orion50 632 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 panowie wiadomo, że jak nie da się grać to lepiej wyjść Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Z lagg switchem to ja mam spore doswiadczenie, to raczej nie bylo to Zreszta kto po updajcie jest na tyle glupi zeby robic stand by? a o co chodzi -_-? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Lepiej nie wiedzieć. Po takich akcjach kompletnie olałem system multi jaki wrzucili sieroty z Epic. Żałość. Kto w ogóle jeszcze gra w ten badziew? Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 a o co chodzi -_-? Najlepsze byly akcje przed uptejtem, odliczanie przed meczem, czas zatrzymywal sie na 1s i masowa egzekucja na respie ;] Kobik, w jedynke teraz ktos gra w ogole? Duzo osob wrocilo do 2 po TU3 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Takie cos kiedys bylo popularne w Warrocku na PC - ograniczales lacze w procesu tam warrock.exe na wysylanie do 1kb, potem gra sie zaczynala zabijales kolesi a oni nawet cie nie widzieli Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Oj dużo dużo osób gra w tą zacną grę. Laq switch hehe fajna zabawa z nim jest, pamiętam jak w pierwszej części kumpel zawsze używał go na kanałach jak snajperkę podnosił co by heada zasadzić po drugiej strone (Stompek ). Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 No stompek to akurat znany lagswitcher ;] Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Kobik, w jedynke teraz ktos gra w ogole? Duzo osob wrocilo do 2 po TU3 Ja cały czas jestem w stanie znaleźć skład, kwestia 5-10 minut. Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 dzisiaj sobie uświadomiłem że na LIVE można grać na splicie :o Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 No i skończyłem GoW 2. Gra jest nieprawdopodobna, o ile jedynka mi w ogóle nie przypadła do gustu, o tyle dwójka rządzi na wszelkie sposoby. Gameplay, grafika, muzyka (!), zalążek ciekawej fabuły, jestem zachwycony. No i jaka ta gra jest dorosła. Ostatnio mnie tak przykuł do konsoli Ace Combat 6. Wiadomo coś o trzeciej części? Dość powiedzieć, że Killzone'a 2 kupiłem przed Gearsami i... Jeszcze go nie skończyłem. Niby śliczny, niby fajny, a tak naprawdę strasznie denny. O multi się nie będę wypowiadał bo mi nie podeszło. Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 Gears of War 2: All Fronts Collection zapowiedziane Cytuj
wrog 609 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 (edytowane) Galeria z Gears of War 2: All Fronts Collection i dokładniejsze informacje Edytowane 6 maja 2009 przez wrog Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 No i skończyłem GoW 2. Gra jest nieprawdopodobna, o ile jedynka mi w ogóle nie przypadła do gustu, o tyle dwójka rządzi na wszelkie sposoby. Gameplay, grafika, muzyka (!), zalążek ciekawej fabuły, jestem zachwycony. No i jaka ta gra jest dorosła. Ostatnio mnie tak przykuł do konsoli Ace Combat 6. Wiadomo coś o trzeciej części? Dość powiedzieć, że Killzone'a 2 kupiłem przed Gearsami i... Jeszcze go nie skończyłem. Niby śliczny, niby fajny, a tak naprawdę strasznie denny. O multi się nie będę wypowiadał bo mi nie podeszło. podzielam Twoja opinie co do porownania killzone 2 z gow2 u mnie na odwrot jest, najpierw skonczylem ze 2 razy GOW2 a teraz mecze KZ2, i to doslownie mecze ale nie wiem gdzie KZ2 jest sliczny, dla mnie graficznie to porazka patrzac na GOW2 i wiele bledow, np strzelanie z zawikla, widac przeciwnika a kule zatrzymuja sie w powietrzu bo nic nie zaslania, trzeba sie bardziej wychylac, no nic, musze zmeczyc KZ2 a Ty pograj w horde, najlepiej we 2 osoby, jeszcze lepsze niz singiel Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 Rozeszło się już ponad 5 mln Gears of War 2 http://www.vg247.com/2009/05/06/gears-of-w...nits-worldwide/ Cytuj
Sunderland 2 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 Maiden mnie też jedyneczka GoW podjarała nie aż tak jak się spodziewałem (wychwalany Raam kompletnie nie zrobił na mnie wrażenia). Zaś GoW2 to chyba gra robiona przez istoty pozaziemskie. Nie idzie tego po prostu ogarnąć. Z początku słyszałem, że w grze troszkę ucierpiał klimat względem bardziej epickiego podejścia, tylko że jak widzę takie akcje jak ta na platformach w drugim rozdziale to jest dużo gęściej niż w pierwowzorze i dużo bardziej mnie to rusza. Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 Gears of War 2: All Fronts Collection zapowiedziane Ciekawe ciekawe, wynika z tego że, mapy będą od razu dostępne bez żadnych blokad. Plus dodatkowo nowa misja, chyba się skuszę. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 (edytowane) w tej sytuacji trochę mi nerwa na M$ przeszła za blokadę regionalną na dwa DLC do tej gry. na pewno kupuję. będę co prawda w plecy 800MP za Combustible, ale to raptem 32zł... nie tak dużo. Edytowane 6 maja 2009 przez zimzvm Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 3x32 bo chyba sa 3 DLC to koszt drugiej gry... Cytuj
pogromcamuch 0 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 kupiłem sobie gow2, gram póki co na crt 21", jakieś 45 minut gry za mną, nie wiem czy sobie sam nie szkodze, bo za 2 dni bedzie nowy tv hd chyba połowa zabawy idzie w las rewelacyjna gra, powala graficznie, nawet na moim małym tv, strach sie bac co bedzie w hd. Cytuj
teddy 6 878 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 Uwierz mi miałem tak samo. NIE MA NAWET PORÓWNANIA. Jak się przesiądzesz na HD TV to dopiero zobaczysz co ta gra oferuje. Na CRT to jedna wielka papka jest. Doświadczysz tego o ile oczywiście odpowiedni kabelek zakupiłeś do nowego TV. Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 (edytowane) Zawał murowany przynajmniej ja tak miałem jak grałem w pierwszą część na crt-ku 21 calowym i potem przerzutka na monitor LCD. Szok szok, pamiętam że, jak grałem w multi to zamiast rozwalać typów to podziwiałem-oglądałem widoki. Graj normalnie, dostaniesz LCD to zagrasz drugi raz, to sama przyjemność przechodzić Girsy więc... Edytowane 6 maja 2009 przez Slupek88 Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 (edytowane) 3x32 bo chyba sa 3 DLC to koszt drugiej gry... nie bardzo... 2x800MP + 400MP. Flashback Map Pack kosztuje mniej. tak czy srak, gra ma kosztować równowartość 19.99EU... co daje u nas jakieś 99PLN. i tak kupię. tych 800MP nie będę przecież rozpamiętywać w nieszkonczoność ; ] Edytowane 6 maja 2009 przez zimzvm Cytuj
wrog 609 Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 All Fronts to nie gra tylko same dodatki. Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 GOW2: Dark Corners DLC już 28 lipca Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi