak ja mam 10 mln 8) A tak na poważnie, GoW2 to nie RPG żeby grać dla expa, jak są lagi to najlepiej wyjść a nie męczyć się dla kilku punktów, które i tak są chuja warte. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Dokladnie, raz gralem guardania z kolesiem ktory nie dosc ze pewnie byl z mexycu i mial lacze 128 to jeszcze odpalil torrenty i naboje wylatywali po minucie, nie mowie tu o lagu kilku s tylko ponad minucie... Koles wiedzial, ze nawet z respa sie nie ruszymy i tylko pkt nabijal, w takim przypadku lepiej wyjsc i stracic punkty niz czas, jeden koles z naszego teamu nie chcial wyjsc i gral ten mecz prawie 30minut zanim typa boty nie zabily Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Typowe objawy lag-switcha Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Z lagg switchem to ja mam spore doswiadczenie, to raczej nie bylo to Zreszta kto po updajcie jest na tyle glupi zeby robic stand by? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi