Skocz do zawartości

Poniedzialek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wydaje mi się również, ze napisać coś chciałeś, ale nie za bardzo miałeś/wiedziałeś co i nawałem opisów, przy których czujesz się najlepiej przyćmiłeś niezbyt wyszukaną fabułę, która w ogóle została zepchnięta gdzieś na dalszy plan i czytelnik zamiast skupiać się na niej przebija się tylko przez ogrom niekończących się opisów popiołów, popielniczek, stawiania pojedynczych kroków czy w końcu dramatycznego podnoszenia się.

Ogarnij calosc Macku i wtedy daj znac, moze wtedy sie rozjasni "po co tak a nie normalnie". :(

Btw: dziekuje wszystkim, ktorzy sie zainteresowali tym topiciem! :D:P;)

Opublikowano

Czekaj, Wujo.

W sumie dokładnie się nie zagłębiałem, ale powiedz mi tylko po kiego chu.ja on wszystkich mordował? No na tej drugiej imprezie na przykład? Nie mógł po prostu zabrać plecaka i uciec?

Gość kat_robert
Opublikowano
Czekaj, Wujo.

W sumie dokładnie się nie zagłębiałem, ale powiedz mi tylko po kiego chu.ja on wszystkich mordował? No na tej drugiej imprezie na przykład? Nie mógł po prostu zabrać plecaka i uciec?

to byl spoiler?

bo wiesz, planowalem to przeczytac jak mi sie kiedys bedzie bardzo nudzilo...

Opublikowano
Czekaj, Wujo.

to byl spoiler?

bo wiesz, planowalem to przeczytac jak mi sie kiedys bedzie bardzo nudzilo...

Tak, ejcu jak zwykle zablysnal i wszystko slicznie zaspoilerowal. Dziekuje Ci bardzo ejcu. Ch.uj z tym forum i zakladaniem topicow, zawsze znajdzie sie jakis zlosliwy baranek. :(

Opublikowano

Tak, (pipi), dajcie mi warna za spojlera do jakiejś (pipi)owej powieści, którą każdy pragnie poznać.

Lepiej Wujek na pytanie odpowiedz, a nie się tu wymigujesz.

Opublikowano

tez miałem zamiar to przeczytac;/

gdzie sa modzi kiedy są potrzebni? nie wiem jak wy, ale dałbym mu warna za spoilerowanie

a powieść fajna, troche nie trzyma sie kupy, ale bardzo oryginalna

Opublikowano
Tak, (pipi), dajcie mi warna za spojlera do jakiejś (pipi)owej powieści, którą każdy pragnie poznać.

Lepiej Wujek na pytanie odpowiedz, a nie się tu wymigujesz.

Jak masz problem ze soba to nie mecz innych. Wszystko musisz psuc zawsze i wrzucic swoj pseudo smieszny komentarz. Napisalem, napracowalem sie, chcialem opinii ale po co ma to ktos teraz czytac jak spoilerami rzucasz? Najlepiej w ogole zamknijcie ten topic i tyle...

Dzieki wszystkim, co chwile poswiecili. Teraz to sie mija z celem IMO. :(

Opublikowano

Jaki Ty jesteś żałosny xDD

Przestań się mazać. Ile Ty masz lat, człowieku? Nie zachowuj się jak baba.

Puszczę spoilery w świat i ludzie będą przeze mnie popełniać samobójstwo.

Opublikowano
Jaki Ty jesteś żałosny xDD

Przestań się mazać. Ile Ty masz lat, człowieku? Nie zachowuj się jak baba.

Puszczę spoilery w świat i ludzie będą przeze mnie popełniać samobójstwo.

EOT

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...