ojejcu 87 Opublikowano 1 stycznia 2008 Opublikowano 1 stycznia 2008 Jak skończysz to mi powiedz o co tam chodzi.
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 stycznia 2008 Opublikowano 3 stycznia 2008 maciek88 napisał(a): Wydaje mi się również, ze napisać coś chciałeś, ale nie za bardzo miałeś/wiedziałeś co i nawałem opisów, przy których czujesz się najlepiej przyćmiłeś niezbyt wyszukaną fabułę, która w ogóle została zepchnięta gdzieś na dalszy plan i czytelnik zamiast skupiać się na niej przebija się tylko przez ogrom niekończących się opisów popiołów, popielniczek, stawiania pojedynczych kroków czy w końcu dramatycznego podnoszenia się. Ogarnij calosc Macku i wtedy daj znac, moze wtedy sie rozjasni "po co tak a nie normalnie". Btw: dziekuje wszystkim, ktorzy sie zainteresowali tym topiciem!
ojejcu 87 Opublikowano 3 stycznia 2008 Autor Opublikowano 3 stycznia 2008 Czekaj, Wujo. W sumie dokładnie się nie zagłębiałem, ale powiedz mi tylko po kiego chu.ja on wszystkich mordował? No na tej drugiej imprezie na przykład? Nie mógł po prostu zabrać plecaka i uciec?
Gość kat_robert Opublikowano 3 stycznia 2008 Opublikowano 3 stycznia 2008 ejcu napisał(a): Czekaj, Wujo.W sumie dokładnie się nie zagłębiałem, ale powiedz mi tylko po kiego chu.ja on wszystkich mordował? No na tej drugiej imprezie na przykład? Nie mógł po prostu zabrać plecaka i uciec? to byl spoiler? bo wiesz, planowalem to przeczytac jak mi sie kiedys bedzie bardzo nudzilo...
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 stycznia 2008 Opublikowano 3 stycznia 2008 kat_robert napisał(a): ejcu napisał(a): Czekaj, Wujo.W sumie dokładnie się nie zagłębiałem, ale powiedz mi tylko po kiego chu.ja on wszystkich mordował? No na tej drugiej imprezie na przykład? Nie mógł po prostu zabrać plecaka i uciec? to byl spoiler? bo wiesz, planowalem to przeczytac jak mi sie kiedys bedzie bardzo nudzilo... Tak, ejcu jak zwykle zablysnal i wszystko slicznie zaspoilerowal. Dziekuje Ci bardzo ejcu. Ch.uj z tym forum i zakladaniem topicow, zawsze znajdzie sie jakis zlosliwy baranek.
Manor 645 Opublikowano 3 stycznia 2008 Opublikowano 3 stycznia 2008 za spojlery w regionie filmowym dawało się warny, nie wiem jak tutaj... a że ktoś ma 80% ;]
ojejcu 87 Opublikowano 3 stycznia 2008 Autor Opublikowano 3 stycznia 2008 Tak, (pipi), dajcie mi warna za spojlera do jakiejś (pipi)owej powieści, którą każdy pragnie poznać. Lepiej Wujek na pytanie odpowiedz, a nie się tu wymigujesz.
Stachu 1 Opublikowano 3 stycznia 2008 Opublikowano 3 stycznia 2008 tez miałem zamiar to przeczytac;/ gdzie sa modzi kiedy są potrzebni? nie wiem jak wy, ale dałbym mu warna za spoilerowanie a powieść fajna, troche nie trzyma sie kupy, ale bardzo oryginalna
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 stycznia 2008 Opublikowano 4 stycznia 2008 ejcu napisał(a): Tak, (pipi), dajcie mi warna za spojlera do jakiejś (pipi)owej powieści, którą każdy pragnie poznać.Lepiej Wujek na pytanie odpowiedz, a nie się tu wymigujesz. Jak masz problem ze soba to nie mecz innych. Wszystko musisz psuc zawsze i wrzucic swoj pseudo smieszny komentarz. Napisalem, napracowalem sie, chcialem opinii ale po co ma to ktos teraz czytac jak spoilerami rzucasz? Najlepiej w ogole zamknijcie ten topic i tyle... Dzieki wszystkim, co chwile poswiecili. Teraz to sie mija z celem IMO.
ojejcu 87 Opublikowano 4 stycznia 2008 Autor Opublikowano 4 stycznia 2008 Jaki Ty jesteś żałosny xDD Przestań się mazać. Ile Ty masz lat, człowieku? Nie zachowuj się jak baba. Puszczę spoilery w świat i ludzie będą przeze mnie popełniać samobójstwo.
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 stycznia 2008 Opublikowano 4 stycznia 2008 ejcu napisał(a): Jaki Ty jesteś żałosny xDDPrzestań się mazać. Ile Ty masz lat, człowieku? Nie zachowuj się jak baba. Puszczę spoilery w świat i ludzie będą przeze mnie popełniać samobójstwo. EOT
ojejcu 87 Opublikowano 4 stycznia 2008 Autor Opublikowano 4 stycznia 2008 Dżej Dżej, serio chciałem pogadać o Twojej powieści, no.
Rekomendowane odpowiedzi