Texz 670 Opublikowano 2 stycznia 2011 Opublikowano 2 stycznia 2011 Raczej nie, każda misja w grze jest inna od poprzedniej, nie ma tego co w jedynce. Do tego jest naprawdę dużo itemów, wątek RPG i ta nutka ciekawości związanej z odkrywaniem kolejnych, rewelacyjnie wyglądających części wyspy. O nudzie nie ma mowy. Cytuj
easye 3 399 Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 dokladnie - to dla mnie najciekawszy sandbox na tych konsolach. Wlasnie wrocilem do tej gry,gdyz pojawila sie w grach na zadanie w rewelacyjnej cenie. Miod wylewa sie z ekranu, a wszelaka rozwalka i wywolywanie chaosu nigdy nie sprawialo mi tyle frajdy ! Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 (edytowane) A ja się pochwalę. Scalakowałem tą podłą bestię. Zajęło mi to ponad 72 godziny z@(pipi)istej gry, czasami robiło się nudnawo(szukanie pojazdów fffffuuuuu...)ale nie żałuję ani minuty. A te widoki,(będę powtarzał to za każdym razem)najpiękniejsze jakie widziałem w grze Edytowane 22 marca 2011 przez kudlaty88 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi