szaden 228 Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 Wczoraj wpadłem do brata na piwko i słyszę od niego, że ma nowego Duke'a. Odpalił, otworzyliśmy browarki. Początek dość klimatyczny, ale potem już nie mogłem na to patrzeć. Grafika jest słaba i odbiega od dzisiejszych standardów, gierka lubi chrupnąć, a jak dla mnie coś takiego nie powinno występować w next genowych tytułach. Może i klimat daje radę, ale co z tego skoro co chwilę włączają się cutscenki- nienawidzę, kiedy ktoś przerywa mi rozgrywkę. Zawiodłem się no. Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 21 czerwca 2011 Opublikowano 21 czerwca 2011 (edytowane) Wyszło na xbox live dzisiaj demo DNF dla wszystkich (to które mieli pre-orderowcy Edytowane 21 czerwca 2011 przez JoZi Cytuj
Bandi 5 Opublikowano 22 czerwca 2011 Opublikowano 22 czerwca 2011 Gra ma kilka fajnych rozwiązań, ale to nie te co wspomniałeś - będę tolerancyjny i nie wypowiem się, co myślę o sterowaniu pojazdami w tej grze ;P Osobiście z jednej strony nie podobało mi się zmniejszanie postaci - bycie "figurką djuka" ale czasami było śmiesznie - skojarzenia z "szuflandją" Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 26 czerwca 2011 Opublikowano 26 czerwca 2011 Ilekroć czytam o "złym" sterowaniu pojazdami w DNF zastanawiam się o co chodzi? Jeździ to podobnie jak jeep zabawka z Halo czyli przyjemnie . Ja nie narzekam . Skręca i hamuje to ( małe i duże ) na komendę, dopalacz jest fachowy I użyteczny. Autka całkowicie do zaakceptowania w tym typie gry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi