Skocz do zawartości

Unreal Tournament III

karol885

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja moge powiedziec jedno adamcky i adi dyskutujecie z osobami ktorzy zagrali w unreala 3 razy dostali ostre baty i wyrobyli sobie opinie o grze a tak naprawde nie maja pojecia tylko im sie wydaje ze maja:) dyskusja naprawde nie ma sensu.

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

graja jeszcze ludzie. Dobre serwery znajdziesz glownie wieczorem i w nocy

A skilla trzeba miec duzego, to najbardziej skillowy FPP na PS3. Poziom teraz jest wysoki wiec z poczatku ciezko ci bedzie nadazyc

Opublikowano
graja jeszcze ludzie. Dobre serwery znajdziesz glownie wieczorem i w nocy

A skilla trzeba miec duzego, to najbardziej skillowy FPP na PS3. Poziom teraz jest wysoki wiec z poczatku ciezko ci bedzie nadazyc

Bez problemu nadrobię jak będę grać myszką i klawą. Całe życie grałem w Unreala, wiem na czym to polega.

Opublikowano
A jak jest z modami do UT3 na PS3, jakieś fajne wyszły, ludzie grają na custom mapkach?

www.ut3mod.com - tu jest troche chociaz nie wszystkie

a na customach graja, napewno mniej ludzi niz na normalnych ale jesli wiesz kto co i gdzie to znajdziesz mecz (szczegolnie na CPM1a, mapie do dueli z Q3)

Opublikowano
No kurczaki strasznie pusto, kilkanaście serwerów deathmatch z czego większość pusta...

No nie jest najlepiej, ale jest lepiej niz bylo i jest lepiej nizna Xa.tam prawie nikt juz w to nie gra, a na ps3 tez w sumie nie za wiele;] Musisz grac ustawiane mecze.To jedyny sposob na gre na wysokim poziomie, bez lagow

Opublikowano (edytowane)

Fajnie się pogrywa, ale wydawało mi się, że taka jedna osoba musiała grać na FragFX, bo poruszała się znacznie inaczej niż inne...

Właśnie jak to jest z tego typu urządzeniami, są one blokowane, czy psują grę innym?

Edytowane przez ArturNOW
Opublikowano

jak sie poruszal? :D Bo nie wiem co moglo wywolac u ciebie podejrzenia o fraga :)

Fraga nie zablokujesz w zadnej grze bo konsola wykrywa go jako zwykly kontroler

Mi nie przeszkadza granie w UT z ludzmi grajacymi na myszy, niech sobie graja na czym chca

Jakby ktos chcial to zapraszam na 1on1 bo mi sie nudzi, nie ma w co grac bo Res 2 to sredniak (przynajmniej ta beta ale watpie zeby w pelnej wersji byly jakies drastyczne zmiany)

Opublikowano

Ja lata temu grałem strasznie dużo w UT na kompie i potrafie rozpoznać styl poruszania się osoby, która gra myszką. A może nie doceniam gry na padzie ;-)

No nie wiem, jak na razie gram tylko na padzie, pewnie niedługo sobie podłącze myszkę i klawiaturę i wbiję się na serwery myszkowate, żeby zobaczyć jak się tam gra.

Przed kupnem gry na PS3, pograłem w demo na PC i tam snajperką bez z bliżenia w ferworze walki headshoty waliłem, na padzie raczej omijam bronie jednostrzałowe, ale Ps3 mam niecały rok, a wcześniej miałem trochę GC i tak jestem ździwiony, że na padzie mi idzie seseseeee

Opublikowano

No stary nie poddawaj sie. Graj sumiennie na padzie, probuj swoich sil tez snajpa i shock riflem a zobaczysz, ze na padzie mozna naprawde duzo. I tak jak pisze Adi- nie przeszkadzaja mi ludzie grajacy na klawach lub fragFXach. Jak spotkasz jakiegos lepszego sku*wysyna to poprostu musisz go roz*ierdolic, a nie zastanawiac sie na czym to on gra (wulgaryzmy wstawione w celu podkreslenia wypowiedzi)

Opublikowano (edytowane)

Ja tam się za bardzo nie przejmuje, a jak ktoś gra na klawie i myszy to na serwerach zwykłych ma je zablokowane, ale tego FragFxa nie. Szkoda tylko, że firma SONY nic nie robi, by ukrucić psucie gry innym. Co tam gra jest świetna i jak kogoś nie stać na uczciwe pojedynki jego sprawa. Ja tam gram na padzie i trenuje dalej w wolnych chwilach czyli raz na tydzien ;-)

A tak off-topic, kurcze jakby ktoś zrobił Total Conversion Unreal 1 w postaci moda...

A jak macie ustawione pady: sensitivity itp? przyciski?

Edytowane przez ArturNOW
Opublikowano

Nie pamietam zbytnio jak bylo defaultowo, ale mam sens. na 11, turning spped na 6. Skok pod R3, gadanie przez HSa mialem pod L3, ale odkad ludzie odkryli sposob na nietrzymanie przycisku podczas rozmowy,zmienilem z powrotem na strzalke w prawo, poniewaz pod L3 czasami wylaczalem przypadkiem ta funkcje.

Dodatkokwo wyrzucilem best weapon- moim zdaniem zupelnie zbedny klawisz, bo to tylko od sytuacji i miejsca zalezy jaka bron jest najlepsza.

• 5 tygodni później...