Opublikowano 6 czerwca 200816 l Nie wierze że ja na to pierwszy trafiłem, i nikt mnie nie prześcignął.......POKAZALI GAMEPLAY DNF!!!! Pierwszy odcinek programu o grach "Jace Hall Show" pokazujący gameplay dnf Jeżeli nie chcecie zbędnego peirdolenia to przełączcie od razu do 2:30. "What the fuck took you so long!" xD Edytowane 6 czerwca 200816 l przez Konar$ky
Opublikowano 6 czerwca 200816 l Gierka zapowiada się całkiem całkiem,być może Książę powróci do naszych łask.
Opublikowano 6 czerwca 200816 l Autor a wiecie ze to mial byc exclusive na gamecube? XD O_O'? To nintendo dopiero miałoby exclusive'a A jeśli chodzi o trailer, ja jestem stanowczo na tak dla DNF w takiej postaci, bo usilnie kojarzy mi się z HL2, przy którym po całym orange box'ie nie miałem dosyć
Opublikowano 6 czerwca 200816 l Z całym szacunkiem dla Duke'a ale słabo to wygląda jak na razie -eksplozje i otoczeniu z dupy w porównaniu do dzisiejszych hitów.Ale Duke to nie tylko grafika ,liczy się przede wszystkim klimat choć uważam,że sukces części 3D jest nie do powtórzenia.
Opublikowano 6 czerwca 200816 l gra jeszcze nie skonczona jest , pozatym bedzie to taki PREY2 tyle ze z Diukiem
Opublikowano 7 czerwca 200816 l dla mnie również podchodzi pod Praya 2..ale w sumie nad kolejnym Prayem tez pono pracują.. Mimo wszystko 3mam kciuki..
Opublikowano 7 czerwca 200816 l Powiem tak: Jeśli nie będzie leveli typu kino, bar go-go, sklep i innych "życiowych" i klimatycznych, tylko postawią na same poziomy "kosmiczne", to rzeczywiście będzie to kontynuacja PREYa z Naszym blondaskiem w roli głównej. Ma być super desgin leveli, wszechobecny humor (plakaty itp.), next-genowa grafika itp. Inaczej ja podziękuje. PS: A skąd wiadomo, że ten filmik to nie celowo przygotowany wałek przez ludzi z 3D Realms? Przecież mogli "na szybko" zrobić ekran tytułowy Duke'a i dać kawałek bety z PREYa 2, żeby się nie wydało, że DNF nie ma ?
Opublikowano 7 czerwca 200816 l możliwe, ale w jakim celu mieliby wkurzać graczy, którzy czekają od lat na jakiekolwiek informacje?
Opublikowano 7 czerwca 200816 l z tego samego powodu dla którego wrzucili niedawno nowy design świniaka-gliniarza - dla beki . widać, że goście mają dystans to całego tego hype'u na księcia.
Opublikowano 8 czerwca 200816 l Autor Ale ich argument był kapitalny: "too much World Of Warcraft" xDDD Ja tam ślepo wierze w DNF, ba, liczę że powinien pojawić się max w ciągu najbliższej dwulatki Trzeba im także przyznać, że jak wyjdzie, to będzie miał najlepszą kampanię reklamową wszechczasów, H3 to nic przy tym Edytowane 8 czerwca 200816 l przez Konar$ky
Opublikowano 10 maja 200915 l jak dla mnie to za(pipi)iscie się to prezentuje, mam nadzieje ze skonczą to kiedys (take two) i wydadzą z tymi levelami.
Opublikowano 10 maja 200915 l Moze dlatego ze w DN3d nie grales lub jak zagrales to pare razy w zyciu
Opublikowano 10 maja 200915 l Wielka szkoda jeśli nie wyjdzie bo nawet na tym filmiku zapowiadała się świetna jazda. Ktoś powinien wykupić licencję albo lepiej zebrać ludzi z 3DR i dokończyć dzieło.
Opublikowano 10 maja 200915 l Gra przecież ma właściciela, tylko zespół nad nią pracujący się posypał, spokojnie, tak na prawdę to rozpad 3DRealms raczej wyjdzie grze na dobre, ile to już się sr.ali z tą grą - 12 lat ? Take Two znajdzie nowego wykonawcę, który grę w końcu doprowadzi do końca, więc nie zdziwiłbym się jakby DNF ukazalo się za jakieś 2 lata. PS. Chyba bym jajo zniósł jakby M$ wykupił grę, dał ją Epic do zrobienia i wypuścił jako EX na X360 :-)
Opublikowano 10 maja 200915 l Owszem. Oby Take Two znalazlo jakis KOMPETENTNY zespol, ktorzy w koncu zfinalizuje prace nad DNF. I wreszcie bedzie mozna w nia zagrac, a nie-wieczne czekanie i obiecanki cacanki <_< Edytowane 10 maja 200915 l przez kant1983pl
Opublikowano 12 maja 200915 l fajne badziewie, 100 lat temu bym się zajarał, ktoś liczy na dobry tytuł?
Opublikowano 12 maja 200915 l Duke Nukem Forever niezle wyglada, nie spodziewalem sie, ze az tak dobrze. Widac, ze Engine jest calkiem dobry, sa ciekawe efekty, postacie fajnie sie ruszaja no i te teksty Duke'a. Miejmy nadzieje, ze gra znajdzie wydawce i bedziemy mogli zagrac w DNF. Dlaczego ta gra jeszcze nie wyszla ? Taki fajny projekt i do tego w duzym stopniu zrealizowany.
Opublikowano 12 maja 200915 l Plotki głoszą, że parę znanych firm licytowało/licytuje się o prawa do DNF, z Microsoftem na czele. Ale prawdopodobnie to tylko wymysł zdesperowanych fanów ;p Tak czy inaczej, jako fanka Duka, wciąż czekam... nie ta część to inna ed: ...coś za dużo tych wycieków 28 screenshotów i rozpiska fabuły Coś tu śmierdzi. Czyżby niespodzianka na E3? Edytowane 12 maja 200915 l przez selene