Opublikowano 12 marca 200817 l A macie wersje EU ?? Szukam Kgoso z kima mozna pograc... podajcie ID...
Opublikowano 12 marca 200817 l Kukles-PL (ja mam NAT3 wiec jesli tez masz NAT3 mozemy nie pograc na naszych hostach) Adi_INSANE_PL Edytowane 12 marca 200817 l przez Kukles
Opublikowano 12 marca 200817 l Jak chcecie pograc to dodawajcie Kuklesa i mnie (Adi_INSANE_PL) do listy. Tylko dodawajcie w UT nie na PSN bo juz nie mam miejsca. Mamy wersje EU
Opublikowano 17 marca 200817 l Moze ktoś podać link do dodatku " CORE " , jak próbuje pograć online to wyskakuje komunikat - musisz mieć CORE(czy jakos tak). Mam wersje usa.
Opublikowano 17 marca 200817 l Ojejku interesuj sie troche. Przeciez cala spolecznosc UT o tym trabi. Dziwi mnie, ze nic o tym nie slyszales. Otoz CORE PACKAGE jest to w tym momencie niesciagalny... patch_dodatek. Spowodowane jest to tym iz w chwili obecnej gracze posiadajacy wersje UTIII PAL nie pograja z tymi, ktorzy maja NTSC i na odwrot oczywiscie. To nawet nie jest glupie to jest szczyt!! Zaplacilismy pieniadze, a EPIC pluje nam w twarz i nic sobie z tego nie robi. Pozostaje czekac bo juz nawet apelacje na ich forum koncza sie kasowaniem postow i banem kont...
Opublikowano 18 marca 200817 l przez 3 tygodnie ps3 mi sie servisowalo i troche zaniedbalem sprawdzanie newsow etc. na temat ut3. w przyszlosci sie to juz nie powtorzy. No chyba ze znowu ps3 mi (pipi)nie.
Opublikowano 18 marca 200817 l Krótko i na temat Psn id: metralpl wersja usa. jak i równeż od jutra powinienem być na serwerach us, kto chce to proszę mnie dodać
Opublikowano 22 marca 200817 l Może jakaś mała ustawka w niedziele wieczorem. Wersja już teraz nie ma znaczenia.
Opublikowano 23 marca 200817 l Może jakaś mała ustawka w niedziele wieczorem. Wersja już teraz nie ma znaczenia. Ja chetnie zagram.
Opublikowano 29 marca 200817 l Może jakaś mała ustawka w niedziele wieczorem. Wersja już teraz nie ma znaczenia. Co ty tak wczoraj pojawiales sie i znikales:)tak za(pipi)iscie przegrywales:))))szloda ze nie ma wiecej chetnych na jakas wieksza gre....
Opublikowano 30 marca 200817 l Ja moge zawsze grac. Najchetniej 1vs1 ale reszta tez moze byc. Dodawajcie mnie w UT- Adi_INSANE_PL
Opublikowano 30 marca 200817 l Ja prawie zawsze moge grac..1vs1 to zamula czym wiecej osob tym lepiej.Nie wiem czy bylo tu o tym mowione ale mapka Flat wars jest naprawde bardzo interesujaca polecam sprawdzic lodowke nie wiezylem wlasnym oczom.
Opublikowano 30 marca 200817 l Ja prawie zawsze moge grac..1vs1 to zamula czym wiecej osob tym lepiej.Nie wiem czy bylo tu o tym mowione ale mapka Flat wars jest naprawde bardzo interesujaca polecam sprawdzic lodowke nie wiezylem wlasnym oczom. 1vs1 nie zamula. Tam trzeba miec skilla a nie strzelac na pale liczac ze cos trafisz...
Opublikowano 30 marca 200817 l No wprawdzie racja ale za(pipi)ista rzeznia jest przy duzej ilosci osob a ja to w tej grze kocham jeszcze przy odpowiednich modach.Ja moge zagrac 1vs1 nie widze problemu tylko ja widzialem ze ty to rzeznik jestes jeszcze mi odbieresz checi do gry:)Fajnie by bylo zagrac wieksza ekipom CTF.
Opublikowano 18 kwietnia 200816 l Miśki może jakiś mały forumowy turniej hostem się zajmę ok 6 Mbs upa. Tylko potrzeba chętnych wymyślić reguły wybrać mapy itp. Ktoś się pisze?
Opublikowano 18 kwietnia 200816 l Jestem za mysle ze zasady CG beda dobre: 10 minut, 15 fragow, jeden mecz to 3 mapy, super pickups off Mapy do dueli to: Sentinel Rising sun Biohazard Diesel Fearless
Opublikowano 19 kwietnia 200816 l Ja sie tez pisze!!Moze jeszcze zapodamy jakas z dodatkowych mapek np Nowhere Tiberium Necore.
Opublikowano 19 kwietnia 200816 l Dodam jeszcze ze jakby sie nas wiecej zebralo to mozna by zagrac jakis CTF.
Opublikowano 19 kwietnia 200816 l Jestem na TAK. Liczę, że będzie nas więcej co by można jakiś CTF lub WW rozegrać OIP_pl Edytowane 20 kwietnia 200816 l przez Łebi