Opublikowano 7 września 201014 l Gearbox to musi być duże studio bo razem z Duke i Aliens robią teraz 4 gry z czego dwóch jeszcze nie znamy. Nooo taak bardzo duże, szczególnie jak ujrzymy je ze średnią przerwą każdą co pięć lat Edytowane 7 września 201014 l przez Bushisan
Opublikowano 9 września 201014 l powinni dać jako gratis wszystkie wcześniejsze wersje DNF : ) orientuje się ktoś ile ich było? 3?
Opublikowano 9 września 201014 l 5 - użyto silników z Quake'a, Quake'a 2, Unreala, Unreala 2 i Unreala 3 (zdementowano plotki, że użyto kiedyś tego z Dooma 3). Jako gratis wolałbym wielki, paro częściowy making-off opowiadający o tworzeniu gry przez dekadę .
Opublikowano 9 września 201014 l http://www.gametrailers.com/video/pax-10-duke-nukem/70416 Edytowane 9 września 201014 l przez Salwador
Opublikowano 14 września 201014 l Qr.w.a.c, kogo interesuje grafika? mam identyczne zdanie : ) Jako gratis wolałbym wielki, paro częściowy making-off opowiadający o tworzeniu gry przez dekadę . oj taki bajer + wcześniejsze wersje gry to było by coś, co by w choć malutkim stopniu wynagrodziło czekanie z góry wiem, że gra będzie miała oceny w granicach 6-7, ale co mnie to. Po Mafii 2 też się pojechało a ja tam się jaram : )
Opublikowano 3 października 201014 l Dobre. Pewnie znowu grali na PC z interfejsem X360. Końcówka kopie tyłek
Opublikowano 21 stycznia 201114 l Nowy trailer cycki są, śmieszne akcje też, ale i tak nie ma szans to z Bulletstormem.
Opublikowano 21 stycznia 201114 l ha ha, leżę! Dawno się tak nie uśmiałem, końcówka trailera powaliła mnie na posadzkę. Grę tak czy siak trzeba będzie kupić na premierę. Chociaż pokazane lokacje i akcje ślinotoku nie wywołują. Mam nadzieję że najlepsze, najbardziej szalone rzeczy nie zostaną pokazane przed premierą i gra będzie gnieść czaszkę.
Opublikowano 21 stycznia 201114 l MOC (pipi)A MOOOOOOOOOOOOOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Widać, że przestarzała technicznie (przynajmniej tak na filmiku wygląda), ale **uj z tym Edytowane 21 stycznia 201114 l przez donsterydo
Opublikowano 21 stycznia 201114 l hahaha... "12 fucking years, yea it should be"...Duke wymiata, mimo że graficznie wygląda staro to jego teksty wynagradzają wszystko.Mam nadzieję że jeszcze tylko grywalność była także dobra;)
Opublikowano 21 stycznia 201114 l Chyba pod wzgledem wynikow sprzedazy, zreszta zobaczymy, lista fanow ksiecia jest ogromna a i sam fakt legendy, jaka owiany jest czas produkcji zacheca. Cholera, to chyba najdluzej wyczekiwana gra w histori gier (myle sie?). Osobiscie nie moge sie juz doczekac, licze na mase smaczkow pokroju interaktywnych gierek (bilard, flippery, moze jako bonus odpalony komp z oryginalnym epizodem z Duke Nukem 3D, to bylby piekny uklon w strone fanow) i bekowej rozgrywki w dobrym klimacie i swietnym replayability. W sumie, jestem niemal pewien - to nie moze sie nie udac, moga i grafike sknocic ale ma byc plynnie i z jajem z jakiego slynal oryginal. No i odzywki Dukea maja powrocic, czekam na stwierdzenie, ktore wejda do slownika. Muahahahaha! No właśnie. Ta gra w tej chwili niczym się nie broni poza Duke'em i kultem kilkunastoletniego developingu. Ja już wybrałem, łykam Bulletstorma, a Duke'a może kiedyś.
Opublikowano 21 stycznia 201114 l biore w ciemno dawno sie tak nie usmialem, faktycznie troche odstaje graficznieale ale dla mnie nigdy grafika nie byla na pierwszym miejscu i mysle ze zje bulletstorm na sniadanie oczywiscie bez spinki bo bulletstorm raczej tez wezme zreszta zobaczymy co demu zaprezentuje Edytowane 21 stycznia 201114 l przez kubson
Opublikowano 22 stycznia 201114 l Ja tam czasem sobie odpalam trial DN3D na X360 i grafa mi nie przeszkadza bo tego klimatu nie da się podrobić i na to właśnie liczę w DNF, grafika to w tym przypadku kwestia co najwyżej trzeciorzędna. MaZZeo: Między DNF i Bulletstorm są dwa miesiące odstępu, może dasz radę Trzeba być dobrej myśli.
Opublikowano 22 stycznia 201114 l grafa w DNF nie jest najważniejsza bo gra nadrabia klimatem i humorem, Bulletstorm brutalny ale wydaje mi się bezpłciowy
Opublikowano 22 stycznia 201114 l WRESZCIE!!!Pamiętam, jak kuzynek jeszcze w gimnazjum przyniósł gazetkę z pierwszymi doniesieniami o DNF - napaleni czekaliśmy i...czekaliśmy <_<.Mam nadzieję, że tym razem to już na serio i wreszcie będę mógł wywalić boss'owi kopniakiem w oko / ode(pipi)ać się do jego bebechów i potem kulturalnie oddać mocz w prywatnej publicznej toalecie:thumbsup:.Duke powracaj!
Opublikowano 22 stycznia 201114 l Po tym co widzialem dotychczas to zapowiada sie raczej srednio. Klimatu starego Duke'a jakos nie widze. Czekam ale nie obiecuje sobie zbyt wiele.
Opublikowano 11 lutego 201114 l Duke Nukem Balls of Steel Edition - Popiersie - Komiks - Kości do gry - Dwa żetony - Talia kart - Artbook w twardej oprawie Źródło: http://ppe.pl/news-5763-Duke_Nukem_ma_jaja_ze_stali.html Edytowane 11 lutego 201114 l przez donsterydo
Opublikowano 18 lutego 201114 l Duke Nuke Forever Balls of Steal Edition za 369,99 http://www.muve.pl/xbox-360/strzelaniny/duke-nukem-forever-balls-of-steel-edition-x360/1235
Opublikowano 20 lutego 201114 l http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/114&ch=1&sd=0?ep=114&ch=1&sd=0 Nie wiele nowego pokazali lecz sama wiadomość że gra będzie miała 14-16godzin zabawy mnie miło zaskakuje
Opublikowano 20 lutego 201114 l Nowy trailer http://www.youtube.com/watch?v=_5svP9Wu0nk cycki są, śmieszne akcje też, ale i tak nie ma szans to z Bulletstormem. Z bulletstormem to lego star wars ma nawet szanse dawno takiego szajsu nie widzialem, za to duke kopie dupsko szkoda tylko ze tyle trzeba bylo czekac
Opublikowano 24 marca 201114 l Data premiery... tak, tak, przełożona . Nowa to 10 czerwca (poprzednia 6 maja): http://www.eurogamer.net/articles/2011-03-24-gearbox-delays-duke-nukem-forever