pawel3569 20 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 (edytowane) Zapewne jak licznik pokaże 100% Ludzie po co wy gracie w tą grę jeśli myślicie tylko o tym aby ją jak najszybciej skończyć? Edytowane 11 listopada 2008 przez pawel3569 Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 Nie dla achievementow. Po prostu nie lubie nie konczyc gier Cytuj
czejenix 6 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 wiadomo coś o wersji PL na xboxa? Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Miała być podobno 7.11 w sprzedaży. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Ile mniej wiecej zajmuje przejscie gry? Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Mając wszystko poboczne w (pipi)e, gdzieś 10h. Mając nie w (pipi)e... więcej. Poszukaj w temacie, nawet na tej stronie padło już pytanie i odpowiedź. Cytuj
cylob 0 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Na stronie sklepu Cenegi pisze "Towar dostępny od Listopada 2008r." więc już zmienili datę premiery. Ja już odwołałem swój preorder w tym sklepie bo nie dość że przekładają ciągle datę premiery to jeszcze nie odpisują na maile, po prostu mają klienta w d*pie. Cenega jest najgorszym dystrybutorem w Polsce i chyba każdy się ze mną zgodzi. Cytuj
Blim 0 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Po tym jak zostałem zrobiony w pizdę przy zakupie polskiej edycji GoW2 i braku kodu na nowe mapki, mogę zagwarantować że nie kupię żadnej gry przeznaczonej na nasz rynek. Far Cry 2 nie będzie wyjątkiem... Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 Na stronie sklepu Cenegi pisze "Towar dostępny od Listopada 2008r." więc już zmienili datę premiery. Ja już odwołałem swój preorder w tym sklepie bo nie dość że przekładają ciągle datę premiery to jeszcze nie odpisują na maile, po prostu mają klienta w d*pie. Cenega jest najgorszym dystrybutorem w Polsce i chyba każdy się ze mną zgodzi. No lecą sobie w kulki chłopoki i dziewoje z Cenegi. Ten miesięczny delay polskiego Fallouta 3 na konsole plus kilka innych zgrzytów niedawno lub w przeszłości sprawiają, że Cendze mało kto zaufa. A na pewno nie ludzie świadomi takiego bałaganu jaki Cenega potrafi stworzyć. Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Pytanie do tych którym rozsypał się save- jaką graliście postacią? Może to mało ważne, no ale bugi mają to do siebie, że występują z różnych dziwnych powodów. Ja grałem Marty'm Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Ja grałem pierwszą postacią z wyboru. Gra zaczęła mieć problemy z savem po 54% około. Dokładnie misja gdzie pomagamy buddiemu na lotnisku . Przeszedłem z 25% gry i ... save zaczął działać o,0 Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 No właśnie ja też tą postacią grałem-może to tu tkwi wina, bo przecież nie wszyscy grający w FC2 napotkali na tego buga z psującym się sejwem. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 (edytowane) To może być cokolwiek człowieku - spieprzyli gre i tyle - a to że zajmuje 1 miejsce w Polskim MGC LB to jakiś lol :E Edytowane 17 listopada 2008 przez Fisiu Cytuj
orion50 632 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 warto ? oceny w miarę a ludzie niezadowoleni Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 (edytowane) Ja również należe do tego grona, co się napaliło, bo pamiętało FC1 na PC, a tu klapa na całego. To jest nudniejsze od pasjansa... Myślałem również, że będzie można polatać trochę więcej lotnią a znaleźć to ja może 3 sztuki znalazłem. Edytowane 17 listopada 2008 przez Fisiu Cytuj
nievil 29 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 jak ktos zainteresowany na blogu 2 showshowshowshow z FC2 Jako ciekawostkę dodam, że masz poważną konkurencję - znany wtajemniczonym osobnik o ksywie kominek zaczął również bawić się w wideorecenzje na swoim blogu, tutaj bezpośredni link do filmiku: http://pl.youtube.com/watch?v=Mi7P-NWQ8JI całkiem fajne, ale uwaga - koleś nie lubi konsol ! Cytuj
PESinter 1 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Co mam zrobić?? Jestem już w połowie gry, na drugiej mapie i zabrakło mi pigułek na malarie. Nie wiem jak się dostać na pierwszą mapę, pewnie to banalne ale za cholerę nie wiem jak to zrobić. Autobusem czy jak? Wiem że na drugiej mapie w lewym dolnym rogu jest droga i polana która wygląda jak ta prowadząca z jednej mapy na drugą ale gdy próbuję wkroczyć poza obszar to mój bohater mdleje.... W czym rzecz?? Help. Cytuj
BartX 9 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 jak ktos zainteresowany na blogu 2 showshowshowshow z FC2 Jako ciekawostkę dodam, że masz poważną konkurencję - znany wtajemniczonym osobnik o ksywie kominek zaczął również bawić się w wideorecenzje na swoim blogu, tutaj bezpośredni link do filmiku: http://pl.youtube.com/watch?v=Mi7P-NWQ8JI całkiem fajne, ale uwaga - koleś nie lubi konsol ! Ma głos jak Postal No kurde - jakbym słyszał żałosne teksty z tej żałosnej gierki Nie no, chce być śmieszny, raz czy dwa mu wyszło. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 (edytowane) Co mam zrobić?? Jestem już w połowie gry, na drugiej mapie i zabrakło mi pigułek na malarie. Nie wiem jak się dostać na pierwszą mapę, pewnie to banalne ale za cholerę nie wiem jak to zrobić. Autobusem czy jak? Wiem że na drugiej mapie w lewym dolnym rogu jest droga i polana która wygląda jak ta prowadząca z jednej mapy na drugą ale gdy próbuję wkroczyć poza obszar to mój bohater mdleje.... W czym rzecz?? Help. Żeby zdobyć pigułki na malarię nie musisz wybierać się na pierwszą mapę.Powinieneś mieć na drugiej mapie zaznaczoną misję dla Podziemia(Underground),dzięki której zdobędziesz pigułki. Edytowane 21 listopada 2008 przez MYSZa7 Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Myszko (:E) jest w grze gdzieś około 54% gdzie faktycznie zaczyna brakować tych pigułek - szczególnie gdy robi się misje poboczne - ja tuż przed zdobyciem tabletek połknąłem ostatnią. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 DLC pod koniec miesiąca, wprowadzi nowe mapy, bronie i pojazdy Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Myszko (:E) jest w grze gdzieś około 54% gdzie faktycznie zaczyna brakować tych pigułek - szczególnie gdy robi się misje poboczne - ja tuż przed zdobyciem tabletek połknąłem ostatnią. zawsze tak jest podczas questu dla klechy, poboczne misje można łupać jak dziki i nie martwić się o chorobę. Przez dwanaście godzin gry miałem 4% fabuły (czyli nic) i groszki zawsze były w kieszeni. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 A tak btw. zasłabliście już podczas ataku choroby? Bo mnie się nie zdażyło? Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Fisiu - tak, na samym poczatku gry, podczas tutoriala jeszcze. Za kazdym razem, kiedy probowalem wyjechac poza tutorialowy obszar. Swoja droga, swietnie to wygladalo ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi