Skocz do zawartości

Just Cause 2

Mastah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak się spodziewałem - Prototype zawrócił mi w głowie w ostatnim tygodniu.

Just Cause 2 to sandbox o podobnym charakterze. murowany hicior dla mnie. a wygląda co najmniej o 3 nieba lepiej niż rzeczone wcześniej przygody Alexa Mercera..

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie no - bez dwóch zdań, kto oglądał gameplaye i lubi taki sandboxowy model gry, wie już, że szykuje się jeden z bardziej funowych tytułów w tym gatunku w 2010 r. :D Dla mnie must have po tym co widziałem, gierka na pewno przebije i to mocno Crackdowna 2, w którego i tak chętnie zagram. Pierwszeństwo ma jednak JC2 ;)

Opublikowano

Mam nadzieje ze po srednio udanym JC1 zrobia cos lepszego ale filmiki narazie utwierdzaja ze moze byc dobry sandbox ktorego dawno nie bylo. Merc1 bylo zayebiste zas Merc2 crapowane, mam nadzieje ze crapu zrobia zayebista gierke. A hak jest calkiem calkiem, pewnie beda jakies wymyslne osiagniecia :)

Opublikowano

Myślę, że nie należy porównywać w chwili obecnej JC1 i JC2 z tego względu, że 1k na x360 była prostym portem gry z PC i to starej gry na dodatek. Port był udany, bo gra nie wyglądała i nie chodziła gorzej niż na PC. A że teraz zrobili całkiem nowy engine dostosowany do obecnych realiów na rynku gier konsolowych - wierzę, że JC2 oprócz tytułu nie będzie miała nic wspólnego z JC1 oprócz tytułu i kilku elementów fabuły. Najlepiej to pokazują gameplaye na marketplace - polecam ten ponad 700MB (jest chyba tylko na UK). Mnie pogniótł :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Biorę bez zastanowienia. Może nie w momencie premiery, ale jak będzie w okolicach 100zł. Jedynka choć pełna niedoróbek i błędów dała mi masę radochy. Patrząc na gameplay z dwójki, będzie jeszcze lepsza zabawa. Linka rządzi :)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jedna wielka piaskownica. Heh idealnie powiedziane.

Tego mi brakowała w Gta4 ale wiem, że taka "piaskownica" nie pasowała by do przygód Niko i całego Gta4. Więc oczywiście nie mam pretensji.

Ale w JC2 jak najbardziej pasuje. Czekam, czekam na ten tytuł. W nowym Psx-ie jest playtest którego również jestem ciekaw (tylko je.bana sobota i dostępność).

Edytowane przez SłupekPL
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jest i demo. W sumie przekonało mnie to zakupu. Na pewno nie w momencie premiery, ale jednak kupię :) Poprawiona grafika względem jedynki, masa bajerów (rozwinięty patent z linką) i ten sam motyw przewodni "jestem rambo i komando w jednym". Kupa zabawy się szykuje. W każdym razie jak ktoś nie trawił jedynki do dwójka raczej też mu nie podejdzie.

Edytowane przez modjo
Opublikowano

Jak dla mnie super! Poprawiono wszystko (prawie) co było wkurzające w jedynce. Linka świetnie działa, możliwość wspinania się i przyklejanie do ścian budynków super pomysł! Zabawa na całego, wszystko ma ten tytuł, czego brakowało jedynce.

• 2 tygodnie później...
Gość donsterydo
Opublikowano

Pooglądałem materiały na Gametrailers i się przełamałem do zakupu. Wygląda na totalną, radosną rozpierduchą ograniczoną jedynie przez naszą wyobraźnię :D

Opublikowano

a dema nie sprawdzałeś ?

doskonale oddaje to, co w grze będziemy mogli robić.

mnie demo kupiło. na pewno sięgnę po JC2, ale z pewnością nie wcześniej niż w czerwcu/lipcu. do tego czasu wychodzi kilka dużo ciekawiej prezentujących się gier. a i w kolejce na swoją kolej czeka już parę gier.

Gość donsterydo
Opublikowano

Nie ściągam dema bo mam net z limitem 35Gb i szkoda mi transferu. Na GT mają sporo materiałów w tym 11 minutowy gameplay gdzie bardzo dokładnie pokazują co można w grze robić, już nie wspominając o serii filmików "Anatomy of a stunt" :D

No gier jest od cholery w tym roku. A jeszcze na każdym kroku wyskakują jakieś mniej znane a dobre tytuły.

• 2 tygodnie później...