Kmiot 13 836 Opublikowano 4 stycznia 2008 Opublikowano 4 stycznia 2008 Przepraszam, czy to tutaj się rozmawia o tym najnowszym i słynnym bestselerze? Otóż uważam, że to bardzo dobra powieść grozy, jednakże nie wiem po co mi do niej okładka. W przypadku gdybym chciał sobie wydrukować te 17 stron i postawić na półce? W takim razie trzebaby zaprojektować jeszcze grzbiet! Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 4 stycznia 2008 Opublikowano 4 stycznia 2008 No i focha strzelił. A tak chciałem porozmawiać o tym jakże świetnym kryminale. Niestety, autora przygniotła niespodziewana fala krytyki. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 No i focha strzelił. A tak chciałem porozmawiać o tym jakże świetnym kryminale. Niestety, autora przygniotła niespodziewana fala krytyki. Nie mozesz popuscic ejcu widze. Nie strzelilem focha tylko bez sensu jest juz przedstawianie tego ludzikom skoro strzelasz spoilera, sorry. I prosze nie nazywac mnie "zalosnym". Dziekuje. A czemu nie wyszedl z imprezy tylko wykonczyl jeszcze kolesia w kuchni i znajomych? Im mniej swiadkow i ludkow, ktorzy o tym wiedza tym lepiej. Odjechal z towarem w sina dal i tyle go widziano a hollywood sie cieszy. Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 To w takim razie po co w ogóle szedł na imprezę, skoro od razu mógł uciec z plecakiem? Całość się jakoś kupy nie trzyma. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 To w takim razie po co w ogóle szedł na imprezę, skoro od razu mógł uciec z plecakiem? Całość się jakoś kupy nie trzyma. Wzial plecak ze swojego domu, nie mogl/nie chcial po niego wrocic po telefonie od badas.s.ow. Pojechali pozniej na stacje i wynikla biba, proste Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 Mimo wszystko mocno naciągane. Prawie jak w amerykańskim filmie. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 Mimo wszystko mocno naciągane. Prawie jak w amerykańskim filmie. Ty no dobra ejcu ale tak odrzucajac to ze robisz sobie ze mnie polewke itp. - da sie to przeczytac czy nie? O ile to w ogole czytales... Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 Czytałem. Nawet przyjemnie się czyta. Tylko, jak mówiłem, nic nie ma tam sensu. Wrażenia są podobne jak z lajtowego, odmóżdżającego filmu. No i te drętwe dialogi. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 Czytałem. Nawet przyjemnie się czyta. Tylko, jak mówiłem, nic nie ma tam sensu. Wrażenia są podobne jak z lajtowego, odmóżdżającego filmu.No i te drętwe dialogi. Nie wiem czy w koncu cos na serio piszesz czy nie ale nad dialogami musze popracowac i to ostro. Sens jest, tylko za malo szczegolow podalem, a fabula jest w sumie patrzac z perspektywy czasu delikatnie zarysowana, trza wiecej dialogow dolozyc i wiecej sciemy zeby czytelnik sie lekko zaskoczyl ze to gl. bohater byl najwiekszym zryciuchem w calej historii Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 8 sierpnia 2014 Opublikowano 8 sierpnia 2014 czy ktoś może to wrzucić? ponoć ma byc ekranizacja, a ja nie cche sobie spie,rdolic filmu jak mlodziki teraz z Lotrem. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Opublikowano 8 sierpnia 2014 chyba mam gdzieś wydrukowane w czcionce arial rozmiar 14. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi