Binek 0 Opublikowano 3 stycznia 2008 Opublikowano 3 stycznia 2008 Temat ten chciałbym poświęcić Polskiemu wydaniu najpopularniejszej gazety na świecie poświęconej muzyce szeroko pojętej jako elektroniczna. W zeszłym miesiącu ujrzał światło dzienne pierwszy numer w naszym kraju. Na dniach ukaże sie kolejny, jakie są Wasze opinie na temat tego pisma?? Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 4 stycznia 2008 Opublikowano 4 stycznia 2008 Nawet nie wiedzialem ze cos takiego wyszlo, jutro przejde sie po sklepach poszukac. Cytuj
Binek 0 Opublikowano 4 stycznia 2008 Autor Opublikowano 4 stycznia 2008 Nawet nie wiedzialem ze cos takiego wyszlo, jutro przejde sie po sklepach poszukac. Ano wyszło, mnie osobiście się bardzo podoba. Można dowiedzieć się sporo na różne tematy związane z muzyką elektroniczną. Pierwszy numer ma aż 100 stron , jest sporo do czytania. Mnóstwo wywiadów z twórcami muzyki, opisy imprez, polskich klubów, recenzje najnowszych albumów. Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 4 stycznia 2008 Opublikowano 4 stycznia 2008 Skupiają się tam na jakiejś konkretnej muzyce, czy raczej starają się pisać o każdym rodzaju elektroniki? Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 4 stycznia 2008 Opublikowano 4 stycznia 2008 http://www.ftb.pl/djmag.asp?opcja=aktualnie Patrzac po zajawkach to bedzie taki misz masz. Atb i trance xplosiony nie sa fajne, umek i valentino sa fajni. Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 4 stycznia 2008 Opublikowano 4 stycznia 2008 U mnie na wsi tego nie znalazlem, ale z tego co widze na stronie www to taki bardziej rozbudowany LAIF. Ciekawe tylko ja z recenzjami pytek, bo w LAIFie bylo tego sporo i mozna bylo wylapac duzo fajnych nowosci. Cytuj
Binek 0 Opublikowano 5 stycznia 2008 Autor Opublikowano 5 stycznia 2008 Skupiają się tam na jakiejś konkretnej muzyce, czy raczej starają się pisać o każdym rodzaju elektroniki? Myślę że każdy znajdzie tam coś dla siebie. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 5 stycznia 2008 Opublikowano 5 stycznia 2008 D'n'B tam są? Bo po okładce i streszczeniu plastikiem mi zajeżdża Cytuj
Binek 0 Opublikowano 5 stycznia 2008 Autor Opublikowano 5 stycznia 2008 D'n'B tam są? Bo po okładce i streszczeniu plastikiem mi zajeżdża Ogólnie to o D'n'B' w tym 1 numerze to zbyt dużo nie ma, z tego co pamiętam jest kilka recenzji najnowszych albumów z tego gatunku, ale tak to więcej sobie nie przypominam. Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 8 stycznia 2008 Opublikowano 8 stycznia 2008 D'n'B tam są? Bo po okładce i streszczeniu plastikiem mi zajeżdża Ogólnie to o D'n'B' w tym 1 numerze to zbyt dużo nie ma, z tego co pamiętam jest kilka recenzji najnowszych albumów z tego gatunku, ale tak to więcej sobie nie przypominam. skandal. Jak w drugim nic nie bedzie o dramach to trzeba bedzie z(pipi)y poslac, a lcf dorzuci waglika ;q Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 8 stycznia 2008 Opublikowano 8 stycznia 2008 Poważnie można by do nich coś wysłać (petycja, groźba) wąglik już nie skutkuje, masę ich sms'ami posłałem i nic Cytuj
koso 114 Opublikowano 9 stycznia 2008 Opublikowano 9 stycznia 2008 Magazyn na poziomie - w realu wygląda lepiej niż na zdjęciach, chociaż kolorystyką dorównuje kredkom Bambino. Widać, że ekipa zna się na rzeczy. Nacisk przede wszystkim na to, co trendy - house i trance, jest też trochę o techno i minimalu. Niemal wszystkie teksty napisane "w Polsce" - fajne jest podsumowanie klubowego roku (obszerne arty o SQ, eventach). Trochę o gwiazdach, trochę o polskich producentach. Ogólnie miłe zaskoczenie. Cytuj
kempa 0 Opublikowano 9 stycznia 2008 Opublikowano 9 stycznia 2008 D'n'B tam są? Bo po okładce i streszczeniu plastikiem mi zajeżdża Ogólnie to o D'n'B' w tym 1 numerze to zbyt dużo nie ma, z tego co pamiętam jest kilka recenzji najnowszych albumów z tego gatunku, ale tak to więcej sobie nie przypominam. skandal. Jak w drugim nic nie bedzie o dramach to trzeba bedzie z(pipi)y poslac, a lcf dorzuci waglika ;q drumandbass jest za mało lansiarski jeszcze. na szczescie. Cytuj
laki 0 Opublikowano 9 stycznia 2008 Opublikowano 9 stycznia 2008 Którego każdego miesiąca ukazuje się pismo? Cytuj
Binek 0 Opublikowano 9 stycznia 2008 Autor Opublikowano 9 stycznia 2008 Dokładnie to jeszcze nie ma określone, ale mogę Ci powiedzieć, że jutro ma swoja premiere 2 numer. Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 25 stycznia 2008 Opublikowano 25 stycznia 2008 Tak jak wyzej, na razie nie ma okreslonego terminu, okolice 10-15 kazdego miesiaca. A jak Wam tak bardzo brakuje dramow to piszcie do nich, chetnie przyjmuja nowych ludzi, ktorzy znaja sie na rzeczy. 2 numer jest swietny, masa ciekawych artykulow, no i fajnie ze duzo pisza o innych odmianach elektroniki niz trance/house. Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 26 stycznia 2008 Opublikowano 26 stycznia 2008 Puscilem maila w sprawie wspolpracy, zobaczymy co bedzie Cytuj
Gość Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 Oglądałem ostatnio w Empiku, jakoś nie zaciekawił mnie za bardzo, jest tam coś poza Tiestami, Burenami, Guetami? Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 Nie. Kumpel kupil 2 numery. Z DnB to tam sa chyba tylko recki paru plyt. Tak to same Arminy i inne wixy Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 U mnie na wsi nigdzie tego nie widzialem, ale z tego co widze to chyba nie ma co zalowac. Chociaz jak bede mial okazje to na pewno przejze. Cytuj
Gość Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 Zaszedłem dzisiaj do Empiku z zamiarem kupna tego periodyku, niestety był zafoliowany z jakąś badziewiarską płytką, więc nie mogłem go przejrzeć. Z okładki zaatakował mnie Armin, jakiś Roger Sanchez i tylko małym promykiem było Pendulum, zresztą i tak s(pipi)iałe obecnie. Lepiej kasę na browar wydać. Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 Czytam te Wasze "profesjonalne" opinie i pusty smiech mnie ogarnia. Ale ok, skoro uwazacie, ze ciagle tylko Tiesto (ktorego nie bylo chyba od 3 numerow), Armin (ostatnio tylko krotka recka jego albumu) to Wasza sprawa, ale myslalem, ze az takiego ograniczenia tutaj nie ma. Coz, zycie ciagle zaskakuje. Cytuj
Gość Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 O dramach nic nie widzialem, o brejkorach tez, sam trans i tyle. Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 DJ Mag Czerwiec: - artykuly o dj'ach/producentach spoza trance (min. pol strony) Prodigy pol strony Justice pol strony Calabro strona Pendulum strona Tiefschwarz strona Loco Dice strona Roger Sanchez 4 strony Dapayk strona Sanhaji pol strony Antoine strona Dubfire 2 strony Kroecher 2 strony - trance Armin strona Menno de Jong strona Emery 2 strony DJ Mag Maj - spoza trance Cube strona Guetta strona Adamus pol strony Glasse strona Clamaran strona Carl Cos strona Digweed 3 strony Schossow pol strony Roni Size strona Ozgur Can strona Bailey strona Gudowski 2 strony Bunny Lake 2 strony Nic Fanciulli 2 strony - trance Paul van Dyk strona Orkidea pol strony Paul Miller 2 strony Wiec Psyko koncz mi tu ku.rwa pier.dolic glupoty. Cytuj
Gość Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 Sorry Kriesh, ja przedstawiłem swoje subiektywne odczucia. Wszystko poza badziewnym teraz Pendulum nic mnie interesuje z tego non trance. No. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi