Skocz do zawartości

Naruto

chrno-x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie to po pokazaniu tego trailera postawili sobie wysoką poprzeczke choćby w przypadku fanów Naruto, największym bólem będzie to jeżeli właśnie nie będzie Japońskiego VA(bo VA z USA jest do bani...) o reszte się nie martwie bo jak widać nie zamierzają wydać crapa (chociażby styl walki Naruto dokładnie taki sam jak w Anime i nie ma zmyślionych, no przynajmniej na tym trailerze ich nie widać :->). Na co licze to dokładnie rozległe tereny do zlukania czyli żeby można dojśc na luzach do Suna Gakure przykładowo, no i dzięki płytkom Blu-Ray aby było sporo fajnych wstawek na silniku gry :(

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja i tak kupie tą gre, nawet gdyby była crapem ! (ale wcale w to nie wierzę imo), dla mnie to dar od Boga że taki tytuł wyjdzie na PS3, chyba po prostu za mało na tej konsoli Japońszczyzny, w ogóle w dzisiejszych current genach cosik jej mało (aż człowieka bierze żal że PS2 opchnął ;().

Opublikowano

http://pl.youtube.com/watch?v=78LjKU8Zy28 - jeszcze lepsza jakość trailera (watchout - dziwnie się ładuje).

IMO zanosi się killer, przecież to wygląda i jest animowane jak kropka w kropkę walki z anime ;D

Ciekawe czy jakiekolwiek szanse są, aby to w tym roku wyszło :( Data w podtytule jest przyjemna, ale marzec i grudzień to wciąż ten samo rok :D

Opublikowano
Wątpie by porównywanie tego do Tekkena ma jakikolwiek sens, Naruto zapowiada się raczej na typowego TPP (nie będzie tych ,,Tekkenowych" ujęć w walce jak w przypadku Xboxowego Rise of The Ninja). Cholewa już 2008, daliby jakieś nowe tapety, trailery :( .

Stwierdzenie "Project begins 2008" nasuwa mi niemiłe skojarzenia z rozpoczęciem prac :D No ale git, nvm, może jednak coś dadzą. Chociaż nawet strona gry wygląda... raczkująco :baby:

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

okej panowie, screeny w HD. Z tego co widze to właśnie panowie osiągnięto 100% jakość wizualną zgodną z kreskówką jeśli chodzi o wykonanie postaci pociągniętych cell shadingiem. Screeny są prześliczne a postacie po raz pierwszy chyba w jakiejkolwiek grze NAPRAWDĘ wyglądają jak wyjęte z kreskówki.

Zresztą lukajcie:

http://www.gamersyde.com/news_6301_en.html

Opublikowano

Wygląd postaci - REWELACJA

Otoczenie też wygląda świetnie... choć mogliby je też pociągnąć cell-shadingiem ;)

Mam nadzieję że Dragon Balle na PS3 też osiągną taki poziom wizualny :P

Opublikowano

kolejny news- tym razem mamy trailer, gdzie pokazują raczej gameplay, który wygląda... jeszcze LEPIEJ niż zaprezentowane jakiś czas temu screeny.

Animacja postaci jest kosząca i bije na głowę wszystko co dane nam było widzieć- włącznie z nowym DBZ na czele. To jest właśnie cell-shading nowej generacji.

http://www.ps3site.pl/naruto-w-ruchu/

Opublikowano (edytowane)

Odliczanie na oficjalnej stronie dobieglo konca.

Wpisujac kod: tiger-tiger-dragon mamy dostep do trailera, nowych screenow oraz informacji odnosnie gry :P

PS. Kod sam odkrylem, ale mozliwe ze sa tez inne, udostepniajace co innego :D

Edytowane przez bebbop
Opublikowano

Trailer niszczy toż to wygląda jak anime . Jest tam mowa o trybie przygody ale będzie na pewno tego mniej niż w Rise . Mam nadzieje że dodadzą online i ciekawi mnie team dream squad ma ktoś jakiś pomysł? może będzie można układać swoje drużyny ? Drużyna "Hevira ":Naruto , Shino , Sasuke prowadzący Kakashi yeah !

Opublikowano
Mnie także lekko niepokoi to, że jak narazie nie pokazano eksploracji a'la Rise of The Ninja, poza tym sam fakt że tytuł gry to Ultimate Ninja (seria bijatyk) Storm, i to co można przeczytać w dziale ,,features" na stronie podanej powyżej (poczytajcie zresztą sami).

Moze bedzie cos na ksztalt eksploracji gdyz w features wspominaja o "Discover A Brand New Mission Based Adventure Mode". Warto rowniez przyjrzec sie dokladnie screenom, gdzie mozemy ujrzec Naruto walczacego z Gaara, ktory ulegl transformacji. Taka walka raczej pojawi sie tylko w Adventure Mode :D