Q-Jot 321 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 Nie mogłem być w kinie na Pearl Jam Twenty we wtorek. Jest jakaś nadzieja na wydanie dvd, torrenty, streaming, cokolwiek? Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 Będzie DVD pod koniec października, film zaje.bisty. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 (edytowane) Czym się różni jeden od drugiego i dlaczego tańszy ma 2 tracki więcej? http://www.zavvi.com...en/1004808.html http://www.zavvi.com...en/5063017.html Edit: Dlaczego tak ciężko kupić gdziekolwiek DVD z MTV Unplugged? Było jakoś limitowane? Edytowane 26 września 2011 przez Q-Jot Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 (edytowane) dvd z unplugged nie jest sprzedawane oddzielnie chyba. Było dodawane do którejś z wersji reedycji Ten. Co do Tena - no nie wiem, sam mam tę wersję z dodatkowymi trackami i to po prostu bonusy są. Być może to wydanie w kartoniku(widziałem ostatnio takie w Saturnie po 20 zł), a to pierwsze jest w plastiku. Edytowane 27 września 2011 przez Khadgar 1 Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Ukazał się już nowy singiel świąteczny dla członków fanklubu. Paczka jeszcze do mnie nie dotarła, ale link na megaupload już hula: http://www.megaupload.com/?d=VAO76VWI Podaję, bo singiel jest wybitnie dobry. Na płytce są dwa lajfy z 95 roku, w tym ten - http://www.youtube.com/watch?v=O2rGmB-pYWY 1 Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Ukazał się już nowy singiel świąteczny dla członków fanklubu. Paczka jeszcze do mnie nie dotarła, ale link na megaupload już hula: Jakiego fanklubu i gdzie, za ile można kupić? Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 7 października 2011 Opublikowano 7 października 2011 a sory, nie widziałem posta. Ten Club kosztuje 25 dolców rocznie(teraz wprowadzili 2 wersje - digital za 20 i analog za 50). W cenie masz pierwszeństwo w kupowaniu biletów na koncerty, dostęp do produktów ze sklepu tylko dla członków, dostęp do radia, dostęp do forum, paczkę z singlem co roku(i od nast. roku koszulkę). Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 7 października 2011 Opublikowano 7 października 2011 (edytowane) I wysyłają single i paczki do Polski za 25 dolarów rocznie? Można nachapać się fajnych bonusów za grosze, ale czy kupno biletów na koncert etc. jest w Polsce uznawane? Bo żeby płacić za dostęp do radia, czy forum do chyba lekka paranoja. Edytowane 7 października 2011 przez Q-Jot Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 7 października 2011 Opublikowano 7 października 2011 można normalnie kupić bilety w Polsce. Nic nie płacisz wtedy za przesyłkę, bo bilety są imienne, odbierasz je na miejscu przed koncertem. Plus masz wcześniejsze wejście(z natury, o ile to nie jest festiwal). Tak, do tej pory wysyłali do Polski paczkę za 25 dolców rocznie. Teraz rodzielili członkowstwo na Analog/Digital - digital kosztuje 20 i 'paczkę' dostajesz tylko jako mp3 i pdf(jest jeszcze gazeta Deep). Za 50 masz to co do tej pory(singiel na winylu 3'5 + gazeta) + koszulka i download dwóch wybranych bootlegów z koncertów. Zdzierstwo ogólnie. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 Przegapiliście premierę nowego albumu, czy siedzicie cicho i udajecie, że nic się nie stało, bo naprawdę nie ma o czym rozmawiać? Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 Nie przegapiłem, ale podobno brzmi to jak Kings of Leon, więc sprawdzę nieprędko. Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 O PJ nie ma co rozmawiać od wielu lat. Mimo, że wciąż powtarzam sobie kilka pierwszych płyt, tak gdzieś od Yield grają imo w kółko to samo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi