genjuro 85 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 wymieraja ,czy nie wymieraja, powiem szczerze ze mnie po prostu znudzily i przesiadlem sie na- jak by to nazwac..."symulatory sportow walki". FN4 co prawda nie przypadl mi do gustu, ale UFC2009 Undisputed jak najbardziej (czekam co pokaza chlopaki z EA). Znalazlem w tych grach to czego mi brakowalo w tradycyjnych bitkach - emocje, balans i podejscie do walki (techniki itd.) w sposob najblizszy realizmowi. Jak wyjdzie Tekken 6 i bede mial sposobnosc przetestowac, to czemu nie? ale mysle ze w tym gatunku gier, objalem juz inny kierunek drogi i chyba tak zostanie... Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 wymieraja ,czy nie wymieraja, powiem szczerze ze mnie po prostu znudzily i przesiadlem sie na- jak by to nazwac..."symulatory sportow walki". FN4 co prawda nie przypadl mi do gustu, ale UFC2009 Undisputed jak najbardziej (czekam co pokaza chlopaki z EA). Znalazlem w tych grach to czego mi brakowalo w tradycyjnych bitkach - emocje, balans i podejscie do walki (techniki itd.) w sposob najblizszy realizmowi. Jak wyjdzie Tekken 6 i bede mial sposobnosc przetestowac, to czemu nie? ale mysle ze w tym gatunku gier, objalem juz inny kierunek drogi i chyba tak zostanie... Racja UFC to najlepsza bijatyka Tylko co do jednego się nie zgodzę, balansu to tam niema niestety Ale w sumie to dopiero pierwsza część, więc teraz może być już tylko lepiej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi