Opublikowano 18 stycznia 200817 l Nowe Osiągnięcia już działają, niestety aby dostać te już zdobyte, ale nienaliczone do GS, trzeba najprawdopodobniej usunąć i ściągnąć powtórnie Gamertaga, a póki są problemy z Live nie zamierzam tego robić.
Opublikowano 18 stycznia 200817 l wampis, moglbys ocenic poziom trudnosci tych dodatkowych achievow? ile mniej wiecej zajelo by ich zrobienie?
Opublikowano 18 stycznia 200817 l Autor Z kilka godzin na pewno. Przeszedłem najłatwiejsze i przez te błędy nie chce mi się na razie robić reszty, ale najtrudniej wygląda: "Take over all of one family’s businesses in less than 65 minutes". Ale chyba wszystkie są do zrobienia. Potwierdzam też, że aby Osiągnięcia z dodatku zdobyte przed patchem dodały się do Gamercore, trzeba je zdobyć od nowa. W tym celu należy "odzyskać" swój profil z Xbox Live aby zniknęły, a potem powtórzyć wyzwania za które były przyznane. Edytowane 28 stycznia 200817 l przez Wampis
Opublikowano 23 lutego 200817 l Zna ktoś jakąś strone z poradnikiem, znaczy chodzi mi o achivmenty a dokładnie, o egzekucje, hehe. Mam problem z nimi, brakuje mi chyba 7 i za cholere nie wiem jak je zrobić.
Opublikowano 24 lutego 200817 l Wielkie dzięki. Egzekucje zrobione, ale mam jeszcze jeden problem o co chodzi w achivie "Diplomat" ?