Baron Ski 0 Opublikowano 24 czerwca 2008 Opublikowano 24 czerwca 2008 Konkurs - Do wygrania KOLEJNE pięć podwójnych zaproszeń na ekskluzywny pokaz Far Cry 2 w Warszawie! Rozdajemy zaproszenia na ekskluzywny pokaz Far Cry 2 - bądź jednym z pierwszych w Polsce, którzy zobaczą ten tytuł! http://onlygames.pl/news-hot_konkurs_-_do_...zawie-1220.html Cytuj
yanek 0 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 Far Cry 2 dvacetiminutová prezentace http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=28158&r=top a tak po polsku to 23 minuty prezentacji FC2 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 28 czerwca 2008 Opublikowano 28 czerwca 2008 Prezentacja Far Cry'a byla po prostu ZENUJACA. Na dzien dobry rozdawano fajny gadzet - smycz. Myslicie, ze z logiem FC2? Nie. PKP Intercity (?). Podczas godzinnej prezentacji, gameplayu bylo moze z 5 minut - gra caly czas sie crashowala. Zenada. Nie wiem ile zajmuje restart komputera w Ubisofcie, ale 20 minut przerwy miedzy zawieszkami to chyba lekka przesada. Podczas owych przerw mozna bylo zadawac pytania - widownia nie zawiodla. - Czy w tej grze beda swinie? - Jaki jest wasz stosunek do rasizmu? itp, itd. Lamana angielszczyzna i srednia wieku 13 lat (jeden z dzieciaczkow, ktory BTW poprosil mnie, abym na godzine zostal jego tata, bo nie chcieli go wpuscic, powiedzial mi, ze rozdawali zaproszenia na zlotych tarasach - faktycznie pokaz byl ekskluzywny). Jesli chodzi o sama gre to podczas tych 5 minut nie pokazano nic nowego - wszystko to bylo walkowane na gametrailers juz dawno temu. Na pokazanym buildzie byla masa baboli. Zadnej rewolucji na pewno nie bedzie - to bylo jasne juz od dawna. Zastanawia mnie skad wzieli tyle mulatek i murzynek (na hostessy). Troche to zreszta niezreczne, skoro w grze wycina sie glownie bambusy... Nie wiem jak bylo na poprzednich pokazach, ale nastepne (innych gier) chyba o.s.r.a.m (jesli beda). Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 28 czerwca 2008 Opublikowano 28 czerwca 2008 przeciez to bedzie hicior, az sie dziwie,ze konsole pociagna taka grafe Na konsole gra będzie ( znacznie ) "pocięta" w oprawie - ale to wiadomo , ważne aby przycięli to co trzeba ( jak np. w HL2 na X-Boxa ) . Far Cry na X-Boxa był b. słaby i nie z powodu "zrobienia wąwozu" i utraty ( jak rozumiem - po części był taki charakter gry na PC ) skradankowego charakteru , ale z powodu fatalnych przeciwników pod każdym względem : ich IQ , animacji i wyglądu . Jak recenzent z PE ( chyba Hiv ) mógł dać tej grze 9- - to przy dobrym chumorze była gra na 6 . Jeszcze jeden dowód że w w PE nie znają się na strz. FPP ( praktycznie oceny wszystkich gier są zawyżone ) . Grałem w nią kilka godzin , a w wersję na PC nie grałem - gwoli "formalności" . Cytuj
Pawcio4 0 Opublikowano 28 czerwca 2008 Opublikowano 28 czerwca 2008 Prezentacja Far Cry'a byla po prostu ZENUJACA. Na dzien dobry rozdawano fajny gadzet - smycz. Myslicie, ze z logiem FC2? Nie. PKP Intercity (?). Podczas godzinnej prezentacji, gameplayu bylo moze z 5 minut - gra caly czas sie crashowala. Zenada. Nie wiem ile zajmuje restart komputera w Ubisofcie, ale 20 minut przerwy miedzy zawieszkami to chyba lekka przesada. Podczas owych przerw mozna bylo zadawac pytania - widownia nie zawiodla. - Czy w tej grze beda swinie? - Jaki jest wasz stosunek do rasizmu? itp, itd. Lamana angielszczyzna i srednia wieku 13 lat (jeden z dzieciaczkow, ktory BTW poprosil mnie, abym na godzine zostal jego tata, bo nie chcieli go wpuscic, powiedzial mi, ze rozdawali zaproszenia na zlotych tarasach - faktycznie pokaz byl ekskluzywny). Jesli chodzi o sama gre to podczas tych 5 minut nie pokazano nic nowego - wszystko to bylo walkowane na gametrailers juz dawno temu. Na pokazanym buildzie byla masa baboli. Zadnej rewolucji na pewno nie bedzie - to bylo jasne juz od dawna. Zastanawia mnie skad wzieli tyle mulatek i murzynek (na hostessy). Troche to zreszta niezreczne, skoro w grze wycina sie glownie bambusy... Nie wiem jak bylo na poprzednich pokazach, ale nastepne (innych gier) chyba o.s.r.a.m (jesli beda). W takim wypadku w Warszawie była rewelacja . Ja postanowiłem pójść na transmisje "na żywo" we Wrocławskim kinie. Kiedy przybyłem na godzine 14 nie było nikogo! Po około 15 minutach przyszło 3 kolesi i to byli jedyni którzy przybyli, ale to jeszcze nie jest w tym wszystkim najgorsze. Od 14 obsługa projektora i reszty sprzętu nie wiedziała jak włączyć dzwięk ! Nie umieli podłączyć miksera i innych kabelków Po 1 godzinie (sic!) nadal nie było nic odpalone, obsługa dzwoniła do "specjalistów" i się pytała jak to podłączyć (jedna z obsługi była sprzątaczką ). Wkurzyliśmy się i zaproponowaliśmy pomoc, po okolo 5 minutach zrobiliśmy co było trzeba (wyjście dzwięku mieli ustawione po hdmi a nie po jacku ) i mieliśmy nadzieję, że całość ruszy. Jednak okazalo sie ze transmisja eventu to obraz z kamery przemysłowej na biurko i monitor, gdzie ludzie podchodzili i chyba sprawdzali gre (nie wiem dokladnie co tam sie dzialo bo projektor wyswietlal okropny obraz). Nie ma to jak zachecic ludzi do przychodzenia na takie "eventy". Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 Ciekawy wywiad w rodzimym języku Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 http://gamersyde.com/stream_7980_en.html Chyba na Xklocku było pokazywane. Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Było, było - w 30 klatkach gra popyla. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Nowy trailer Kozacki. Pokusiłbym sie o stwierdzenie dzieło ale w przypadku trailera gry nie wypada uzywać takiej terminologii Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Nowy Far Cry naprawdę bardzo dobrze się zapowiada, świetnie wygląda całe środowisko w grze, patenty z ogniem też niczego sobie... Dla mnie to może być jeden z najciekawszych FPS-ów końcówki tego roku. Cytuj
Othis 29 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 http://www.gametrailers.com/player/38617.html EDYTOR MAP MULTI: jesli dadza obracanie przedmiotow we wszystkich kierunkach i drilowanie gleby to nie mam pytan da sie wtedy zrobic najlepsze mapki do multi jakie istnialy(nawet robione przez developerow) moj filmik z kilkoma mapami do fc predator: Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 Znana już data premiery Far Cry 2 w Europie Cytuj
htp 0 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 Pewnie gra w wersji na x360 będzie wyglądać bardzo słabo. Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 Tak a na ps3 przebije PieCa na ultra-high..... Cytuj
kulak4 12 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 O ile się nie mylę, to był już pokazywany kawałek (11 minut) gameplayu na X360 właśnie i gra nie wyglądała "bardzo słabo"... Cytuj
htp 0 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 To tylko gameplay więc dużo nie widać może nie wygląda bardzo słabo ale słabo Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 (edytowane) To tylko gameplay więc dużo nie widać może nie wygląda bardzo słabo ale słabo "To tylko gameplay więc dużo nie widać" - zastanawiasz się co piszesz? Na trailerach dużo nie widać. Na gameplay'u owszem. Szczególnie 11 minutowym. I FC2 wygląda nieźle a w porównaniu z obecnie dostępnymi grami to pierwsza trójka. Edytowane 19 września 2008 przez Gooralesko Cytuj
marek1712 1 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 (edytowane) To tylko gameplay więc dużo nie widać... :lol: Mało z fotela nie spadłem po przeczytaniu tego. Skoro podczas gry za wiele nie widać, to gdzie chcesz zobaczyć więcej? W prerenderowanych logosach UBI czy może prerenderowanym menu? Edytowane 19 września 2008 przez marek1712 Cytuj
htp 0 Opublikowano 20 września 2008 Opublikowano 20 września 2008 Przecież to gameplay z wersji pc. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 20 września 2008 Opublikowano 20 września 2008 mowisz o tym? http://www.gametrailers.com/player/40099.html widac ze to konsola a nie PC za sprawa poruszania sie celownika Cytuj
htp 0 Opublikowano 20 września 2008 Opublikowano 20 września 2008 mowisz o tym? http://www.gametrailers.com/player/40099.html widac ze to konsola a nie PC za sprawa poruszania sie celownika Mi chodzi o ten http://gamersyde.com/stream_7980_en.html Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 20 września 2008 Opublikowano 20 września 2008 (edytowane) konsola bez watpienia po specyficznym poruszaniu sie celownikiem, moze poprostu malo grales fpsow na konsoli lub pc - chyba ze podpieli pada do PC w co watpie porownaj sobie do tego filmiku - http://www.youtube.com/watch?v=AwzXFfFBXzk...feature=related Edytowane 20 września 2008 przez signap Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi