Skocz do zawartości

Unreal Tournament III

karol885

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ojejku interesuj sie troche. Przeciez cala spolecznosc UT o tym trabi. Dziwi mnie, ze nic o tym nie slyszales. Otoz CORE PACKAGE jest to w tym momencie niesciagalny... patch_dodatek. Spowodowane jest to tym iz w chwili obecnej gracze posiadajacy wersje UTIII PAL nie pograja z tymi, ktorzy maja NTSC i na odwrot oczywiscie.

To nawet nie jest glupie to jest szczyt!! Zaplacilismy pieniadze, a EPIC pluje nam w twarz i nic sobie z tego nie robi. Pozostaje czekac bo juz nawet apelacje na ich forum koncza sie kasowaniem postow i banem kont...

Opublikowano
Może jakaś mała ustawka w niedziele wieczorem. Wersja już teraz nie ma znaczenia.

Co ty tak wczoraj pojawiales sie i znikales:)tak za(pipi)iscie przegrywales:))))szloda ze nie ma wiecej chetnych na jakas wieksza gre....

Opublikowano

Ja prawie zawsze moge grac..1vs1 to zamula czym wiecej osob tym lepiej.Nie wiem czy bylo tu o tym mowione ale mapka Flat wars jest naprawde bardzo interesujaca polecam sprawdzic lodowke nie wiezylem wlasnym oczom.

Opublikowano
Ja prawie zawsze moge grac..1vs1 to zamula czym wiecej osob tym lepiej.Nie wiem czy bylo tu o tym mowione ale mapka Flat wars jest naprawde bardzo interesujaca polecam sprawdzic lodowke nie wiezylem wlasnym oczom.

1vs1 nie zamula. Tam trzeba miec skilla a nie strzelac na pale liczac ze cos trafisz...

Opublikowano

No wprawdzie racja ale za(pipi)ista rzeznia jest przy duzej ilosci osob a ja to w tej grze kocham jeszcze przy odpowiednich modach.Ja moge zagrac 1vs1 nie widze problemu tylko ja widzialem ze ty to rzeznik jestes jeszcze mi odbieresz checi do gry:)Fajnie by bylo zagrac wieksza ekipom CTF.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem za :) mysle ze zasady CG beda dobre: 10 minut, 15 fragow, jeden mecz to 3 mapy, super pickups off

Mapy do dueli to:

Sentinel

Rising sun

Biohazard

Diesel

Fearless