zimzvm 36 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 tak jak się spodziewałem - Prototype zawrócił mi w głowie w ostatnim tygodniu. Just Cause 2 to sandbox o podobnym charakterze. murowany hicior dla mnie. a wygląda co najmniej o 3 nieba lepiej niż rzeczone wcześniej przygody Alexa Mercera.. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Nie no - bez dwóch zdań, kto oglądał gameplaye i lubi taki sandboxowy model gry, wie już, że szykuje się jeden z bardziej funowych tytułów w tym gatunku w 2010 r. Dla mnie must have po tym co widziałem, gierka na pewno przebije i to mocno Crackdowna 2, w którego i tak chętnie zagram. Pierwszeństwo ma jednak JC2 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Mam nadzieje ze po srednio udanym JC1 zrobia cos lepszego ale filmiki narazie utwierdzaja ze moze byc dobry sandbox ktorego dawno nie bylo. Merc1 bylo zayebiste zas Merc2 crapowane, mam nadzieje ze crapu zrobia zayebista gierke. A hak jest calkiem calkiem, pewnie beda jakies wymyslne osiagniecia Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Myślę, że nie należy porównywać w chwili obecnej JC1 i JC2 z tego względu, że 1k na x360 była prostym portem gry z PC i to starej gry na dodatek. Port był udany, bo gra nie wyglądała i nie chodziła gorzej niż na PC. A że teraz zrobili całkiem nowy engine dostosowany do obecnych realiów na rynku gier konsolowych - wierzę, że JC2 oprócz tytułu nie będzie miała nic wspólnego z JC1 oprócz tytułu i kilku elementów fabuły. Najlepiej to pokazują gameplaye na marketplace - polecam ten ponad 700MB (jest chyba tylko na UK). Mnie pogniótł Cytuj
Słupek 2 156 Opublikowano 10 listopada 2009 Opublikowano 10 listopada 2009 http://www.gametrailers.com/video/grappler-developer-just-cause-2/58850 Grappler Developer Diary Cytuj
modjo 11 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 Biorę bez zastanowienia. Może nie w momencie premiery, ale jak będzie w okolicach 100zł. Jedynka choć pełna niedoróbek i błędów dała mi masę radochy. Patrząc na gameplay z dwójki, będzie jeszcze lepsza zabawa. Linka rządzi Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 Troche nowego stuffu http://www.gametrailers.com/game/just-cause-2/11068 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 Kolejny filmik http://www.gametrailers.com/video/vehicular-stunts-just-cause-2/59713 Oby sama gra byla dluga badz poboczne w ciekawszej formie niz przejdz przez 3 barykady i zajmij wille jak to bylo w JC1 i w wiekszej ilosci by mozna bylo sobie grac mimo iz fabula skonczona, teren bedzie ogromy choc wykorzystany w malym stopniu... Obym sie mylil Cytuj
robson2386 0 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 Jus Cause 2 w preorderze z dodatkami Eidos przedstawia dodatki jakie można zgarnąć po złożeniu przedpremierowego zamówienia. Gra pojawi się marcu, więc zostało trochę czasu do zastanowienia. Źródło: http://www.gamerstation.pl/news/just-cause-2-w-preorderze-z-dodatkami/ Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 Just Cause 2 starczy na 100h http://gamersite.pl/index.php/2009/12/22/just-cause-2-na-dlugo-zatrzyma-nas-przy-ekranach/ Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 Założe się, że te sto godzin będzie mało kogo intersować, przez nudne misje poboczne Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 Jesli bedza to ciekawe pobocznie zadania to 100h to fajny czas. Poproblemem JC1 bylo to ze te podobcznie byly nudne - przejmij "dzielnice" badz wyscigi z czasem Cytuj
Słupek 2 156 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 (edytowane) http://www.gametrailers.com/video/exclusive-freedom-just-cause-2/61573 Freedom Trailer Jak dla mnie kapitalnie, tak powinien prezentować się Mercenaries 2. Edit: Onlinecenter.pl pisze, że dostaniemy demo przed premierą pełnej wersji, dobrze. Edytowane 5 lutego 2010 przez SłupekPL Cytuj
Gość Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 http://www.gamersyde.com/stream_just_cause_2_gravity-14373_en.html Gravity trailer. Ta gra to bedzie jedna wielka piaskownica, masa zabawy. Dobrze, ze fizyka jest dopracowana i modele po uderzeniu w podloze po prostu padaja, a nie skacza jak kauczukowe pileczki. Cytuj
Słupek 2 156 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 (edytowane) Jedna wielka piaskownica. Heh idealnie powiedziane. Tego mi brakowała w Gta4 ale wiem, że taka "piaskownica" nie pasowała by do przygód Niko i całego Gta4. Więc oczywiście nie mam pretensji. Ale w JC2 jak najbardziej pasuje. Czekam, czekam na ten tytuł. W nowym Psx-ie jest playtest którego również jestem ciekaw (tylko je.bana sobota i dostępność). Edytowane 20 lutego 2010 przez SłupekPL Cytuj
modjo 11 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 (edytowane) Jest i demo. W sumie przekonało mnie to zakupu. Na pewno nie w momencie premiery, ale jednak kupię Poprawiona grafika względem jedynki, masa bajerów (rozwinięty patent z linką) i ten sam motyw przewodni "jestem rambo i komando w jednym". Kupa zabawy się szykuje. W każdym razie jak ktoś nie trawił jedynki do dwójka raczej też mu nie podejdzie. Edytowane 4 marca 2010 przez modjo Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 5 marca 2010 Opublikowano 5 marca 2010 Jak dla mnie super! Poprawiono wszystko (prawie) co było wkurzające w jedynce. Linka świetnie działa, możliwość wspinania się i przyklejanie do ścian budynków super pomysł! Zabawa na całego, wszystko ma ten tytuł, czego brakowało jedynce. Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 Po ograniu demka na usta ciśnie mi się jedno słowo- rozpierducha! xD Już nie mogę doczekać się pełnej wersji, zaoferuje ona wieele zabawy, jestem tego pewien Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 Limitka w thehut za 35.73 Funtów z przesyłką (tyle co standardowa) jakieś 155zł http://www.thehut.com/games/platforms/xbox-360/just-cause-2-limited-edition/10071793.html Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 21 marca 2010 Opublikowano 21 marca 2010 Pooglądałem materiały na Gametrailers i się przełamałem do zakupu. Wygląda na totalną, radosną rozpierduchą ograniczoną jedynie przez naszą wyobraźnię Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 21 marca 2010 Opublikowano 21 marca 2010 a dema nie sprawdzałeś ? doskonale oddaje to, co w grze będziemy mogli robić. mnie demo kupiło. na pewno sięgnę po JC2, ale z pewnością nie wcześniej niż w czerwcu/lipcu. do tego czasu wychodzi kilka dużo ciekawiej prezentujących się gier. a i w kolejce na swoją kolej czeka już parę gier. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 21 marca 2010 Opublikowano 21 marca 2010 Nie ściągam dema bo mam net z limitem 35Gb i szkoda mi transferu. Na GT mają sporo materiałów w tym 11 minutowy gameplay gdzie bardzo dokładnie pokazują co można w grze robić, już nie wspominając o serii filmików "Anatomy of a stunt" No gier jest od cholery w tym roku. A jeszcze na każdym kroku wyskakują jakieś mniej znane a dobre tytuły. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 30 marca 2010 Opublikowano 30 marca 2010 Ta gra jest ogromna!! GTA IV przy tym wysiada jeśli chodzi o dowolność działań i wielkość terenu. Nawet Boeingem przelecenie całej mapy zajmuje ok. 10 minut. No i te piękne widoki Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 30 marca 2010 Opublikowano 30 marca 2010 pograłem w demko i widoki przepiekne, robi to wszystko wrazenei, ale jak hiv zauwazyl z postaciami nieco gorzej:) aczkolwiek robi wrazenie gierca Cytuj
koziou 0 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 no baaaa teren jest niesamowicie ogromny! bez pop up'u! do tego ostre tekstury! niesamowicie to wszystko wygląda! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi