Mustang 1 776 Opublikowano 18 stycznia 2008 Opublikowano 18 stycznia 2008 Nowe Osiągnięcia już działają, niestety aby dostać te już zdobyte, ale nienaliczone do GS, trzeba najprawdopodobniej usunąć i ściągnąć powtórnie Gamertaga, a póki są problemy z Live nie zamierzam tego robić. Cytuj
bountyhunter 97 Opublikowano 18 stycznia 2008 Opublikowano 18 stycznia 2008 wampis, moglbys ocenic poziom trudnosci tych dodatkowych achievow? ile mniej wiecej zajelo by ich zrobienie? Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 18 stycznia 2008 Autor Opublikowano 18 stycznia 2008 (edytowane) Z kilka godzin na pewno. Przeszedłem najłatwiejsze i przez te błędy nie chce mi się na razie robić reszty, ale najtrudniej wygląda: "Take over all of one family’s businesses in less than 65 minutes". Ale chyba wszystkie są do zrobienia. Potwierdzam też, że aby Osiągnięcia z dodatku zdobyte przed patchem dodały się do Gamercore, trzeba je zdobyć od nowa. W tym celu należy "odzyskać" swój profil z Xbox Live aby zniknęły, a potem powtórzyć wyzwania za które były przyznane. Edytowane 28 stycznia 2008 przez Wampis Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 Zna ktoś jakąś strone z poradnikiem, znaczy chodzi mi o achivmenty a dokładnie, o egzekucje, hehe. Mam problem z nimi, brakuje mi chyba 7 i za cholere nie wiem jak je zrobić. Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 23 lutego 2008 Autor Opublikowano 23 lutego 2008 http://www.xbox360achievements.org/forum/s...ead.php?t=21151 Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Wielkie dzięki. Egzekucje zrobione, ale mam jeszcze jeden problem o co chodzi w achivie "Diplomat" ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi