Skocz do zawartości

Duke Nukem Forever

Konar.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Gearbox to musi być duże studio bo razem z Duke i Aliens robią teraz 4 gry z czego dwóch jeszcze nie znamy.

Nooo taak bardzo duże, szczególnie jak ujrzymy je ze średnią przerwą każdą co pięć lat

Edytowane przez Bushisan
Opublikowano

5 - użyto silników z Quake'a, Quake'a 2, Unreala, Unreala 2 i Unreala 3 (zdementowano plotki, że użyto kiedyś tego z Dooma 3). Jako gratis wolałbym wielki, paro częściowy making-off opowiadający o tworzeniu gry przez dekadę :lol:.

• Plusik 1
Opublikowano
Qr.w.a.c, kogo interesuje grafika?

mam identyczne zdanie : )

Jako gratis wolałbym wielki, paro częściowy making-off opowiadający o tworzeniu gry przez dekadę :lol:.

oj taki bajer + wcześniejsze wersje gry to było by coś, co by w choć malutkim stopniu wynagrodziło czekanie

z góry wiem, że gra będzie miała oceny w granicach 6-7, ale co mnie to. Po Mafii 2 też się pojechało a ja tam się jaram : )

• Plusik 1
  • 3 tygodnie później...
Gość donsterydo
Opublikowano

Dobre. Pewnie znowu grali na PC z interfejsem X360.

Końcówka kopie tyłek :D

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

ha ha, leżę! Dawno się tak nie uśmiałem, końcówka trailera powaliła mnie na posadzkę. Grę tak czy siak trzeba będzie kupić na premierę. Chociaż pokazane lokacje i akcje ślinotoku nie wywołują. Mam nadzieję że najlepsze, najbardziej szalone rzeczy nie zostaną pokazane przed premierą i gra będzie gnieść czaszkę.

Gość donsterydo
Opublikowano (edytowane)

MOC (pipi)A MOOOOOOOOOOOOOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Widać, że przestarzała technicznie (przynajmniej tak na filmiku wygląda), ale **uj z tym :)

Edytowane przez donsterydo
Opublikowano

hahaha... "12 fucking years, yea it should be"...Duke wymiata, mimo że graficznie wygląda staro to jego teksty wynagradzają wszystko.Mam nadzieję że jeszcze tylko grywalność była także dobra;)

Opublikowano
Chyba pod wzgledem wynikow sprzedazy, zreszta zobaczymy, lista fanow ksiecia jest ogromna a i sam fakt legendy, jaka owiany jest czas produkcji zacheca. Cholera, to chyba najdluzej wyczekiwana gra w histori gier (myle sie?). Osobiscie nie moge sie juz doczekac, licze na mase smaczkow pokroju interaktywnych gierek (bilard, flippery, moze jako bonus odpalony komp z oryginalnym epizodem z Duke Nukem 3D, to bylby piekny uklon w strone fanow) i bekowej rozgrywki w dobrym klimacie i swietnym replayability. W sumie, jestem niemal pewien - to nie moze sie nie udac, moga i grafike sknocic ale ma byc plynnie i z jajem z jakiego slynal oryginal. No i odzywki Dukea maja powrocic, czekam na stwierdzenie, ktore wejda do slownika. Muahahahaha!

No właśnie. Ta gra w tej chwili niczym się nie broni poza Duke'em i kultem kilkunastoletniego developingu.

Ja już wybrałem, łykam Bulletstorma, a Duke'a może kiedyś.

Opublikowano (edytowane)

biore w ciemno :) dawno sie tak nie usmialem, faktycznie troche odstaje graficznieale ale dla mnie nigdy grafika nie byla na pierwszym miejscu :)

i mysle ze zje bulletstorm na sniadanie :) oczywiscie bez spinki bo bulletstorm raczej tez wezme zreszta zobaczymy co demu zaprezentuje

Edytowane przez kubson
Gość donsterydo
Opublikowano

Ja tam czasem sobie odpalam trial DN3D na X360 i grafa mi nie przeszkadza bo tego klimatu nie da się podrobić i na to właśnie liczę w DNF, grafika to w tym przypadku kwestia co najwyżej trzeciorzędna.

MaZZeo: Między DNF i Bulletstorm są dwa miesiące odstępu, może dasz radę :) Trzeba być dobrej myśli.

Gość bigdaddy
Opublikowano

grafa w DNF nie jest najważniejsza bo gra nadrabia klimatem i humorem, Bulletstorm brutalny ale wydaje mi się bezpłciowy

Opublikowano

WRESZCIE!!!Pamiętam, jak kuzynek jeszcze w gimnazjum przyniósł gazetkę z pierwszymi doniesieniami o DNF - napaleni czekaliśmy i...czekaliśmy <_<.Mam nadzieję, że tym razem to już na serio i wreszcie będę mógł wywalić boss'owi kopniakiem w oko / ode(pipi)ać się do jego bebechów i potem kulturalnie oddać mocz w prywatnej publicznej toalecie:thumbsup:.Duke powracaj!

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...