MYSZa7 8 920 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 A tak btw. zasłabliście już podczas ataku choroby? Bo mnie się nie zdażyło? Zdarzyło mi się tylko wtedy gdy przez przypadek wyjechałem poza obszar gry. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Wiecie, chodzi mi o to, że np. macie atak (nie tutorial). Np. niezła rozpierducha, full afrykańców do wykoszenia no to trzeba skorzystać i nagle zasłabliście - zdażyło Wam się? Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 jak ktos zainteresowany na blogu 2 showshowshowshow z FC2 Jako ciekawostkę dodam, że masz poważną konkurencję - znany wtajemniczonym osobnik o ksywie kominek zaczął również bawić się w wideorecenzje na swoim blogu, tutaj bezpośredni link do filmiku: http://pl.youtube.com/watch?v=Mi7P-NWQ8JI całkiem fajne, ale uwaga - koleś nie lubi konsol ! Ma głos jak Postal No kurde - jakbym słyszał żałosne teksty z tej żałosnej gierki Nie no, chce być śmieszny, raz czy dwa mu wyszło. A moim zdaniem daje rade Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Jeżeli raz nie weźmiemy piguły to nie zasłabniemy, ale jeśli kilka razy dostaniemy napadu choroby i nie weźmiemy tabsa to wtedy zasłabniemy- i o dziwo to się opłaca bo gdy się po tym budzimy to dostajemy wtedy za darmo pigułki Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 No przecież masz 68% gry za sobą... Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Tak, tylko w tej grze jeśli już zauważyłeś do progresu procentowego zaliczane są tylko misje główne, poboczne nie mają znaczenia. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 No przecież masz 68% gry za sobą... Na 100 % skladaja sie czesto misje poboczne itp., mi chodzi o skonczenie gl. watku fabularnego i stad pytanie jak daleko w fabule jestem "yintelygencie". Oo' Anyway pytanie nieaktulane. ;] Tak, tylko w tej grze jeśli już zauważyłeś do progresu procentowego zaliczane są tylko misje główne, poboczne nie mają znaczenia. To chyba sobie wyjaśniliśmy? Cytuj
Swiechu 0 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 A mnie sie ta gra bardzo podoba. Ot, może na przekór, ale tak właśnie jest. Cytuj
PESinter 1 Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 A mnie sie ta gra bardzo podoba. Ot, może na przekór, ale tak właśnie jest. No bo ta gra jest genialna ale nie dla ludzi w gorącej wodzie kąpanych... BTW pojawi sie niebawem płatny dodatek do FC2, z trzema nowymi broniami(kusza z celownikiem optycznym, obrzyn i shotgun z tłumikiem) i dwoma pojazdami(quad i ciężarówka) Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 heh - to ja naleze do tej drugiej grupy. Pogralem troche, i wieje taka nuda, ze chyba niedluga ja oddam kumplowi. Nie wiem, skad takie wysokie noty recenzentow - moze pograli w nia 2 godziny, ale przeciez rozgrywka nudzi po 30 minutach juz... Ja zdecydowanie odradzam, zbyt wiele fajnych tytulow sie pojawilo by sie zanudzac na sile przy czyms takim. <_< Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Pogralem wczoraj i gierka naprawde daje rade, grafa naprawde przyjemna, gra sie calkiem milutko, jedyne co mnie dziwi ze w pierwszej czesc z przed tylu lat woda wygladala lepiej. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 To fakt ale tropiki a Afryka to nieco inne klimaty. Trudno oczekiwać lazurowego bajorka na czarnym lądzie, no chyba, że się mylę. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Czy prawda jest, ze juz sie ukazala wersja PL na X360? Cytuj
ash77 3 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Czy prawda jest, ze juz sie ukazala wersja PL na X360? Podobno lada dzień ma być/od paru dni jest. czy ktoś gdzieś widział wersje PL?? może jakis sklep internetowy?? Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Jak wezmiesz detonator to ty pojdziesz roz(pipi)ac przejscie ,a Jackal da klejnoty .Szkoda tylko ,ze filmik jest ten sam Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 z tym, ze imo lepiej wybrac detonator, bo gramy do prawie ostatniej chwili, a przy walizce spodziewalem sie, ze zobaczymy jak sobie w glowe strzelamy, a tu lipa Cytuj
Swiechu 0 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 heh - to ja naleze do tej drugiej grupy. Pogralem troche, i wieje taka nuda, ze chyba niedluga ja oddam kumplowi. Nie wiem, skad takie wysokie noty recenzentow - moze pograli w nia 2 godziny, ale przeciez rozgrywka nudzi po 30 minutach juz... Ja zdecydowanie odradzam, zbyt wiele fajnych tytulow sie pojawilo by sie zanudzac na sile przy czyms takim. <_< Hmm, tak jak kolega wcześniej napisał - zależy jak dla kogo, dla ludzi w gorącej wodzie kąpanych ta gra będzie kichą, dla cierpliwych (me included 8)) coś niesamowitego. Skończyłem 2 dni temu, z żalem sprzedaję (na wyższy cel, Fallouta!), IMO ta gra zasługuje na 9/9+. Głeboka (jak na fps oczywiście), z piękną fabułą, świetnym dzwiękiem i muzyką, ciekawą fabułą (zakończenie świetne, zwłaszcza dla ludzi rzygających patosem wprost z amerykańskich filmów wojennych). Długa. Na końcu licznik wskazywał 25h, a nie byłem znudzony ani minuty. I myslę, że recenzenci swoje pograli. (vide np. fragment z Uzi odblokowującym się po połowie gry na video recenzji Gamespota. to samo z kilkoma innymi częściami arsenału i lokacjami z recek.) Polecam. Co do wad - problemy z savami (myślę że tu Fisiu się może wypowiedzieć, padł tego ofiarą, ja zresztą też, ale prawie zawsze mam zapasowy sejw), momentami monotonia lokacji, i w sumie tyle. Cytuj
cylob 0 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Tyle wyczytałem na stronie cenegi " Towar dostępny od Grudnia 2008r". Naprawdę żałosne. Naprawdę cenega jest najgorszym dystrybutorem w PL. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 heh - to ja naleze do tej drugiej grupy. Pogralem troche, i wieje taka nuda, ze chyba niedluga ja oddam kumplowi. Nie wiem, skad takie wysokie noty recenzentow - moze pograli w nia 2 godziny, ale przeciez rozgrywka nudzi po 30 minutach juz... Ja zdecydowanie odradzam, zbyt wiele fajnych tytulow sie pojawilo by sie zanudzac na sile przy czyms takim. <_< , świetnym dzwiękiem i muzyką O czym ty bredzisz człowieku? 3 kawałki w kółko puszczone i świetna muzyka? Zaczyna się bitwa, jeden podkład, ile można... Cytuj
Swiechu 0 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Hm? Na 80% jest więcej muzyki, jest przyjemna i przygrywa sobie w tle. Ale kawałek z głównego menu to faktycznie, w(pipi)iał mnie konkretnie. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 26 listopada 2008 Opublikowano 26 listopada 2008 (edytowane) To powalcz z jakimś patrolem, włączy się muzyka. Rozwal ich, przejedź 200m, rozwal patrol... Ta sama muzyka. Ok - strzały, wiatr itp. jest dość dobrze zrobione, ale podkład muzyczny jest do du,py. Edytowane 26 listopada 2008 przez Fisiu Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 26 listopada 2008 Opublikowano 26 listopada 2008 Jest już wersja PL? Jak nie, to wiadomo już dokładniej kiedy będzie? Jak znam życie to pewno to olali... Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 26 listopada 2008 Opublikowano 26 listopada 2008 Olali, nie ma - niby grudzień 08, albo znowu myle Fallout3 PL... którego też olali :E Cytuj
Swiechu 0 Opublikowano 26 listopada 2008 Opublikowano 26 listopada 2008 To powalcz z jakimś patrolem, włączy się muzyka. Rozwal ich, przejedź 200m, rozwal patrol... Ta sama muzyka. Ok - strzały, wiatr itp. jest dość dobrze zrobione, ale podkład muzyczny jest do du,py. Powalcz.. Ja tę grę juz przeszedłem. A co do odgłosów strzałów, biją CoDa na głowę(zwłaszcza odgłos AK - w grach zawsze jest taki basowo pykrający, on ma z tego co się orientuję taki świszcząco-metaliczny odgłos, mniej więcej jak w FC) Cytuj
ash77 3 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 właśnie dziś kupiłem wersje x360 PL w MediaMarkt w Łodzi zara zrzucam na HDD i biegamy po sawannie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi