Scorp1on 8 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 fajne badziewie, 100 lat temu bym się zajarał, ktoś liczy na dobry tytuł? Przykladem badziewa jest Kane and Lynch ale pod kontem oprawy AV zas klimat, gadki, itp wynagradzalo slaba grafike czy dzwieki. Sam jestem fanem Duke'a i chetnie bym gre sprawdzil. Ostatnio Sony zrobilo tak ze wzielo prawa do nowego Ghostbustera (gra) z czego gra bedzie czasowym exl na PS3, wiec MS moze wezmie do niego prawa Cytuj
Poscok 10 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Na głównej stronie dzisiejszego "Metra" pisze "Nie będzie kontynuacji gry "Duke Nukem". Firma pracująca nad najnowsza odsłoną kultowej strzelanki zbankrutowała." Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Duke Nukem Forever niezle wyglada, nie spodziewalem sie, ze az tak dobrze. Widac, ze Engine jest calkiem dobry, sa ciekawe efekty, postacie fajnie sie ruszaja no i te teksty Duke'a. Miejmy nadzieje, ze gra znajdzie wydawce i bedziemy mogli zagrac w DNF. Dlaczego ta gra jeszcze nie wyszla ? Taki fajny projekt i do tego w duzym stopniu zrealizowany. Teksty i głos Duke ponadczasowe, nieśmiertelne. Tyle miesięcznie crapowatych-syfiastych gier wychodzi, a nie ma kasy producenta na takie perełki jak Duke czy choćby ostatnio wstrzymany Wiedźmin. Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 13 maja 2009 Opublikowano 13 maja 2009 wielka szkoda, kibicowałem tej grze. Jak już nawet jakiś duke wyjdzie, to pewnie będzie jak crash po sprzedaniu przez ND- bez klimatu Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 13 maja 2009 Opublikowano 13 maja 2009 A ja to kupie chocby bylo najwiekszym (pipi). Pamietam jak dzis pierwsze screeny w cd-action ;] Cytuj
Texz 670 Opublikowano 13 maja 2009 Opublikowano 13 maja 2009 Większość graczy wychodzi już z takiego założenia. Wydaje mi się, że producenci są tego świadomi, dlatego ta cała afera z zamykaniem 3d Realms i tym wysypem stuffu z gry Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 http://blogs.wsj.com/speakeasy/2010/09/03/controversial-long-awaited-duke-nukem-forever-will-finally-be-released/ -DNF jest na ukończeniu w Gearbox Software i zostanie wydany przez Take 2 -w grę można zagrać na odbywających się właśnie PAX -premiera w 2011 roku Always bet on Duke 8). Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Stream 2K z eventu Streaming Services , pokazywali gameplay, engine UE 2.5 lub 3, wyglada naprawde obiecujaco Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Matko jedyna! Tyle lat czekania, później robienia sobie jaj, a w końcu pożegnania się z tym tytułem. Szok! To jest news roku Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Z tego co widziałem to jest to co przygotowywało 3D Realms. Najważniejsze, że wyjdzie. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Najważniejsze, że gra w końcu wygląda jak tytuł z 2010 roku. Kto jak kto, ale Duke ma darmowy hype za wieloletnie obiecanki. Przy nim nawet Tusk jest malutki. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 A skąd wiesz jak wygląda ? Z tego streamu niewiele można zobaczyć odnośnie jakości wykonania. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Motyw z boiskiem i bossem do rozwalenia pokazał ładne shaderowe kałuże i krople deszczu załamujące widok i świetne tekstury podłoża. Zapewne do ostatecznej opinii trzeba jeszcze poczekać na pierwsze prawdziwe wideo, ale znając możliwości 2K to co zobaczyłem utwierdza mnie w przekonaniu, że nie odwalili fuszerki. Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 (edytowane) ITS TIME TO KICK ASS AND CHEW BUBBLE GUM hahaha, ciekawe czy gra jako tako obroni się gameplayem. edit: aha, to nie jest wersja na X360, tylko PC + pad od X360, czyli znowu walą w chu.ja Edytowane 3 września 2010 przez MaZZeo Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Nikt nie wali w (pipi)a. Zrobili standy bo tak lepszy dostęp jest i wszyscy wiedzą, że to wersja na PC, przecież tego nie ukrywają. Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Motyw z boiskiem i bossem do rozwalenia pokazał ładne shaderowe kałuże i krople deszczu załamujące widok i świetne tekstury podłoża. Zapewne do ostatecznej opinii trzeba jeszcze poczekać na pierwsze prawdziwe wideo, ale znając możliwości 2K to co zobaczyłem utwierdza mnie w przekonaniu, że nie odwalili fuszerki. No widzisz, ale np. Texz i pewnie inni myślą że to wersja na X360. Ciekaw jestem jak to wyglada na konsoli, z resztą to co widzę na streamie i tak jakoś nie robi wrażenia wielkiego. Ciekawe czy ta inwestycja sie oplaci, połowa ludzi moze siegnac po grę z czystej ciekawości "o co biega z tym DNF" Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 (edytowane) Jak gra będzie miodna i będzie miała klimat DN3D to biorę w dzień premiery nie ma bata Jutro pewnie będzie trailer na necie i może jakieś gameplay'e w znośnej jakości. Mogą być nawet z PC, co jak co, ale jesteśmy chyba w stanie ocenić ile da się z konsol wycisnąć. Edytowane 3 września 2010 przez donsterydo Cytuj
Texz 670 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Gdyby tą grę robiło 2K Czech można by mieć obawy o jakość wersji konsolowej, ale pepiki chyba tej gry nie ruszały co? Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 The trailer shows off Duke in fine form, giving alien ass with a variety of his best weapons, like the shrink ray, freeze ray, and devastator. It looks like the aliens Duke punished before are back ? and they are here for our women. This personal affront to Duke leads him on a mission to kill everything in his way, including a giant alien queen with three breasts. And in typical Duke fashion, after seeing the entirety of this tri-boobed enemy, the hero quips, "Hell, I'd still hit it." Będzie dobrze http://uk.xbox360.ign.com/articles/111/1118240p1.html Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 bedzie sie dzialo nie ma co teraz tylko trzeba trzymac kciuki, zeby nie zmarnowali potencjalu i udalo im sie zrobic klimat jak za czasow DN3D, ktore co jakis czas odswiezam na x'ie Cytuj
milekp 78 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 I kolejna gra, która bazuje na wspomnieniach graczy i wielkim, rozdmuchanym hype. A po wydaniu gry - stękanie jak zawsze Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Gearbox to musi być duże studio bo razem z Duke i Aliens robią teraz 4 gry z czego dwóch jeszcze nie znamy. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 (edytowane) Co niektórzy już sobie pogrywaja w demko http://www.gametrailers.com/video/pax-10-duke-nukem/704001 Edytowane 4 września 2010 przez Salwador Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi