chrno-x 901 Opublikowano 3 stycznia 2008 Opublikowano 3 stycznia 2008 Ogólnie to po pokazaniu tego trailera postawili sobie wysoką poprzeczke choćby w przypadku fanów Naruto, największym bólem będzie to jeżeli właśnie nie będzie Japońskiego VA(bo VA z USA jest do bani...) o reszte się nie martwie bo jak widać nie zamierzają wydać crapa (chociażby styl walki Naruto dokładnie taki sam jak w Anime i nie ma zmyślionych, no przynajmniej na tym trailerze ich nie widać :->). Na co licze to dokładnie rozległe tereny do zlukania czyli żeby można dojśc na luzach do Suna Gakure przykładowo, no i dzięki płytkom Blu-Ray aby było sporo fajnych wstawek na silniku gry Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 stycznia 2008 Opublikowano 3 stycznia 2008 Ja i tak kupie tą gre, nawet gdyby była crapem ! (ale wcale w to nie wierzę imo), dla mnie to dar od Boga że taki tytuł wyjdzie na PS3, chyba po prostu za mało na tej konsoli Japońszczyzny, w ogóle w dzisiejszych current genach cosik jej mało (aż człowieka bierze żal że PS2 opchnął ;(). Cytuj
Sephirath 0 Opublikowano 5 stycznia 2008 Opublikowano 5 stycznia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=78LjKU8Zy28 - jeszcze lepsza jakość trailera (watchout - dziwnie się ładuje). IMO zanosi się killer, przecież to wygląda i jest animowane jak kropka w kropkę walki z anime ;D Ciekawe czy jakiekolwiek szanse są, aby to w tym roku wyszło Data w podtytule jest przyjemna, ale marzec i grudzień to wciąż ten samo rok Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 5 stycznia 2008 Opublikowano 5 stycznia 2008 Ta gra wygląda genialnie, normalnie w 110% jak anime. Żeby się nie okazało że Naruto będzie lepsze niż Tekken6 hehe . Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 stycznia 2008 Opublikowano 5 stycznia 2008 Wątpie by porównywanie tego do Tekkena ma jakikolwiek sens, Naruto zapowiada się raczej na typowego TPP (nie będzie tych ,,Tekkenowych" ujęć w walce jak w przypadku Xboxowego Rise of The Ninja). Cholewa już 2008, daliby jakieś nowe tapety, trailery . Cytuj
Sephirath 0 Opublikowano 6 stycznia 2008 Opublikowano 6 stycznia 2008 Wątpie by porównywanie tego do Tekkena ma jakikolwiek sens, Naruto zapowiada się raczej na typowego TPP (nie będzie tych ,,Tekkenowych" ujęć w walce jak w przypadku Xboxowego Rise of The Ninja). Cholewa już 2008, daliby jakieś nowe tapety, trailery . Stwierdzenie "Project begins 2008" nasuwa mi niemiłe skojarzenia z rozpoczęciem prac No ale git, nvm, może jednak coś dadzą. Chociaż nawet strona gry wygląda... raczkująco :baby: Cytuj
PiekielnyZ 6 Opublikowano 6 stycznia 2008 Opublikowano 6 stycznia 2008 Racja gra jeszcze nie jest skończona a sam trailer który widzieliśmy narazie mało nam mówi więc można spodziewać sie wszystkiego Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 (edytowane) Skany: 1 2 No to mamy 100% dowód że akcja gry będzie pokazana do końca uniwersum Naruto. Edytowane 13 lutego 2008 przez Dr.Czekolada Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 okej panowie, screeny w HD. Z tego co widze to właśnie panowie osiągnięto 100% jakość wizualną zgodną z kreskówką jeśli chodzi o wykonanie postaci pociągniętych cell shadingiem. Screeny są prześliczne a postacie po raz pierwszy chyba w jakiejkolwiek grze NAPRAWDĘ wyglądają jak wyjęte z kreskówki. Zresztą lukajcie: http://www.gamersyde.com/news_6301_en.html Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Wygląd postaci - REWELACJA Otoczenie też wygląda świetnie... choć mogliby je też pociągnąć cell-shadingiem Mam nadzieję że Dragon Balle na PS3 też osiągną taki poziom wizualny Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Kurcze gdyby otoczenie było w cell shading to by nie dało się tego odróżnić od tego anime.Wykonanie postaci genialne. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Od siebie dodam - ..... O K**** !!!!...... (Ten screen z pięścią Naruto walnąłem se na tapetke ), wygląda na to że gra będzie miała podtytuł Ultimate Ninja Storm . Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 kolejny news- tym razem mamy trailer, gdzie pokazują raczej gameplay, który wygląda... jeszcze LEPIEJ niż zaprezentowane jakiś czas temu screeny. Animacja postaci jest kosząca i bije na głowę wszystko co dane nam było widzieć- włącznie z nowym DBZ na czele. To jest właśnie cell-shading nowej generacji. http://www.ps3site.pl/naruto-w-ruchu/ Cytuj
Montinek 0 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Odliczanie. Wszedłem na stronę pokazaną w trailerze. To odliczanie do otwarcia strony, nowego traileru, czy dema? Chyba nie premiera W każdym bądź razie to już za 2 godziny! Cytuj
Dawid-kun 3 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Ja myśle, że to raczej odliczanie do otwarcia strony:P. Żeczywiście można śmiało stwierdzić, że gra wygląda niemal identycznie jak anime:P Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Lepiej bo będziemy mogli w nią ingerować Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Fakt graficznie to rewelka, ale okaże się w praktyce jak to wszystko hula. Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Tylko się zdołowałem po tym trailerze, liczyłem na przygodówke ala Rise of Ninja, a to mi wygląda na kolejną bijatykę, mylę się? Oby do diabła! Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 (edytowane) Odliczanie na oficjalnej stronie dobieglo konca. Wpisujac kod: tiger-tiger-dragon mamy dostep do trailera, nowych screenow oraz informacji odnosnie gry PS. Kod sam odkrylem, ale mozliwe ze sa tez inne, udostepniajace co innego Edytowane 16 kwietnia 2008 przez bebbop Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Mnie także lekko niepokoi to, że jak narazie nie pokazano eksploracji a'la Rise of The Ninja, poza tym sam fakt że tytuł gry to Ultimate Ninja (seria bijatyk) Storm, i to co można przeczytać w dziale ,,features" na stronie podanej powyżej (poczytajcie zresztą sami). Cytuj
SzC 0 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Efekty przy atakach to istna miazga. Gdybym miał PS3, pewnie bym się skusił. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Trailer niszczy toż to wygląda jak anime . Jest tam mowa o trybie przygody ale będzie na pewno tego mniej niż w Rise . Mam nadzieje że dodadzą online i ciekawi mnie team dream squad ma ktoś jakiś pomysł? może będzie można układać swoje drużyny ? Drużyna "Hevira ":Naruto , Shino , Sasuke prowadzący Kakashi yeah ! Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Cóż, gre robią Japończycy, więc myślę że pojawi się przynajmniej coś takiego, jak dialogi w stylu drama cd (gry ,,opowiadaniowe" popularne in Japan). Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Mnie także lekko niepokoi to, że jak narazie nie pokazano eksploracji a'la Rise of The Ninja, poza tym sam fakt że tytuł gry to Ultimate Ninja (seria bijatyk) Storm, i to co można przeczytać w dziale ,,features" na stronie podanej powyżej (poczytajcie zresztą sami). Moze bedzie cos na ksztalt eksploracji gdyz w features wspominaja o "Discover A Brand New Mission Based Adventure Mode". Warto rowniez przyjrzec sie dokladnie screenom, gdzie mozemy ujrzec Naruto walczacego z Gaara, ktory ulegl transformacji. Taka walka raczej pojawi sie tylko w Adventure Mode Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi