Opublikowano 3 stycznia 200817 l Ogólnie to po pokazaniu tego trailera postawili sobie wysoką poprzeczke choćby w przypadku fanów Naruto, największym bólem będzie to jeżeli właśnie nie będzie Japońskiego VA(bo VA z USA jest do bani...) o reszte się nie martwie bo jak widać nie zamierzają wydać crapa (chociażby styl walki Naruto dokładnie taki sam jak w Anime i nie ma zmyślionych, no przynajmniej na tym trailerze ich nie widać :->). Na co licze to dokładnie rozległe tereny do zlukania czyli żeby można dojśc na luzach do Suna Gakure przykładowo, no i dzięki płytkom Blu-Ray aby było sporo fajnych wstawek na silniku gry
Opublikowano 3 stycznia 200817 l Ja i tak kupie tą gre, nawet gdyby była crapem ! (ale wcale w to nie wierzę imo), dla mnie to dar od Boga że taki tytuł wyjdzie na PS3, chyba po prostu za mało na tej konsoli Japońszczyzny, w ogóle w dzisiejszych current genach cosik jej mało (aż człowieka bierze żal że PS2 opchnął ;().
Opublikowano 5 stycznia 200817 l http://pl.youtube.com/watch?v=78LjKU8Zy28 - jeszcze lepsza jakość trailera (watchout - dziwnie się ładuje). IMO zanosi się killer, przecież to wygląda i jest animowane jak kropka w kropkę walki z anime ;D Ciekawe czy jakiekolwiek szanse są, aby to w tym roku wyszło Data w podtytule jest przyjemna, ale marzec i grudzień to wciąż ten samo rok
Opublikowano 5 stycznia 200817 l Ta gra wygląda genialnie, normalnie w 110% jak anime. Żeby się nie okazało że Naruto będzie lepsze niż Tekken6 hehe .
Opublikowano 5 stycznia 200817 l Wątpie by porównywanie tego do Tekkena ma jakikolwiek sens, Naruto zapowiada się raczej na typowego TPP (nie będzie tych ,,Tekkenowych" ujęć w walce jak w przypadku Xboxowego Rise of The Ninja). Cholewa już 2008, daliby jakieś nowe tapety, trailery .
Opublikowano 6 stycznia 200817 l Wątpie by porównywanie tego do Tekkena ma jakikolwiek sens, Naruto zapowiada się raczej na typowego TPP (nie będzie tych ,,Tekkenowych" ujęć w walce jak w przypadku Xboxowego Rise of The Ninja). Cholewa już 2008, daliby jakieś nowe tapety, trailery . Stwierdzenie "Project begins 2008" nasuwa mi niemiłe skojarzenia z rozpoczęciem prac No ale git, nvm, może jednak coś dadzą. Chociaż nawet strona gry wygląda... raczkująco :baby:
Opublikowano 6 stycznia 200817 l Racja gra jeszcze nie jest skończona a sam trailer który widzieliśmy narazie mało nam mówi więc można spodziewać sie wszystkiego
Opublikowano 13 lutego 200817 l Skany: 1 2 No to mamy 100% dowód że akcja gry będzie pokazana do końca uniwersum Naruto. Edytowane 13 lutego 200817 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 12 kwietnia 200816 l okej panowie, screeny w HD. Z tego co widze to właśnie panowie osiągnięto 100% jakość wizualną zgodną z kreskówką jeśli chodzi o wykonanie postaci pociągniętych cell shadingiem. Screeny są prześliczne a postacie po raz pierwszy chyba w jakiejkolwiek grze NAPRAWDĘ wyglądają jak wyjęte z kreskówki. Zresztą lukajcie: http://www.gamersyde.com/news_6301_en.html
Opublikowano 12 kwietnia 200816 l Wygląd postaci - REWELACJA Otoczenie też wygląda świetnie... choć mogliby je też pociągnąć cell-shadingiem Mam nadzieję że Dragon Balle na PS3 też osiągną taki poziom wizualny
Opublikowano 12 kwietnia 200816 l Kurcze gdyby otoczenie było w cell shading to by nie dało się tego odróżnić od tego anime.Wykonanie postaci genialne.
Opublikowano 13 kwietnia 200816 l Od siebie dodam - ..... O K**** !!!!...... (Ten screen z pięścią Naruto walnąłem se na tapetke ), wygląda na to że gra będzie miała podtytuł Ultimate Ninja Storm .
Opublikowano 16 kwietnia 200816 l kolejny news- tym razem mamy trailer, gdzie pokazują raczej gameplay, który wygląda... jeszcze LEPIEJ niż zaprezentowane jakiś czas temu screeny. Animacja postaci jest kosząca i bije na głowę wszystko co dane nam było widzieć- włącznie z nowym DBZ na czele. To jest właśnie cell-shading nowej generacji. http://www.ps3site.pl/naruto-w-ruchu/
Opublikowano 16 kwietnia 200816 l Odliczanie. Wszedłem na stronę pokazaną w trailerze. To odliczanie do otwarcia strony, nowego traileru, czy dema? Chyba nie premiera W każdym bądź razie to już za 2 godziny!
Opublikowano 16 kwietnia 200816 l Ja myśle, że to raczej odliczanie do otwarcia strony:P. Żeczywiście można śmiało stwierdzić, że gra wygląda niemal identycznie jak anime:P
Opublikowano 16 kwietnia 200816 l Fakt graficznie to rewelka, ale okaże się w praktyce jak to wszystko hula.
Opublikowano 16 kwietnia 200816 l Tylko się zdołowałem po tym trailerze, liczyłem na przygodówke ala Rise of Ninja, a to mi wygląda na kolejną bijatykę, mylę się? Oby do diabła!
Opublikowano 16 kwietnia 200816 l Odliczanie na oficjalnej stronie dobieglo konca. Wpisujac kod: tiger-tiger-dragon mamy dostep do trailera, nowych screenow oraz informacji odnosnie gry PS. Kod sam odkrylem, ale mozliwe ze sa tez inne, udostepniajace co innego Edytowane 16 kwietnia 200816 l przez bebbop
Opublikowano 16 kwietnia 200816 l Mnie także lekko niepokoi to, że jak narazie nie pokazano eksploracji a'la Rise of The Ninja, poza tym sam fakt że tytuł gry to Ultimate Ninja (seria bijatyk) Storm, i to co można przeczytać w dziale ,,features" na stronie podanej powyżej (poczytajcie zresztą sami).
Opublikowano 16 kwietnia 200816 l Efekty przy atakach to istna miazga. Gdybym miał PS3, pewnie bym się skusił.
Opublikowano 16 kwietnia 200816 l Trailer niszczy toż to wygląda jak anime . Jest tam mowa o trybie przygody ale będzie na pewno tego mniej niż w Rise . Mam nadzieje że dodadzą online i ciekawi mnie team dream squad ma ktoś jakiś pomysł? może będzie można układać swoje drużyny ? Drużyna "Hevira ":Naruto , Shino , Sasuke prowadzący Kakashi yeah !
Opublikowano 16 kwietnia 200816 l Cóż, gre robią Japończycy, więc myślę że pojawi się przynajmniej coś takiego, jak dialogi w stylu drama cd (gry ,,opowiadaniowe" popularne in Japan).
Opublikowano 16 kwietnia 200816 l Mnie także lekko niepokoi to, że jak narazie nie pokazano eksploracji a'la Rise of The Ninja, poza tym sam fakt że tytuł gry to Ultimate Ninja (seria bijatyk) Storm, i to co można przeczytać w dziale ,,features" na stronie podanej powyżej (poczytajcie zresztą sami). Moze bedzie cos na ksztalt eksploracji gdyz w features wspominaja o "Discover A Brand New Mission Based Adventure Mode". Warto rowniez przyjrzec sie dokladnie screenom, gdzie mozemy ujrzec Naruto walczacego z Gaara, ktory ulegl transformacji. Taka walka raczej pojawi sie tylko w Adventure Mode